Sta zene misle o zenama

Ufff, kompleksno pitanje. Pre svega, mislim da su same žene krive za položaj u kome se nalaze, mislim na neravnopravni položaj u odnosu na suprotni pol. A glavni razlog je to što je žena ženi najveći neprijatelj. Sve nevolje su krenule kad su žene počele da se takmiče medju sobom, a u tom takmičenju se bave toliko površnim stvarima, da su od sebe napravile lepu ambalažu, a šta je unutra, nije baš mnogo bitno, Od svega najgore je to što žene imaju daleko više potencijala od muškaraca, samo kad bi konačno počele da se ugledaju na njih i podržavaju jedna drugu. Najbanalniji primer je taj što ćeš pre od žena za ženu koja stalno menja muškarce čuti da je kurvva, nego od muškarca. A za muškarca koji menja žene nikad nećeš čuti da je muška *****, jer oni medjusobno sebi daju podršku. I tako...ima tu još dosta da se priča..

o kojim i kakvim zenama? gde? nemam misljenje o svim zenama na svetu, niti vidim kako neko moze da ga ima :neutral:
toliko toga zavisi od karaktera, geografske odrednice, vaspitanja, gena, obrazovanja i jos sto razlicitih faktora da mislim da i ne postoji nesto kao "zene danas".
ispoljavanja i ponasanje nekih od njih mi odgovaraju, nekih bas i ne i to je to ali to odredjuju moje osobine i prizma kroz koju gledam.
ja ne vidim da postoji opsti obrazac koji prati svaka od nas, pa da o tome mozes da diskutujes otvoreno.

Ufff, kompleksno pitanje. Pre svega, mislim da su same žene krive za položaj u kome se nalaze, mislim na neravnopravni položaj u odnosu na suprotni pol. A glavni razlog je to što je žena ženi najveći neprijatelj. Sve nevolje su krenule kad su žene počele da se takmiče medju sobom, a u tom takmičenju se bave toliko površnim stvarima, da su od sebe napravile lepu ambalažu, a šta je unutra, nije baš mnogo bitno, Od svega najgore je to što žene imaju daleko više potencijala od muškaraca, samo kad bi konačno počele da se ugledaju na njih i podržavaju jedna drugu. Najbanalniji primer je taj što ćeš pre od žena za ženu koja stalno menja muškarce čuti da je kurvva, nego od muškarca. A za muškarca koji menja žene nikad nećeš čuti da je muška *****, jer oni medjusobno sebi daju podršku. I tako...ima tu još dosta da se priča..

Prosto je strasno kad covek vidi da postoje osobe koje su ovoliko odvojene od realnosti.

Zene nisu u podredjenom polozaju. Imaju veca prava pred zakonom, a manje obaveze. To je pravna cinjenica i to sam milion puta i dokazao. O ideji da zene imaju vise potencijala nego muskarci ne vredi ni raspravljati dovoljno je samo pogledati oko sebe. Muskarci i dalje dominiraju na svim poljima uprkos daleko boljem polozaju zene i gomili privilegija koje ona uziva.

Najzad, uzrok razlicitog tretmana muskaraca i zena sa velikim brojem partnera je cinjenica da zene preferiraju iskusne muskarce. Muskarci se gade zena koje su imale veliki broj partnera, a zene obozavaju muskarce koji su imali veliki broj partnera. To je sva mudrost. Ko god tvrdi da nije tako, ili laze sebe, ili nikad nije izasao iz kuce.

Takodje i da odgovorim autoru teme, mislim da zene nisu danas dovoljno kriticne jedne prema drugima. Pogotovo starije zene bi trebalo vise da uticu na mladje. Zene su danas postale razmazene fukse i jos se ponose time, i umesto da naidju na prezir i osudu zena, one kritikuju muskarce kao da su oni ti kojima nesto fali. Pogledaj u ogledalo kurv0.

Poslednja izmena:
Nemam generalno misljenje o zenama, kao sto nemam ni o muskarcima. Misljenje stvaram u zavisnosti od coveka do coveka.
Ovo tvoje pitanje obuhvata more pitanja, a ne znam sta te konkretno zanima.
Jedino sto bi moglo biti zajednicko danasnjim zenama je "puno htela, puno zapocela.." sto znaci ambicije po pitanju posla, neki imperativi po pitanju izgleda, zelja za nezavisnostoscu narocito finansijskom, pa mi se cini da su porodicni motivi skrajnuti ili vrlo mali broj njih uspeva da ostvari sve to skupa i bude zadovoljan.

