Šta znači Srbin

??

• Narawn0, liberalizatzija FTW

• Ne, kakwi ludatzi b0zxe!!! ****** u0psxte nisu ka0 intzesti

• i pedere i intzestne gradjane na wrbe! Smrt liberalizmu sl0b0da nar0da

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa dobro opste je poznato da su crnogorci isli u rat zbog tehnike i slicnih stvarcica.

Sidju sa onog kamenjara u primorje i prvo zensko koje vide zaskoce i siluju. To je CG turizam.,

Pa kad ni jedna nece da im da........:thumbdown:

Turistkinje se odje same nude... Najlakse su one koje dodju preko Spiljana i Gostuna... :mrgreen:

Nude ali ne vama,vi tu dodjete kao obican inventar ;):hahaha1:

Poslednja izmena:
V. S. (39), ugledni internista iz Bora, uhapšen zbog sumnje da je godinu dana seksualno zlostavljao svoje sedmogodišnje dete

V. S. (39), doktor iz Bora, uhapšen je zbog sumnje da je silovao svoju sedmogodišnju ćerku A. S.! Nesrećna devojčica koja sa majkom živi u Obrenovcu ispričala je policiji da ju je otac, inače ugledni borski lekar internista, više od godinu dana seksualno zlostavljao! Protiv V. S. podneta je krivična prijava zbog obljube i određen mu je dvodnevni pritvor, nakon čega će biti predat istražnom sudiji Opštinskog suda u Obrenovcu.

Zlostavljao unuku svoje žene!

Prošle nedelje, negotinska policija uhapsila je Bogoljuba L. (54) iz sela Crnomasnica zbog sumnje da je od 2003. godine, u više navrata, silovao I. B. (14), unuku njegove nevenčane supruge!

Bogoljub je poslednju put zlostavljao devojčicu u četvrtak ujutru, u stanu njenih roditelja. U trenutku silovanja, otac I. B. iznenada se vratio kući. Nakon toga, roditelji su došli do saznanja da je „deda Bogoljub" njihovu devojčicu prvi put primorao na seksualni odnos još 2003. godine, kada je ona imala nepunih deset godina! Silovatelj je devojčici zapretio da će joj ubiti roditelje ukoliko o tome bude nekome pričala!

Doktora je prijavila njegova bivša žena B. S., koja posle razvoda već šest godina živi u Obrenovcu sa ćerkom. Ona je rekla policiji u Obrenovcu da sumnja da V. S. već duže vreme zlostavlja devojčicu.

Kako saznajemo, A. S. je posle razvoda roditelja povremeno boravila kod oca u Boru. V. S. je pokušavao da onemogući kontakt između majke i ćerke jer devojčica, navodno, nije htela da se viđa s majkom. Da se nešto nenormalno dešava s detetom, majka je posumnjala kada je devojčica plakala i molila da je ne vraća kod oca u Bor!

- B. S. nije ni slutila da se njen bivši muž seksualno iživljava nad ćerkom! V. S. je pokušavao da prema ćerki pokazuje zaštitnički odnos i da je okrene protiv majke - kaže naš izvor blizak istrazi.

Pre nekoliko nedelja, međutim, V. S. je došao u Obrenovac i poveo je ćerku u šetnju. Kada se devojčica vratila, ponašala se čudno, bila je preplašena i istraumirana.

- Sve vreme je krila pogled od majke, da bi na kraju ispričala šta joj je otac radio i majci to pokazala na lutkama. Devojčica je u svesku upisivala neke detalje susreta sa ocem - navodi naš sagovornik.

Fakti

- U prvih sedam meseci ove godine u Srbiji je seksualno zlostavljano 34 dece, 11 dečaka i 23 devojčice

- Protiv 36 osoba podnete su krivične prijave

- U Srbiji je za silovanje maloletnika predviđena kazna od pet do 18 godina zatvora

- Za obljubu kazna je od jedne do 10 godina, a za obljubu zloupotrebom položaja kazna je od dve do 12 godina

- Za nedozvoljene polne radnje predviđeni su novčana kazna ili zatvor do tri godine

Posle razgovora u policiji, A. S. je ispričala šta joj je otac radio u poslednjih godinu dana!

