- Poruka
- 129.904
Ajde da vas vidim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Жене причају о многим другим стварима - о политици, емисијама и серијама, храни, одећи, деци, послу...
+ Ме смара када су теме о мушкарцима, као шипарице неке.Жене причају о многим другим стварима - о политици, емисијама и серијама, храни, одећи, деци, послу...
Жене причају о многим другим стварима - о политици, емисијама и серијама, храни, одећи, деци, послу...
Замисли! Чудо невиђено, јел да?
Замисли! Чудо невиђено, јел да?
Primer?Misliš čuješ...
Pa sada... zavisi... moraš neki primer da daš. Doba dana, raspoloženje, neka posebna dešavanja u našim životima... možemo da pričamo i o poslu, maskarama, rukavicama, drugaricama, obavezama, problemima... klincima, palcima, momcima, muškarcima... što tebe u stvari i interesuje... Sada ja treba da ti napišem kako pričamo o vama, boji glasa, da li ste tenor ili bas, kakav pogled ispod obrva imate, kako mirišete, kako izgovarate suglasnike, kako koračate... eh... ima i toga naravno... i leptirića šarenića i suza i osmeha...
Primer! Primer mi treba!
znam da neces verovati ali pricamo o svemu a najmanje o muškarcimaAjde da vas vidim![]()
Прича се да су горе од нас кад су само у женском друштву, у односу на гадости који ми причамо кад смо само у мушком друштву.
Наравно да не верујемо. Жене међусобно причају о сексу са таквим детаљима да би већина "мушкарчина" поцрвенела.znam da neces verovati ali pricamo o svemu a najmanje o muškarcima