Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 46.832
Sta dakle vi zene mislite o vama zenama?
Ocekujem otvorenu diskusiju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ufff, kompleksno pitanje. Pre svega, mislim da su same žene krive za položaj u kome se nalaze, mislim na neravnopravni položaj u odnosu na suprotni pol. A glavni razlog je to što je žena ženi najveći neprijatelj. Sve nevolje su krenule kad su žene počele da se takmiče medju sobom, a u tom takmičenju se bave toliko površnim stvarima, da su od sebe napravile lepu ambalažu, a šta je unutra, nije baš mnogo bitno, Od svega najgore je to što žene imaju daleko više potencijala od muškaraca, samo kad bi konačno počele da se ugledaju na njih i podržavaju jedna drugu. Najbanalniji primer je taj što ćeš pre od žena za ženu koja stalno menja muškarce čuti da je kurvva, nego od muškarca. A za muškarca koji menja žene nikad nećeš čuti da je muška *****, jer oni medjusobno sebi daju podršku. I tako...ima tu još dosta da se priča..
Rekla bih da mi je u karakteru naglasena zenska solidarnost. Koren iste vezujem za istoriju ali ako bih bila potpuno iskrena, priznala bih da smatram zene kompleksnijim polom.
Zene su sposobne da placu i da se smeju u isto vreme, da se svadjaju i grle, ogovaraju i vole, napadaju i stite...kao macke, prepredenije su i lukavije ali i pametnije od muskih drugara.
Kod muskih nemas sta ni da mrzis, blentavi su i jednostrani, il' dobar il' los...zena je sposobnija za masu nijansi i zato mi je zanimljivija.
Nakon 8 meseci i dalje nemaš odgovor...Zene, sta mislite da bi muskarci trebali da misle o vama zenama?
Prosto je strasno kad covek vidi da postoje osobe koje su ovoliko odvojene od realnosti.
Zene nisu u podredjenom polozaju. Imaju veca prava pred zakonom, a manje obaveze. To je pravna cinjenica i to sam milion puta i dokazao. O ideji da zene imaju vise potencijala nego muskarci ne vredi ni raspravljati dovoljno je samo pogledati oko sebe. Muskarci i dalje dominiraju na svim poljima uprkos daleko boljem polozaju zene i gomili privilegija koje ona uziva.
Najzad, uzrok razlicitog tretmana muskaraca i zena sa velikim brojem partnera je cinjenica da zene preferiraju iskusne muskarce. Muskarci se gade zena koje su imale veliki broj partnera, a zene obozavaju muskarce koji su imali veliki broj partnera. To je sva mudrost. Ko god tvrdi da nije tako, ili laze sebe, ili nikad nije izasao iz kuce.
Takodje i da odgovorim autoru teme, mislim da zene nisu danas dovoljno kriticne jedne prema drugima. Pogotovo starije zene bi trebalo vise da uticu na mladje. Zene su danas postale razmazene fukse i jos se ponose time, i umesto da naidju na prezir i osudu zena, one kritikuju muskarce kao da su oni ti kojima nesto fali. Pogledaj u ogledalo kurv0.