- Poruka
- 73.704
Mislimo da je bila tema pre neki dan. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SličnaMislimo da je bila tema pre neki dan.![]()
..kad mi nismo u blizini?
Nije neka tajna da žene medjusobno kad se nadju pričaju o svemu bez nekog ustručavanja.
Možda ne baš o svemu..?? (tješim(o) se da nije tako
)
Šta sad ako pričaju.. ko priča, ne krije, ne misli ništa loše. A i dobro je kad pričaju kad nismo tu, mslm da smo im na pameti pa kako god.
Možda nije baš ni smješno.. ko zna o čemu žene ili naše djevojke pričaju kad se sastanu?
Mislm, stvarno bi voljeli znati šta to one pričaju nama iza ledja? Ne sumnjam(o) da nas zbog toga ne vole.. upravo suprotno, baš zbog toga i pričaju jer smo im bitni, kao i mi njima.
A šta pričaju, može se samo pretpostaviti?Inače, pretpostavka je "majka svih zabluda" a to baš i ne bi.. ali kopka nas.
Pa ćemo na jedan umiljat način da vas priupitamo - o čemu vi to o nama kad mi nismo tu?
Da li o nekim našim manama, koliko vas nerviramo i kada, koliko (ne)volite našu familiju... ili ne daj Bože kakvi smo u seksu?
Dakle.. o čemu vi to o.. nama?![]()
Zavisi od uzrasta, mlađe o muškarcima, starije razmenjuju recepte.Ajde da vas vidim![]()
a sobzirom da su se sve redom izjasnile da ne pricaju o nama, namece se zakljucak ....Zavisi od uzrasta, mlađe o muškarcima, starije razmenjuju recepte.![]()
super temaAjde da vas vidim![]()
sve rodjake karla kolodijaa sobzirom da su se sve redom izjasnile da ne pricaju o nama, namece se zakljucak ....![]()
Greška, one koje pričaju o nama ne učestvuju na forumima, ovde su samo one što razmenjuju recepte.a sobzirom da su se sve redom izjasnile da ne pricaju o nama, namece se zakljucak ....![]()
Da, a takođe, mnoge žene nemaju posebne teme za muško, odnosno žensko društvo. Tako je u mom slučaju.Жене причају о многим другим стварима - о политици, емисијама и серијама, храни, одећи, деци, послу...
И у мом. Не делим саговорнике по полу.Da, a takođe, mnoge žene nemaju posebne teme za muško, odnosno žensko društvo. Tako je u mom slučaju.