Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se bas razmisljam da krenem da treniram...dvoumim se izmedju toga i Americkog fudbala...bejzbol mi je nekako suptilniji a i manje boli...na fudbal nekako idu sirovine A opet fudbal je interesantniji...cista strategija!

Sta reci na kraju South? 24:21 pobeda New Englanda.

icon_biggrin.gif
icon_biggrin.gif
icon_biggrin.gif

српски и хрватски навијачи избачени с аустралија опена због препирки
Политика - Пре сат и 35 минута МЕЛБУРН - Око 150 навијача избачено је данас са меча Аустралија опена, пошто су хрватски и српски навијачи почели да се препиру, саопштила је данас аустралијска полиција.

Полиција је навела да су хрватски и српски навијачи почели "неприлично да се понашају" на јавној зеленој површини код тениских терена и да је морала да делује и избаци навијаче.

Навијачи се нису потукли нити је било ко ухпшен.

"Углавном су Срби избачени јер су узнемиравали Хрвате", рекла је портпаролка полиције државе Викторија Кетрин Џес.

Она је додала да полиција сада разматра даље кораке са званичницима аустралијског тениског савеза.

"Срби су вређали Хрвате, Хрвати су вређали Србе и све се то отело контроли", рекао је тај очевидац за аустралијски радио.

Најбоља српска тенисерка Јелена Јанковић пласирала се рано јутрос у друго коло Отвореног првенства Аустралије у тенису победом над Канађанком Александром Вознијак.

Ja malopre gledao HRT...jao kako su oni smesni i jadni. Smejao sam se.
Kao srpski nacionalisti vredjali i tukli hrvatske navijace. :D:D:D
Srbi nisu navijaci nego su nacionalisti. Mislim jadno,posebno za hrvatsku drzavnu televiziju.
Mogli su najnormalnije da kazu da je doslo do sukoba hrvatskih i srpskih navijaca.
Mnogo su jadni.
Inace nije nista posebno ni bilo,malo se posutirali mozda neka pesnica...i to je to.
Jos na kraju komentar: "Nadamo se da ce organizatori zabraniti unosenje nacionalistickih obelezja u gledaliste".
Hehehehe...koja nacionalisticka obelezja? Sta je uopste to?
Jel zastava Srbije nacionalisticko obelezije? Budlastina!
Svi momci na snimku su bili ili u majcama Srbije,dresovima Zvezde i Partizana ili ogrnuti zastaama i shalovima Srbije.
Sta su tu nacionalisticka obelezja?

Kakav kompleks!

Korner zastavica:
Kao srpski nacionalisti vredjali i tukli hrvatske navijace. :D:D:D
Srbi nisu navijaci nego su nacionalisti. Mislim jadno,posebno za hrvatsku drzavnu televiziju.
Mogli su najnormalnije da kazu da je doslo do sukoba hrvatskih i srpskih navijaca.
Mnogo su jadni.
Inace nije nista posebno ni bilo,malo se posutirali mozda neka pesnica...i to je to.
Jos na kraju komentar: "Nadamo se da ce organizatori zabraniti unosenje nacionalistickih obelezja u gledaliste".
Svi momci na snimku su bili ili u majcama Srbije,dresovima Zvezde i Partizana ili ogrnuti zastaama i shalovima Srbije.

Kakav kompleks!

Глупе усташе...

Svakako Ilke da ovdje nije poligon za politiku, al' kompleksi su im toliko evidentni da je pravo umijeće suzdržati se od komentara na verbalne bisere uredništva HRT-a. Tu bih (zasad) stao kada je ruječ o ovima preko Une!

Kao srpski nacionalisti vredjali i tukli hrvatske navijace.
Mnogo su jadni.

Kakav kompleks!

Mora da su dični 'rvati dobili batina :lol: :lol: :lol:

Rainbow Six:
Svakako Ilke da ovdje nije poligon za politiku, al' kompleksi su im toliko evidentni da je pravo umijeće suzdržati se od komentara na verbalne bisere uredništva HRT-a. Tu bih (zasad) stao kada je ruječ o ovima preko Une!
Dovoljno je samo postaviti ovo:
n040.gif
Ne treba ih prozivati njihovim nacionalnim ponosom.

68Charger440+6:
Sto se ne javljas South, ajde nemoj da te bude sramota sto su se oba moja tima plasirala u polufinale, a tvoj nijedan
icon_biggrin.gif

Indianapolis mozda i pobedi New England, ali Chicago sigurno dobija New Orleans.

provukese s ena FG..
s.diego je sam sebe pobedio
sto je najgore,voleo bi da bears osvoje SB

south:
kao i obicno

a taj komentar HTV je ''kompleks'' i to tezak...
kad oni napadaju u zg bus sa novinarima,....to su huligani,''manji incident''...
kad im mi uzvratimo, bilo gde.....oni vide naciju

Ma jadni su.
Lako je kamenovati autobus u kojem se nalazi 20 Grobara ili Delija, a cim je na fer odmah popiju batine. Secam se da su ih Grobari UBILI od batina pre 3-4 godine na nekom turniru u Svajcarskoj.

Evo malo informacija o Marakani:
Познат је и први посетилац на београдској “Маракани”. То је Лаза Петровић, земљорадник из околине Лознице. Овај ватрени звездаш дошао је на нови стадион још у 6 сати изјутра, заузео своје место на источној трибини, извадио сир и погачу из торбе, почео да доручкује и стрпљиво дочекао почетак главне утакмице.
Први гол на Звездиној “Маракани” постигао је Трифун Михајловић, у сусрету пионира Звезде и Јединства из Земуна,док је први гол за сениорски тим Црвене звезде постигао Душан Маравић, на истој утакмици.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back