Šta znači kad ti drugarica kaže:

slusaj rado bih ja...ali sada sam malko trijezan, ustvari malo sam pripit, a za to trebas biti odvaljen i glup...i onda si na njihovom nivou, koji je sada za mene nepojmljiv, pusti se samo alkoholu...i te amerikanizovane su tvoje...ja sam jednoj tako prisao s ledja i naguzio je kroz odjecu, i ne znam kako je prica tekla...samo znam da smo zavrsili u wc-u...

nego odakle si ti onda zemljace
Ne volim da pijem. Plašim se za auto...
Al da se to rešit...

Rođeni Sarajlija. Bolnica Koševo.

slusaj rado bih ja...ali sada sam malko trijezan, ustvari malo sam pripit, a za to trebas biti odvaljen i glup...i onda si na njihovom nivou, koji je sada za mene nepojmljiv, pusti se samo alkoholu...i te amerikanizovane su tvoje...ja sam jednoj tako prisao s ledja i naguzio je kroz odjecu, i ne znam kako je prica tekla...samo znam da smo zavrsili u wc-u...

:eek:
Pijan si vodio nepoznatu ribu u wc?
Ne bojiš se boleština?

Što si ti stalno tako dobar???!!!

U nekom kontekstu, fin sa svima, al uvek sam. Treba da se iskvarim-š da bi vodao (po srpski *****) nešto.

Hmm? Kakvo kvarenje je potrebno?

crni marlone s kim se ti druzhish )':

koja tuga shto sam ovo morala prochitati -_-'
kako neki sami sebe ponizhavaju
tuga

mozda je izlizano ''al nece grom u koprive'' ma ja sam ti cistokrvni srbin otporan na bolestine, ja mogu samo u boju nastradati kao i moji preci...ne moze mi naskoditi nista sto je manje od mene, a kamoli neki mikrospski organzmi :lol:

Daj Bože da ti ne naškode :aha:
Mnogo rizikuješ :( a još je žalosnije kako su nju vaspitali.

Ispada da branim muškarce, ali takve žene su stvarno glupe i bez imalo mozga! I u pravu su stari ljudi kad kažu da ženi nije mesto u "kafani" :aha:

Šta hoćeš da kažeš, da je ona bila pijanija od tebe? :eek:

E to je džentlmen - to što si napisao ;) ipak braniš njenu čast, kakva god da je! :ok:

ma ne, ona je izmanipulisana...nema svoje razmisljanje do onog iz seks i grada...a ja za sebe mislim da se trudim da ostanem normalan i zdravorazuman...i onda kada ja ucinim takvu niskocu...to je mnogo losije...jer kako kaze Isus (sada ce me lejdi napasti :lol: ) kome je vise dato od njega se vise trazi

to ti praksa vezana za dronfulje
tako prichash sa njima pa bi i ovde
pa msm ko te tera da nam te bljuvotine
prezentujesh?:evil:
slobodno ih zadrzhi za sebe i budi u kul raspolozhenju :lol:

pa trazili ljudi :lol:...eto prati temu...ma ne hvalim se ja lejdi nicim, samo ova krstarica nije moj stvarni zivot, i ovdje sebi mnogo dopustam, nije me briga ni da li cu ispasti dostojanstven ni nista...ovdje se samo sprdam...a koliko vidim bez uvrede, ti ovom forumasenju pridajes previse znacaja

Back