Kad zene izgube interesovanje za vas?

Pa na primer ako je neko ćaci, on je neprivlačan ženama koje imaju trocifren IQ.
Ok, stoji. Ali, to nije glavni razlog. Glavni razlog za netrepeljivost prema ženoskom rodu, osim vaspitanja i uticaja sredine je polna nemoć ili polunemoć. Zatim nesposobnost za održavanje žene, djece, agresivnost, poroci, škrtost, Edipov komplex itd.
Pa ti sad nađi nešto, makar za prošetati se.:think:

Ok, stoji. Ali, to nije glavni razlog. Glavni razlog za netrepeljivost prema ženoskom rodu, osim vaspitanja i uticaja sredine je polna nemoć ili polunemoć. Zatim nesposobnost za održavanje žene, djece, agresivnost, poroci, škrtost, Edipov komplex itd.
Pa ti sad nađi nešto, makar za prošetati se.:think:
Ne znam da li pričaš za razloge zašto je neko generalno neprivlačan ženama, ili razloge zbog kojih žena posle dugo vremena napusti partnera.

To drugo. Što stariji to sve gori. A i ,,ono,, Pa zna se valjda zašto smo ga ,,uzele,,!? :)
Pa ne mislim da muškarac s godinama u vezi postaje "netrpeljiv prema ženskom rodu". Zašto bi to postao? Možda postane indiferentan prema partnerki, ali to nije isto.

Najopasnija stvar je upadanje u kolotečinu, i nedostatak truda oko voljene osobe. Onda se ljudi udalje i tu je teško popraviti stvar. Dobri partneri s godinama postaju sve bliži.

Ali nema tu mnogo razlike između muškaraca i žena, to može da se desi svakome.

Pa ne mislim da muškarac s godinama u vezi postaje "netrpeljiv prema ženskom rodu". Zašto bi to postao? Možda postane indiferentan prema partnerki, ali to nije isto.

Najopasnija stvar je upadanje u kolotečinu, i nedostatak truda oko voljene osobe. Onda se ljudi udalje i tu je teško popraviti stvar. Dobri partneri s godinama postaju sve bliži.

Ali nema tu mnogo razlike između muškaraca i žena, to može da se desi svakome.
Ih, da je tako ne bi se snimao film o bliskosti dvoje starijih ljudi!
Film se snima kada se ,,situacija,, desi jednom u xx godina.

Nije tema o meni ,naletio sam na ovo pitanje i mislim da je dobra tema. Kad zenama niste privlacni ili zbog cega vas partner napusti?
napustanje kao zavrsni stadijum posledica je razmimoilazenja na najbazicnijem nivou, pa je i logicno odgovor na temu bas tu i traziti.

i u prijateljstvu i partnerskom odnosu koji prijateljstvo podrazumeva najoptimalnije se razumemo sa ljudima na slicnom nivou svesnosti.

i harmonija traje dok tokovi individualnog rasta imaju neku slicnu dinamiku, pa sve i da oboje stagniraju najstrasnije, opet je ok.
al jednostrane promene stanja svesi znace kraj; kraj u kome niko zaista nije kriv, kraj kada trazenje pogresnih koraka i tacaka razora, "krivice" bilo kakve vrste ne donese ikakvo opipljivo objasnjenje.

Back