Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odlican film i vrlo realan..
prava slika..i sve ekipe milwall,ICF,HH....

samo ,to je proslost..stara dobra vremena :D
represija..kamere...ko udje u teren 5 godina .........
i skoro ce da bude kao u US
ko ce za vreme tekme da pojede bolji hamburger :shock:

sad je kod njih skoro pozoriste...ne smeju ni da puse na tribinama :evil:

ZzZzZz:
Ma jadni su.
Lako je kamenovati autobus u kojem se nalazi 20 Grobara ili Delija, a cim je na fer odmah popiju batine. Secam se da su ih Grobari UBILI od batina pre 3-4 godine na nekom turniru u Svajcarskoj.

ovo je bila fer tuca ,gde su dobili po p...,kao i obicno :lol:
a posle ove tekme , na BBB forumu su pricali kako su razbili grobare i pokazivali dres(kezman) koji je bio S(small)..znaci od klinca od 10 godina

a kad su se pojavili snimci..i ceo svet video..bilo je ''te su bili jaci,...te stariji od nas''
uvek su dobijali i uvek ce dobijati...

torcida je nesto drugo...

south:

ovo je bila fer tuca ,gde su dobili po p...,kao i obicno :lol:
a posle ove tekme , na BBB forumu su pricali kako su razbili grobare i pokazivali dres(kezman) koji je bio S(small)..znaci od klinca od 10 godina

a kad su se pojavili snimci..i ceo svet video..bilo je ''te su bili jaci,...te stariji od nas''
uvek su dobijali i uvek ce dobijati...

torcida je nesto drugo...
I šta si mi koji **** ovo pokazao kad nisi dao pravu adresu?Jel treba da tražim? Tako rade samo Grobari. Sve polovično.:lol: :lol: :lol:

South, ovo je stvarno sramota.

Glasanje.jpg

68Charger440+6:
Samo on mi je i zanimljiv, ali ga ne gledam cesto. Uvek proverim rezultate da vidim kako su moji Green Bay Packers igrali, a ostale timove pocnem gledati tek kad dodje playoff.

BrettFavre.jpg
Na ovaj. Već sam ti napisao kako se kaže. Mi ne govorimo u infinitivu. Upotrebljavamo rečcu da. Počinjem da gledam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back