- Devojčica je rekla da nije smela ništa da priča majci jer joj je otac tako naredio. Pretio joj je da više nikada neće videti majku. Na osnovu razgovora s detetom, zaključili smo da je otac bludničio nad ćerkom više od godinu dana - kaže izvor Pressa, i dodaje da je V. S. uhapšen u Boru na zahtev policije iz Obrenovca.

A. S. je pregledana u Ginekološkoj bolnici u Višegradskoj. Utvrđeno je da je delimično deflorisana, a tročlana komisija lekara pronašla je tragove seksualnog zlostavljanja!

Inače, V. S. je već bio privođen u policiju zbog zlostavljanja supruge, ali je nakon saslušanja pušten kući. Prema tvrdnjama prijatelja bivših supružnika, on je maltretirao suprugu dok su bili u braku.

- Pričalo se po gradu da je V. S. zlostavljao ženu i da su se zbog toga razveli pre nekoliko godina. Međutim, svi smo se šokirali kada smo čuli da je osumnjičen za zlostavljanje ćerke! V. S. je ugledan lekar u Boru! On je jedan od najboljih internista i na poslu je veoma cenjen - kažu njegovi poznanici.

Poznanica B. S. kaže za Press da se ona posle razvoda odmah odselila iz Bora u Obrenovac.

- B. S. je godinama radila kao novinar u lokalnim medijima. Posle neuspelog braka, otišla je iz Bora. Čula sam da je devojčica povremeno dolazila kod oca. Odnosi B. S. s bivšim mužem bili su loši, ali se ćerka, ipak, viđala sa V. S. Međutim, niko nije ni mogao da nasluti da je silovao svoje dete! Na poslu niko nije imao zamerki na njegov rad - kaže naša sagovornica.

DUBROVČANIN CVIJETO ANTUNOVIĆ, UČESNIK U MASOVNIM LIKVIDACIJAMA CRNOGORSKIH REZERVISTA, UHAPŠEN U HRVATSKOJ
Ratni "heroj" silovao Čehinju
D
ubrovčanin Cvijeto Antunović, ovdašnjoj javnosti poznat kao jedan od učesnika u svirepim likvidacijama crnogorskih rezervista tokom 1991. godine, uhapšen je juče zbog sumnje da je silovao jednu češku turistkinju. Antunović, koji je u Hrvatskoj proglašen ratnim herojem Domovinskog rata, priveden je istražnom sudiji, koji mu je nakon saslušanja odredio pritvor.
Djevojčica u subotu rano ujutro Policijskoj stanici Grude u opštini Konavle prijavila silovanje, a nakon obavljene policijske istrage Antunović je priveden kao osumnjičeni, navode hrvatski mediji.
- Državljanka Češke je prijavila silovanje od strane nepoznate muške osobe. Dovršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je u ranim jutarnjim satima s petka na subotu 39-godišnjak s područja Konavala počinio krivično djelo silovanja - saopšteno je iz hrvatske policije.
Osumnjičeni je uhapšen i uz krivičnu prijavu doveden u istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku, piše u šturom saopštenju koje je potpisala portparol Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske županije Marija Gjenero.
Hoće li Antunović biti zadržan u pritvoru, još uvijek nije poznato kao ni njegova odbrana na optužbe.
Mediji u Hrvatskoj su objavili da je on negirao sve optužbe.
"Slobodna Dalmacija" navodi da je Cvijeto Antunović poznat kao jedan od nekolicine dubrovačkih branitelja koji su za vrijeme najtežih napada na Dubrovnik, 1991., ostali na tvrđavi Imperial na Srđu i odbranili Dubrovnik od ulaska srpsko-crnogorskih vojnika.

Za ispoljenu "hrabrost" primio je nekoliko priznanja, a javnosti je poznat bio i po činjenici da je bio jedan od prvih Hrvata koji je nakon američkog napada na Irak otišao u tu zemlju i vozio kamione dostave.

http://www.dan.co.me/index.php?nivo=3&rubrika=Hronika&datum=2009-07-06&clanak=193574

Verovatno pod "hrabrost" misle silovanja,ubijanja zena i dece i sl.

Какав су рат водили,такве "хероје" имају.

