sunasceJeca
Poznat
- Poruka
- 9.932
Sve je to lepo, ali i ti si žensko, pa si i ti napisala negde da ništa ne vredi dobra osoba ako nema hemije.
Zbog svojih shvatanja, ili zbog svog nastupa, on briše hemiju u nastajanju, i ne smeši mu se svetla budućnost, a svaki njegov pokušaj da nekoj ženi objasni sebe biće okarakterisan kao patetika i plačipičkarenje. Tek onda ga je ugasio.
I, da se razumemo, ja ne ubeđujem tebe u ovo što pišem, samo pojašnjavam svoje mišljenje, a on nek pročita svačije, pa neka oformi svoje.
Ne, to sam napisala na temi, gde je cura rekla, da joj je neko prisao jako dobar ali da mu je on arekla, da nista nece biti od te veze, jer ne oseca tu neku vrstu privlacnosti izmedju njih. Ja govorim ovde o drugacijoj prirodi odnosa, kolega dragi. Ne, naprotiv. Grešite. Lupam, evo primera samo: ja sma plašljiva a neko mi se dopada. Ja osećam prema njemu privlačnost, uzasno mi se dopada, ali sam naprosto stidljiva i treba mi vremena da nekome se otvorim potpuno. Ako ja svojim stavom i ponasanjem, nekoga zamolim da me "saceka", da mi vremena, samo naprosto bude tu, i da sve teče nekim laganijim tokom, da li sam ja onda njega okarakterisala da te citiram patetičnim čovekom i da izvineš na izrazu plačipi*kom, da opet izvinete na izrazu ne. Upravo suprotno. Jer da mi nije stalo, ja bih rekla sikter. A ako tom nekome objasnjavam zbog cega tako reagujem , kako reagujem, zbog cega ne mogu ovo trenutno vec ono, onda znaci da mi je izrazito stalo, i time ne samo da ponistavam hemiju, vec nastojim da je udupliram. Ne, tada ga nije ugasio. Posve naprotiv. Samo "porastao" kao čovek u mojim očima. Ali, opet kazem, nisCmo svi isti. Ko zeli shvatice i bez suvih objasnjenja, pametovanja i ubedjivanja a ko neće, dobro kazu, nece ni sa objasnjenjima čitavoga sveta. Pa, naravno kolega, ni ja ne namecem svoje, diskutujemo. Zato smo svi i tu, zar ne? Ako ikao ne voli dominaciju, bilo koje vrste, to sma onda kao sagovornik ja. daleko bilo. Čak i kada se ne slazem sa neki, usaglasimo se da se ne slazemo, i to ej to. Što bi rekla moja profanka na mom fakultetu nekada, kolege dajte budimo parlamentarni.

Poslednja izmena: