Šta znači kad ti drugarica kaže:

pa trazili ljudi :lol:...eto prati temu...ma ne hvalim se ja lejdi nicim, samo ova krstarica nije moj stvarni zivot, i ovdje sebi mnogo dopustam, nije me briga ni da li cu ispasti dostojanstven ni nista...ovdje se samo sprdam...a koliko vidim bez uvrede, ti ovom forumasenju pridajes previse znacaja

atza: mortus hebem dronfuljitze po kupatilima
lejdi: zashto sam to morala prochitati
atza: e tjuti kvarish mi trip
lejdi: ne mormo sve znati
atza: e ti djesh mnogo znachaja forumu
lejdi: oh wtvr no brain no pain

atza: mortus hebem dronfuljitze po kupatilima
lejdi: zashto sam to morala prochitati
atza: e tjuti kvarish mi trip
lejdi: ne mormo sve znati
atza: e ti djesh mnogo znachaja forumu
lejdi: oh wtvr no brain no pain

i sta ti sada s ovim hoces reci? objasni...
daj lejdi glupo se ponasas, tjeras neki djeciji inat...oces da mi zadnjom uzvratis, al nepotrebno, ja te i ne smatram retardiranom osobom, samo ti uzvracam na tvoje gluposti...ne znam sto se osjecas ugrozeno...i sto se toliko primas...

i sta ti sada s ovim hoces reci? objasni...
daj lejdi glupo se ponasas, tjeras neki djeciji inat...oces da mi zadnjom uzvratis, al nepotrebno, ja te i ne smatram retardiranom osobom, samo ti uzvracam na tvoje gluposti...ne znam sto se osjecas ugrozeno...i sto se toliko primas...

to primam se to:(
pa da ustvari ja pricham kako
mortus hebem ribe po kupatilima
a onda i tako nekad bacim i prichu o bogu
ono da budem kul
toliko o glupostima

to primam se to:(
pa da ustvari ja pricham kako
mortus hebem ribe po kupatilima
a onda i tako nekad bacim i prichu o bogu
ono da budem kul
toliko o glupostima

pa upravo zato sto ne dajem znacaja ovom forumu to sebi i dozvoljavam da pricam, vezi moje price a ne vadi iz konteksta...a ako te zanima moje poimanje Boga o tome uvijek mozemo popricati, i bice mi drago, a ne da ulazis u predrasude u vezi mene...nije to ono crkvenjacko i jadno...ja sam samo siguran u tvorca ove planete...a sto se tice Biblije u njoj vidim mudrost...njenu istinitost ne mogu tvrditi, ali znam da je iz nje sve lako moguce i logicno

Što si ti stalno tako dobar???!!!

U nekom kontekstu, fin sa svima, al uvek sam. Treba da se iskvarim-š da bi vodao (po srpski *****) nešto.

Hmm? Kakvo kvarenje je potrebno?
Biti dobar (ne naivan) je mana!?! Stvarno se sve izopacilo!
Znas one lose momke koji su "popularni" u skoli? Vecini njih se karijera zavrsi sa zavrsetkom iste. I danas ih vidjam po dvoristima gde vise na klupama i piju pivo. A oni, tada finiji, sada zive zivot. Ne treba da se manjas, samo sacekaj svoj red. Ispravna devojka ce prepoznati kvalitete.

Poslednja izmena:

U nekom kontekstu, fin sa svima, al uvek sam. Treba da se iskvarim-š da bi vodao (po srpski *****) nešto.

Negde je neko nezapisano "pravilo" da devojke vole kretene a muskarci kucke.
Navodno to bahato ponasanje odise nekim "samopouzdanjem" koje je privlacno za oba pola.

Mislim da retko ko voli bezlicna stvorenja koja se povinuju svakom hiru svog partnera uz cuveno "da draga/da dragi".
Neki ljudi jednostavno vole uzbudjenje koje im donosi neko sa cvrstim stavom i samopouzdanjem, mada opet, i previse toga zna da odbije drugu polovinu, tako da je balans vazan.

Da li treba biti kreten? Ne naravno, ali ne treba biti ni neko ko nema svoje ja i ko dozvoljava da ga gaze, a to je obicno ono sto se za nekog predpostavlja kada kazu da je dobar.

U takvom svetu zivimo, gde se dobrota iskoriscava i prikazuje kao vid hendikep koji se svi trude da u nekoj meri iskorene.

nikakvo kvarenje, veruje mi, sem ako ne zelis da pored sebe imas sljamove od devojaka.
a mozda je tvoja drugarica mislila da treba da imas malo vise herca ili dozu drcnosti, da prilazis, da napadas, da osvajas...te fore

Back