Si­lo­vao se­stru
pa za­spao

Sl. PA­ŠIĆ, 30.11.2005 18:45:23 Ocena: -.-- (Glasova: 0) Komentara: 1

BA­NA­ĆA­NI su šo­ki­ra­ni ovo­ne­delj­nim in­for­ma­ci­ja­ma iz No­vog Be­če­ja i Ra­do­je­va o mon­stru­o­znim si­lo­va­nji­ma ko­ja su se do­go­di­la u ovim me­sti­ma.
Si­lo­va­nja ni­su po­ve­za­na ni na ka­kav na­čin. Iz fa­mi­li­ja ko­je su se "uto­pi­le" u kri­mi­nal, a i sta­ri su po­zna­ni­ci po­li­ci­je i pra­vo­su­đa.
Ro­bert Ši­li (20), iz No­vog Be­če­ja, sa­mo što je iza­šao iz pri­tvo­ra u zre­nja­nin­skom Okru­žnom za­tvo­ru, sa po­zna­ni­kom Da­ni­je­lom Cr­nji­nom (27), po­či­nio je si­lo­va­nje ko­je je uz­bu­di­lo sve ži­te­lje No­vog Be­če­ja. Ši­li je, ina­če, u pri­tvo­ru bio zbog to­ga što je step­tem­bra ove go­di­ne po­ku­šao da iz­vr­ši raz­boj­ni­štvo nad ro­đe­nom ba­bom, od ko­je je hteo da ot­me pa­re.

ZLO­ČIN IZ OSVE­TE
Po­čet­kom no­vem­bra pu­šten je iz pri­tvo­ra do su­đe­nja, a u No­vom Be­če­ju dru­žio se sa Da­ni­je­lom Cr­nji­nom, ko­me je sud, dok je bio ma­lo­le­tan, iz­re­kao vi­še vas­pit­nih me­ra zbog ra­znih kri­vič­nih de­la. Sa tre­ćim po­zna­ni­kom M. B. pre tri ve­če­ri, dru­ži­li su se i pi­li u bi­feu "Ema", na pi­ja­ci u No­vom Be­če­ju, Pre­ma jed­noj ver­zi­ji M. B. im je du­go­vao no­vac za pa­ti­ke. a, pre­ma ono­me što su iz­ja­vi­li is­tra­žnom su­di­ji zre­nja­nin­skog Okru­žnog su­da Go­ra­nu Ze­cu, da­li su mu 500 di­na­ra da ku­pi ham­bur­ge­re i ci­ga­re­te. Ali, M. B. ih je pre­va­rio i oti­šao ku­ći!?
U al­ko­ho­li­sa­nom sta­nju Ši­li i Cr­njin su za­tim oti­šli do ku­će po­zna­ni­ka, upa­li unu­tra i od­mah po­če­li da ga tu­ku! Sve je gle­da­la su­pru­ga Lj. B. (39), ina­če maj­ka tro­je de­ce, ko­ja je u jed­nom tre­nut­ku is­tr­ča­la iz ku­će, u na­me­ri da oba­ve­sti po­li­ci­ju da joj tu­ku su­pru­ga.
Ši­li i Cr­njin su po­tr­ča­li za njom i su­sti­gli je u uli­ci Žar­ka Zre­nja­ni­na, u bli­zi­ni no­vo­be­čej­ske ve­li­ke pi­ja­ce. Uhva­ti­li su je za ru­ke i no­ge i une­li u ogra­đe­ni pro­stor pi­ja­ce. Uz pri­me­nu si­le iz­vr­ši­li su ob­lju­bu nad Lj. B. Pri­li­kom si­lo­va­nja na­ne­li su joj vi­še lak­ših te­le­snih po­vre­da. I, za­tim mir­no oti­šli na spa­va­nje, gde ih je po­li­ci­ja ka­sni­je ot­kri­la i uhap­si­la. PO­RE­ME­ĆE­NI UMO­VI
PRE­MA ne­zva­nič­nim in­for­ma­ci­ja­ma obo­ji­ca su pri­zna­li si­lo­va­nje. Ob­ja­sni­li su da ih je po­zna­nik to­li­ko raz­be­sneo, "da su mo­ra­li da mu se osve­te na ne­ki na­čin!"

