Šta znači kad ti drugarica kaže:

pa danasnje drustvo je duboko degradirano...tako da to samopouzdanje ne igra bas preveliku ulogu....msim oke kod pametnih trebi je to jedna od glavnih stvari...alo vecina samo na kesh...*** tuzno ali istinito

Dođošmo do cilja. Nije mnogo trebalo...

Eto :aha:
I ja (i slične meni) možemo da trubimo godinama da to nije tačno - vi nam nećete verovati, jer većina žena zaista pika novac! :aha:

Beda, moralna pre svega... :aha:

pa kao to da si iz RS-a a brojis zvezde(msim zbog ekavice) :)

pa ja sam ono 2, 3 godine prije rata rodjen, al do 91 su generacije zadrzale to nesto...sve ispod je amerikanizovano :aha:
a za dalmatince mislim da su mlakonje, ali samo zbog predrasuda...

:zcepanje:
Ma ja sam samo poreklom "bosanka"... :aha:
Da nije bilo nesrećnog rata :( ja bih se preselila u Sarajevo 100% :ok:

Nisu dalmatinci mlakonje... :aha: imaju nešto, neki "italijanski" šarm ;)

ne zasmejavaj me...idi u bilo koji klub,udji pun samopouzdanja,igraj sa njima,pogledi,dodiri i smuvaces ih pre nego neki sa parama...time se samo tese losi frajeri,kao nece ih jer nemaju pare...daj molim te....pare su uvek plus,ali nisu imperativ...cak i kod tih sponzorusa...

pa pazi u klub koji ja idem to se moze i ja nemam stim problema...jer to je normalna raja...ljudi dosli zbog gotive, ne zbog promovisanja...ali takvi klubovi su barem ovdje kod mene u manjini i zato govortim u globalu...a vjerujem i bilo gdje drugdje...jedanput sam usao u jedan jako retardiran klub koji su i u vecini...i tu trebe samo stoje (bog ce znati zasto) kao djeve marije...niti densaju niti nista...i kako ti takvoj tuki da pridjes sa sarmom...msim uspjedne nekad ako je ona iole opustena, ali vecinu je sramotoa i onda glume ice lady...iako im se mozda svidja pristup razlicitiji od baja koji im prilaze sa bocom u ruci, koju su zaradali radeci u sumi...

pa pazi u klub koji ja idem to se moze i ja nemam stim problema...jer to je normalna raja...ljudi dosli zbog gotive, ne zbog promovisanja...ali takvi klubovi su barem ovdje kod mene u manjini i zato govortim u globalu...a vjerujem i bilo gdje drugdje...jedanput sam usao u jedan jako retardiran klub koji su i u vecini...i tu trebe samo stoje (bog ce znati zasto) kao djeve marije...niti densaju niti nista...i kako ti takvoj tuki da pridjes sa sarmom...msim uspjedne nekad ako je ona iole opustena, ali vecinu je sramotoa i onda glume ice lady...iako im se mozda svidja pristup razlicitiji od baja koji im prilaze sa bocom u ruci, koju su zaradali radeci u sumi...

e pa tim sto stoje jedino jedino moze nekom pricom da pridjes,ali tesko kad je muzika glasna :lol:

E burazeru, zemljače.. Lepo kao da si bio kod mene nekih mesec dana i snimio situaciju. Ovde je baš tako.
cure kada su u kafiću,klubu..uopšte u izlasku, ne prilazi ni za živu glavu. To joj obara "cenu".

Bolje ispričaj upute, kad smo već zemljaci.

slusaj rado bih ja...ali sada sam malko trijezan, ustvari malo sam pripit, a za to trebas biti odvaljen i glup...i onda si na njihovom nivou, koji je sada za mene nepojmljiv, pusti se samo alkoholu...i te amerikanizovane su tvoje...ja sam jednoj tako prisao s ledja i naguzio je kroz odjecu, i ne znam kako je prica tekla...samo znam da smo zavrsili u wc-u...

nego odakle si ti onda zemljace

Back