STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I nakon duzeg konsultovanja, konacno je stigao odgovor :D . Te postove sto kacis nam nista ne znaci jer ne mozes da vidis ono bitno :ok:
Skreces sa pitanja koje sam ti postavio, ali dobro, nisam ni ocekivao da cu dobiti odgovor...:cool:

Kad zavrsim sa Kartmenom, bice bruka ako ga gazda ne banuje trajno na keca...
I odletece jos par moderatora sa njim...
A tek kad krenemo sa najbitnijim, sa INSTRUKCIJAMA... bice veselja... :hahaha:

Ostanite uz nas. :per:

P.S.: Posalji Vodju ovamo, izvorno... ionako ce ga posle ovoga biti sramota da se vise ijednom pojavi.
I nemoj da pricas kako nije tu... da ne bih postavljao postove koji pokazuju suprotno, da se klonira svakog dana...

Samo se smejemo i posmatramo vas, al necu da otkrivam nista :ok:

Jel' se smeju i krtice i izdajnici?... :think:... pa kasno ste se setili da zatvorite kapije. :twisted:

Na streljanje ko izda SJK! :super:... :hahaha:

ilic0104610pmdrzilekcij.jpg

Tek ce da bude smesno... vise tragikomicno... sta je sebi dozvolio covek od 61 godine... :rtfm:

Decu nije tesko izmanipulisati... vidi dole. Tuga...

ilic22031040pmbravoneso.jpg

Ali, kako Veliki Vodja skriva identitet. :super:... :rotf:...

Zao mi bre dece... ali stvarno.

Nekom drugom vi prodajte pricu tu sa tim citatima :ok: Odradicemo jedan copy/paste kad najmanje budete ocekivali, razmisljaj o cemu...Malo ste se previse uzivili u ulogu net huligana tako da cemo vas spustiti na zemlju. Ovo je INTERNET, razmisljajte o tome ;)

I meni... nije ni smešno više...

Kad zavrsim sa njim, valjda ce svako na ovom forumu znati o kakvom se prepredenjaku i manipulatoru radi...
Kad se samo setim koliko su larmali i kliktali "ne prozivaj onoga ko ne moze da ti odgovori"... a on svakodnevno nove nick-ove... i uputstva...

ilic2503912pmimalinikza.jpg

Obratiti paznju na datume postovanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back