Kao sto mene "ucis" srpski, uzmi knjigu, mozda naucis i engleski. Kad je moj 46-godisnji cale naucio mozda naucis i ti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ja pocnem na engleskom da pricam, mozda ces bolje razumenti?

To ti je moja žena. Ja sam ofucani stari mačak.68Charger440+6:Izgleda da nemozes staru macku nauciti novim trikovima (Ilicu, daleko od toga da si ti stara macka)

Sada bih **** znao da ga ponovo postavim.68Charger440+6:Nauci si kako da postavis avatar (jeste da je trebalo razmeniti poruke jedno 10-ak puta...), tako da imas potencijal.

Pa da sedim i učim?68Charger440+6:Drugi put zapisi instrukcije.
Alex.L:Napamet, k'o pesmicu![]()
Banci:Evo malo informacija o Marakani:
Познат је и први посетилац на београдској “Маракани”. То је Лаза Петровић, земљорадник из околине Лознице. Овај ватрени звездаш дошао је на нови стадион још у 6 сати изјутра, заузео своје место на источној трибини, извадио сир и погачу из торбе, почео да доручкује и стрпљиво дочекао почетак главне утакмице.
Први гол на Звездиној “Маракани” постигао је Трифун Михајловић, у сусрету пионира Звезде и Јединства из Земуна,док је први гол за сениорски тим Црвене звезде постигао Душан Маравић, на истој утакмици.
Немој ми дираш град и њену околону 
to se kaze ljakse covek
kakav zemljoradnik tehnicar
laza legenda!
Ljudi iz grada ponesu flips, čips i slično :wink:Šezdesetih godina prošlog veka si mogao na stadion da poneseš sa sobom samo pečen krompir od kuće!!! Koji čips,flips i slično???Alex.L:Pa naravno da je ljakse, čim je sir i pogaču iz torbe da jede dok ne počne meč![]()
Ljudi iz grada ponesu flips, čips i slično :wink:
P.S. Da me ne shvate pogrešno, ne kažem da je seljak što jede sir i pogaču, već zato što ih je poneo na utakmicu
Da li znaš kada je otvorena Marakana? Nosili su se pečeni pilići u voz kada se išlo na more ili na malo duži put od tri sata!!! Al' se nekad dobro jelo baš!
Je l prica ovde neko o nizim ligama?Imaš za to posebnu temu. Treba samo pregledati spisak tema i videćeš da se priča!djomlar:Hocu i ja nesto da kazem za dnevnik...Je l prica ovde neko o nizim ligama?
djomlar:Hocu i ja nesto da kazem za dnevnik...Je l prica ovde neko o nizim ligama?
Jel' gramatičke ili one kad neko lupa?68Charger440+6:Na ovoj temi Stadion se prica najmanje o fudbalu. Ovo je off-topic tema gde mozes pricati o svacemu, kao na stadionu.
p.s. Ilicu, ko Boga te molim ne ispravljaj greske.![]()

Šezdesetih godina prošlog veka si mogao na stadion da poneseš sa sobom samo pečen krompir od kuće!!! Koji čips,flips i slično??? Da li znaš kada je otvorena Marakana? Nosili su se pečeni pilići u voz kada se išlo na more ili na malo duži put od tri sata!!! Al' se nekad dobro jelo baš!