Kad žena kaže NE

Kada mi neka kaźe ne, to je automatski kraj svake priče. Iz dva razloga. Prvi i glavni je taj da ja poštujem njenu odluku a drugi je da i ja automatski gubim interesovanje za nju, što bi se pesnički reklo, ponudio sam joj srce i dušu, ona ih neće, zbogom i nedovidjenja.
Patnje mladog Vertera ostavljam drugima. Šta ću kad nisam romantik .

Možda ima žena koje se foliraju ili očekuju da je osvajaš.. ne znam. Pa onda kao vredi biti uporan.
Kod mene je da - da, ne - ne.

Meni je ovo što Fr kaže ok, čak... mogu reći da kada se muškarac lepo povuče na moje ne i skroz prestane da me muva, postane nekako veći u mojim očima, deluje ozbiljno i da ima poštovanje, da nije paćenik, i možda ja njega počnem da muvam, ako na drugi pogled ima nekih kvaliteta. Nasrtljivost mi se ne dopada.

....da li prihvatite džentlmenski i prestanete da smarate, ili ko orangutani nastavljate i dalje da smarate i da se blamirate?

Pitanje za žene: šta vam prolazi kroz glavu kad neko nastavlja i dalje ko orangutan da smara i da se blamira?

Nema pravila. Kod žena ne može da znači ne, a može da znači i možda.

Pa onda tu dolazimo do glupih situacija, ako je ne ne, a ti nastaviš, onda si nasrtljivac.
A ako je ne možda, a odustao si jer si mislio da je ne, onda si se ispalio (a moguće i ona ostala razočarana).

Tako da generalno sa ženama mora da se gleda u pasulj.

....da li prihvatite džentlmenski i prestanete da smarate, ili ko orangutani nastavljate i dalje da smarate i da se blamirate?

Sve zavisi od situacije i osobe. Nekada Ne shvatim kao Ne, a nekada je Ne-probaj opet. Posmatrao sam dosta govor tela, a onda se povlačio na vreme, odlagao napad ili davao gas.

Nije ni isti šablon za različitu okolinu.
U manjem gradu srešću je opet sigurno, mogu da taktiziram. U velikom gradu, davao sam sve od sebe tu jednu noć.

Ne znam kakva je sada klima i kako se sada muvaju.
Već 12 godina ne prilazim.

Kada sam bio mlađi, nisam devojkama postavljao pitanja, treba to izbegavati jer onda nema ni tog odgovora NE. Kako se zoveš i to je sve. Ostatak priče reklamirao sam sebe, često lagao, pokazivao joj i govorio da mi se sviđa, onda ona često krene da postavlja pitanja meni.

Iskren da budem, pomagalo mi je mnogo to što sam bio privlačan.
Ne kažem da je svaka htela da bude sa mnom, nije, ali skoro svaka je pristajala da popričamo.. :)

Jel ovo kao šala?
Backing Up Homer Simpson GIF

Pitanje za žene: šta vam prolazi kroz glavu kad neko nastavlja i dalje ko orangutan da smara i da se blamira?

Nisam imala prilike da srećem orangutane kroz život.
Družim se sa finim svetom,
Ipak bilo je likova koji nisu iz prve mogli da shvate da Ne znači Ne.
suprotno nego u pesmi Ane Stanić

ignorantski stav je bio uglavnom dobar način da neko prestane da se pojavljuje u kadru non stop

Back