U po­gra­nič­nom se­lu Ra­do­je­vu, u op­šti­ni No­va Cr­nja, Zo­ran La­ka­tuš (23) si­lo­vao je 14-go­di­šnju se­stru D. L. On je u vi­še na­vra­ta, to­kom ove go­di­ne, do­di­ri­vao se­stru po te­lu i za­do­vo­lja­vao svo­je bo­le­sne na­go­ne. Prek­si­noć je sa­če­kao se­stru na uli­ci, sko­čio na nju i uvu­kao je u žbun.
De­voj­či­ca je od stra­ha i stre­sa iz­gu­bi­la svest, ali to La­ka­tu­šu ni­je sme­ta­lo da iz­vr­ši ob­lju­bu, što do sa­da ni­je za­be­le­že­no u kri­mi­na­li­stič­kim ana­li­ma zre­nja­nin­ske po­li­ci­je! Na­kon si­lo­va­nja se­stre, mir­no je oti­šao ku­ći i za­spao, gde ga je po­li­ci­ja i uhap­si­la.
La­ka­tuš ni­je bio u al­ko­ho­li­sa­nom sta­nju, a is­tra­žnom su­di­ji pri­znao je si­lo­va­nje se­stre. Ni­je, me­đu­tim, mo­gao da pru­ži bi­lo ka­kvo ob­ja­šnje­nje za­što je po­či­nio gnu­sni zlo­čin, pa će svo­ju reč da­ti sud­ski ve­šta­ci.

BRAT U ZA­TVO­RU
MA­LO­LET­NI La­ka­tu­šev brat G.L. ne­dav­no je osu­đen u zre­nja­nin­skom Okru­žnom su­du zbog ubi­stva pen­zi­o­ni­sa­ne uči­te­lji­ce iz Ra­do­je­va, ko­ju je usmr­tio na­kon raz­boj­nič­ke kra­đe ne­ko­li­ko bez­vred­nih pred­me­ta iz ku­će ne­sreć­ne že­ne.

'ebo te Adem... :mrgreen:

Sto mene,:dontunderstand:pa zna se koga odje yebu muslimani :whistling::mrgreen:
:hahaha1::hahaha::hahaha:

Si­lo­vao se­stru
pa za­spao

Sl. PA­ŠIĆ, 30.11.2005 18:45:23 Ocena: -.-- (Glasova: 0) Komentara: 1

BA­NA­ĆA­NI su šo­ki­ra­ni ovo­ne­delj­nim in­for­ma­ci­ja­ma iz No­vog Be­če­ja i Ra­do­je­va o mon­stru­o­znim si­lo­va­nji­ma ko­ja su se do­go­di­la u ovim me­sti­ma.
Si­lo­va­nja ni­su po­ve­za­na ni na ka­kav na­čin. Iz fa­mi­li­ja ko­je su se "uto­pi­le" u kri­mi­nal, a i sta­ri su po­zna­ni­ci po­li­ci­je i pra­vo­su­đa.
Ro­bert Ši­li (20), iz No­vog Be­če­ja, sa­mo što je iza­šao iz pri­tvo­ra u zre­nja­nin­skom Okru­žnom za­tvo­ru, sa po­zna­ni­kom Da­ni­je­lom Cr­nji­nom (27), po­či­nio je si­lo­va­nje ko­je je uz­bu­di­lo sve ži­te­lje No­vog Be­če­ja. Ši­li je, ina­če, u pri­tvo­ru bio zbog to­ga što je step­tem­bra ove go­di­ne po­ku­šao da iz­vr­ši raz­boj­ni­štvo nad ro­đe­nom ba­bom, od ko­je je hteo da ot­me pa­re.

ZLO­ČIN IZ OSVE­TE
Po­čet­kom no­vem­bra pu­šten je iz pri­tvo­ra do su­đe­nja, a u No­vom Be­če­ju dru­žio se sa Da­ni­je­lom Cr­nji­nom, ko­me je sud, dok je bio ma­lo­le­tan, iz­re­kao vi­še vas­pit­nih me­ra zbog ra­znih kri­vič­nih de­la. Sa tre­ćim po­zna­ni­kom M. B. pre tri ve­če­ri, dru­ži­li su se i pi­li u bi­feu "Ema", na pi­ja­ci u No­vom Be­če­ju, Pre­ma jed­noj ver­zi­ji M. B. im je du­go­vao no­vac za pa­ti­ke. a, pre­ma ono­me što su iz­ja­vi­li is­tra­žnom su­di­ji zre­nja­nin­skog Okru­žnog su­da Go­ra­nu Ze­cu, da­li su mu 500 di­na­ra da ku­pi ham­bur­ge­re i ci­ga­re­te. Ali, M. B. ih je pre­va­rio i oti­šao ku­ći!?
U al­ko­ho­li­sa­nom sta­nju Ši­li i Cr­njin
Ši­li i Cr­njin. PO­RE­ME­ĆE­NI UMO­VI
PRE­MA ne­zva­nič­nim in­for­ma­ci­ja­ma obo­ji­ca su pri­zna­li si­lo­va­nje. Ob­ja­sni­li su da ih je po­zna­nik to­li­ko raz­be­sneo, "da su mo­ra­li da mu se osve­te na ne­ki na­čin!"

