Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
све то што постављате иде само нама у прилог..од вечерас имамо још 4 нова захтева за чланство.Међу нама нема тајни, а и јавно је да желимо да скинемо есха !
![]()
... a on ce to umesto vas. 5 puta je ratovao.
Sviram kraj. Idemo spavati.![]()
Хул брате ја сам мислио да си бар ти нормалан![]()
... ja se nadam da ce se barem jedan od njih osvestiti...
...Auuu kakva gomila frustracija.![]()
![]()
Vidim da sam veoma popularan. Tako je to kad nekom nabiješ komplekse, a on ne zna šta će pa huška druge da kidišu.![]()
![]()
Smejem se, a nisam siguran da je smešno, jer je ovo tuga za nekog ko umesto da ljulja unuke manipuliše omladinom na forumu.
![]()
... samo me podseti kad zavrsim sa Vodjom pa predjem na "oficire"...

Nije fer ako mene nema...![]()
Da ispostujemo dame... naravno ne na nacin na koji to radi "gospodin"...
Elem, pored toga sto nemas pristup ni u jednu kafanu, kao uostalom ni ja, sto si mogla da vidis iz govora Velikog Vodje Sa Sipke, dobila si i sledecu cestitiku u vidu toga da te ostavlja za kraj... kao poslasticu, zajedno sa mnom.
Naravno, cim nabodu na kolac esh-a, pa Fluida i 8 mile-a.
Izvoli, uzivaj u recistosti forumskog "dzentlmena".
![]()

Мени се чини да је неке већ набо кад га овако слушајуČek, pa kako, pa zar mi nismo drugari?![]()
Pa zar on drugare nabija na kolac?
A ne, onda prekidam drugarstvo, neka kolac iskoristi za svoje prave drugare.![]()
![]()

Šta se ti Mile smeješ i ti si predviđen za kolac!?!Da zabelezimo i Proglas SJK!![]()
![]()

Ček, pa kako, pa zar mi nismo drugari?![]()
Pa zar on drugare nabija na kolac?
A ne, onda prekidam drugarstvo, neka kolac iskoristi za svoje prave drugare.![]()
![]()

Moguće, moguće,.. Nego pričaj tiše da te ne čuje, jer će i tebe da stavi na listu za nabijanje na kolac!Мени се чини да је неке већ набо кад га овако слушају![]()