STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
све то што постављате иде само нама у прилог..од вечерас имамо још 4 нова захтева за чланство.Међу нама нема тајни, а и јавно је да желимо да скинемо есха !

:mrgreen:

све то што постављате иде само нама у прилог..од вечерас имамо још 4 нова захтева за чланство.Међу нама нема тајни, а и јавно је да желимо да скинемо есха !

:mrgreen:

Ko vas ne zna... :roll:...

Mislis, "da ga yebete na politici kao teroristicka grupa"? Pa ne moze tako, zabranio Vodja... procitaj. Treba razmisliti, eeeej... :rtfm:... a on ce to umesto vas. 5 puta je ratovao. :roll:

ilic2403116amdajebemoes.jpg

Хул брате ја сам мислио да си бар ти нормалан :confused:

Progledace, polako... tamo, u jednoumlju, nema niko da im pokaze koliko je ovakvo delovanje ubitacno za mlad um... takav ce sutra nekome sasuti ciglu u glavu jer nosi drugaciji sal... :rtfm:... ja se nadam da ce se barem jedan od njih osvestiti...

Vidi recimo ovo... "koristicemo je po potrebi"??? "nije proverena"??? :eek:
Ma jok, kakav crni manipulator... fin covek.

ilic22031001pmpipi.jpg

Valjda ce se neko od njih zapitati da li i njega koristi za nesto? :think: ...

Auuu kakva gomila frustracija. :hahaha: :hahaha1: :hahaha:

Vidim da sam veoma popularan. Tako je to kad nekom nabiješ komplekse, a on ne zna šta će pa huška druge da kidišu. :lol: :lol: :lol: Smejem se, a nisam siguran da je smešno, jer je ovo tuga za nekog ko umesto da ljulja unuke manipuliše omladinom na forumu. :roll:

Auuu kakva gomila frustracija. :hahaha: :hahaha1: :hahaha:

Vidim da sam veoma popularan. Tako je to kad nekom nabiješ komplekse, a on ne zna šta će pa huška druge da kidišu. :lol: :lol: :lol: Smejem se, a nisam siguran da je smešno, jer je ovo tuga za nekog ko umesto da ljulja unuke manipuliše omladinom na forumu. :roll:

Imas ti svoje obozavaoce... polako, redom... :lol:... samo me podseti kad zavrsim sa Vodjom pa predjem na "oficire"...

Ja se izvinjavam, nije esh "magarac", vec "bosanski vo od supermoda"... (moja greska, ko bi te sve umotvorine pohvatao...)
Koji ce zavrsiti, zajedno sa Tabom, isamaran. Cim mu se napljuje u usta.
Naravno, kloniran. Ipak je on gospodin covek... da ga neko ne bi slucajno uzeo ovde u usta, kad je vec "banovan"... :roll:

ilic2603405pmjasnokosun.jpg

Nego, pitam se... zasto hrabri vodja nije svojim osnovnim nick-om krenuo u tu akciju s pocetka price? :think:
Ma nije valjda blefirao? :eek:

Nije fer ako mene nema...
umusila-1.gif

Da ispostujemo dame... naravno ne na nacin na koji to radi "gospodin"...
Elem, pored toga sto nemas pristup ni u jednu kafanu, kao uostalom ni ja, sto si mogla da vidis iz govora Velikog Vodje Sa Sipke, dobila si i sledecu cestitiku u vidu toga da te ostavlja za kraj... kao poslasticu, zajedno sa mnom.
Naravno, cim nabodu na kolac esh-a, pa Fluida i 8 mile-a.

Izvoli, uzivaj u recitosti forumskog "dzentlmena".

ilic2903156amilicdzentl.jpg

Da ispostujemo dame... naravno ne na nacin na koji to radi "gospodin"...
Elem, pored toga sto nemas pristup ni u jednu kafanu, kao uostalom ni ja, sto si mogla da vidis iz govora Velikog Vodje Sa Sipke, dobila si i sledecu cestitiku u vidu toga da te ostavlja za kraj... kao poslasticu, zajedno sa mnom.
Naravno, cim nabodu na kolac esh-a, pa Fluida i 8 mile-a.

Izvoli, uzivaj u recistosti forumskog "dzentlmena".

ilic2903156amilicdzentl.jpg

Samo to? :confused:
Pa dok stignu do mene i tebe, neće moći da im se digne. :lol:
Obećanje, ludom radovanje. :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back