Šta znači kad ti drugarica kaže:

Što si ti stalno tako dobar???!!!

U nekom kontekstu, fin sa svima, al uvek sam. Treba da se iskvarim-š da bi vodao (po srpski *****) nešto.

Hmm? Kakvo kvarenje je potrebno?

znaci da se nebi kresnula sa tobom. moras malo da lazes, petljash, posudi neke pare od nje i nemoj joj vratiti, prodaj neku njenu stvar, zajebi je nekako, onda ce te voljeti i zeljece da te ispravi pa se onda mozda i ogrebesh za snoskicu hihihihihihi :)))))

U nekom kontekstu, fin sa svima, al uvek sam. Treba da se iskvarim-š da bi vodao (po srpski *****) nešto.

Ne znam kako odgovoriti na to pitanje... ako odgovor postoji i da je zaista potrebno "kverenje" u toj i toj meri i imas zagarantovan uspeh kod devojaka isto je kao da se tvrdi da je svaka zena ista i da iste stvari voli..A to nije istina,ne vidim nista lose u tome da covek bude ono sto zaista jeste... i da nadje ono sto je slicno.../ Biti dobar nije jednako kao i biti mlakonja,nemati stav,viziju ili cilj i biti dobar ne znaci da u tebi devojka ne moze naci oslonac...

Ne znam kako odgovoriti na to pitanje... ako odgovor postoji i da je zaista potrebno "kverenje" u toj i toj meri i imas zagarantovan uspeh kod devojaka isto je kao da se tvrdi da je svaka zena ista i da iste stvari voli..A to nije istina,ne vidim nista lose u tome da covek bude ono sto zaista jeste... i da nadje ono sto je slicno.../ Biti dobar nije jednako kao i biti mlakonja,nemati stav,viziju ili cilj i biti dobar ne znaci da u tebi devojka ne moze naci oslonac...

bravo druze :worth:

Па 90% њих се ложи на мангупе, само што имају трип да ће он бити само њен мангуп и да ће га оне прилагодити себи, па као биће то бајка.. Биће ку*ац..

Тако да им ти фини слабо одговарају.

...kad to drugarica kaže , mislim da pod tim podrazumijeva Vaš medjusobni odnos treba da se opusti i da opuštenije pričate i o 'težim' temama
i to na način kako i jeste stvarnost...drugarica je za slušanje i i da sluša...da kaže kako ona gleda na sve i da vidi kako drug gleda na sve...
...onda se mogu desiti i druge očekivane putanje koje i Putevi mogu postati...
Blokiraš je finoćom i ,-'nerviraš'...

...kad to drugarica kaže , mislim da pod tim podrazumijeva Vaš medjusobni odnos treba da se opusti i da opuštenije pričate i o 'težim' temama
i to na način kako i jeste stvarnost...drugarica je za slušanje i i da sluša...da kaže kako ona gleda na sve i da vidi kako drug gleda na sve...
...onda se mogu desiti i druge očekivane putanje koje i Putevi mogu postati...
Blokiraš je finoćom i ,-'nerviraš'...

pobrkao si loncice....nije ona njemu rekla da je fin nego da je dobar

Па 90% њих се ложи на мангупе, само што имају трип да ће он бити само њен мангуп и да ће га оне прилагодити себи, па као биће то бајка.. Биће ку*ац..

Тако да им ти фини слабо одговарају.

E ovo je tačno. Jedna bliska osoba(ženksa) je baš ovako uradila. I sad kuka...

ja mislim da to znaci da one isto ne citaju misli i da ako ti se neka svidja treba da joj to stavis do znanja jasno i glasno. tu je tvoja prijateljica u pravu, nece one tebe zajahat.

Back