U po­gra­nič­nom se­lu Ra­do­je­vu, u op­šti­ni No­va Cr­nja, Zo­ran La­ka­tuš (23) si­lo­vao je 14-go­di­šnju se­stru D. L. On je u vi­še na­vra­ta, to­kom ove go­di­ne, do­di­ri­vao se­stru po te­lu i za­do­vo­lja­vao svo­je bo­le­sne na­go­ne. Prek­si­noć je sa­če­kao se­stru na uli­ci, sko­čio na nju i uvu­kao je u žbun.

BRAT U ZA­TVO­RU
MA­LO­LET­NI La­ka­tu­šev brat G.L. ne­dav­no je osu­đen u zre­nja­nin­skom Okru­žnom su­du zbog ubi­stva pen­zi­o­ni­sa­ne uči­te­lji­ce iz Ra­do­je­va, ko­ju je usmr­tio na­kon raz­boj­nič­ke kra­đe ne­ko­li­ko bez­vred­nih pred­me­ta iz ku­će ne­sreć­ne že­ne.

Lakatush,shili,crnjin........sve cistokrvni srbi :hahaha1::hahaha:

Poslednja izmena:
Ovoga po Srbiji nema jel' da!!! :think:

Za svakog pljackasa kojeg je ucmekao svaka mu Cehinja dala i na vrijeme dobila...

Ja koliko vidim on je pobio crnogorske rezerviste... Pljackase iz istog krsa iz kog si i ti, sa istim plemenskim shvatanjima kao sto su tvoja... Nije problem kad mu Cehinja da, vec kad maloumnik uzme... A jos veci je problem kad mu drugi maloumnik kaze "bravo!"...

Turistkinje se odje same nude... Najlakse su one koje dodju preko Spiljana i Gostuna... :mrgreen:

Tesko... sem ako ih ovako ne uzimate, mocugom pa u pecinu...
Neka, jos malo pa ce vam neko i vatru doneti...

Boga mi se ja mogu pohvalit zavidnim cifrom... :mrgreen:

Mogao bi taj tvoj plemenski savet da proveri ove navode... S obzirom na podrzavanje odredjenih stavova, ne verujem da je u tim snosajima ista legalno...

I, s obzirom da citiras gomilu umno poremecenih stvari, da li mozda mozes citirati nekog ko je ovde rekao "bravo!" za takva zverstva?...
Jedini TI na celom forumu aplaudiras upravo ovome sto citiras sa gadjenjem.
Da imas ganglije, zamislio bi se...
Junacino (sa lokalnim naglaskom).

Ja koliko vidim on je pobio crnogorske rezerviste... Pljackase iz istog krsa iz kog si i ti, sa istim plemenskim shvatanjima kao sto su tvoja... Nije problem kad mu Cehinja da, vec kad maloumnik uzme... A jos veci je problem kad mu drugi maloumnik kaze "bravo!"...

Tesko... sem ako ih ovako ne uzimate, mocugom pa u pecinu...
Neka, jos malo pa ce vam neko i vatru doneti...

Mogao bi taj tvoj plemenski savet da proveri ove navode... S obzirom na podrzavanje odredjenih stavova, ne verujem da je u tim snosajima ista legalno...

I, s obzirom da citiras gomilu umno poremecenih stvari, da li mozda mozes citirati nekog ko je ovde rekao "bravo!" za takva zverstva?...
Jedini TI na celom forumu aplaudiras upravo ovome sto citiras sa gadjenjem.
Da imas ganglije, zamislio bi se...
Junacino (sa lokalnim naglaskom).

dje ja rekoh "bravo" da Bog da te silovao ovaj hrvatski indijanac!!! :evil:

Back