Rekla bih da mi je u karakteru naglasena zenska solidarnost. Koren iste vezujem za istoriju ali ako bih bila potpuno iskrena, priznala bih da smatram zene kompleksnijim polom.
Zene su sposobne da placu i da se smeju u isto vreme, da se svadjaju i grle, ogovaraju i vole, napadaju i stite...kao macke, prepredenije su i lukavije ali i pametnije od muskih drugara.
Kod muskih nemas sta ni da mrzis, blentavi su i jednostrani, il' dobar il' los...zena je sposobnija za masu nijansi i zato mi je zanimljivija.

Rekla bih da mi je u karakteru naglasena zenska solidarnost. Koren iste vezujem za istoriju ali ako bih bila potpuno iskrena, priznala bih da smatram zene kompleksnijim polom.
Zene su sposobne da placu i da se smeju u isto vreme, da se svadjaju i grle, ogovaraju i vole, napadaju i stite...kao macke, prepredenije su i lukavije ali i pametnije od muskih drugara.
Kod muskih nemas sta ni da mrzis, blentavi su i jednostrani, il' dobar il' los...zena je sposobnija za masu nijansi i zato mi je zanimljivija.
attachment.php

Оне су нужно зло, успијуше, трачаруше, нерадници, крвопије...

Да ли си ово очекивао да чујеш? :mrgreen:

Шта ви мушкарци мислите о мушкарцима и можеш ли генерално заузети став о полу?

Наравно да не, ставове можемо формирати о особама, не о половима, професијама и слично.

То онда није мишљење, то је стереотип.

Sta dakle vi zene mislite o vama zenama?

Ocekujem otvorenu diskusiju.

http://forum.krstarica.com/showthre...-vezi-zena?p=20728989&viewfull=1#post20728989

Zene, sta mislite da bi muskarci trebali da misle o vama zenama?
Nakon 8 meseci i dalje nemaš odgovor...

Problem je što žene svrstavaš u jednu kategoriju.
Svaka žena je individua za sebe.
Mada imaju iste osobine retko kad reaguju na isti način.
Razlikuju se po spoljašnjosti , načinu građe ili stilu oblačenja ...
Razlika među ženama javlja se zavisno od geografskog porekla, načina vaspitanja, obrazovanja i karaktera.
Uglavnom imaju slične mane ali se time ne javlja jednakost među njima.
Vrlline su im iste ali ih svaka nosi na svoj način.
Nošeni pozitivnim ili negativnim iskustvom muškarci su vremenom pripisivali ženama različite vrednosti .

Zato, kao žena, ne mogu da iznesem svoje mišljenje o ženama već samo o određenoj ženi a takva mišljenja zadržavam za sebe

Poslednja izmena:
Шта мисле не знају ни оне лол..
Писала је то једна жена овде, супер су оне колегијалне и солидарне, али када треба да се изабере један из мешовитог родног састава, све жене гласају за - мушкарца.

Inace ne volim te podele na musko-zenske narocito po pitanju karakterologije,a to je ipak najvaznije.
Ne stajem uvek na stranu zena, samo zato sto sam zena.
Znam primere gde je zena zeni zaista pravi drug i prijatelj, ali nazalost nisam nikada imala takvo iskustvo, ali zato sto ga nemam ne znaci da ne verujem.

Prosto je strasno kad covek vidi da postoje osobe koje su ovoliko odvojene od realnosti.

Zene nisu u podredjenom polozaju. Imaju veca prava pred zakonom, a manje obaveze. To je pravna cinjenica i to sam milion puta i dokazao. O ideji da zene imaju vise potencijala nego muskarci ne vredi ni raspravljati dovoljno je samo pogledati oko sebe. Muskarci i dalje dominiraju na svim poljima uprkos daleko boljem polozaju zene i gomili privilegija koje ona uziva.

Najzad, uzrok razlicitog tretmana muskaraca i zena sa velikim brojem partnera je cinjenica da zene preferiraju iskusne muskarce. Muskarci se gade zena koje su imale veliki broj partnera, a zene obozavaju muskarce koji su imali veliki broj partnera. To je sva mudrost. Ko god tvrdi da nije tako, ili laze sebe, ili nikad nije izasao iz kuce.

Takodje i da odgovorim autoru teme, mislim da zene nisu danas dovoljno kriticne jedne prema drugima. Pogotovo starije zene bi trebalo vise da uticu na mladje. Zene su danas postale razmazene fukse i jos se ponose time, i umesto da naidju na prezir i osudu zena, one kritikuju muskarce kao da su oni ti kojima nesto fali. Pogledaj u ogledalo kurv0.

A gde da pročitamo tu tvoju studiju sa dokazima? :mrgreen:
Ajde lepo priznaj, koja te zajebala ili više njih? :lol:
I na kraju, pitanje glasi: šta žene misle o ženama? Osećaš se kao žena? :eek:

Poslednja izmena:
Žene nose 9 meseci u sebi 3-4kg(ponekad i težu) bebu i prežive 14-satni porodjaj...Istovremeno kuvaju... čiste i brinu se o deci,pricaju na telefon i pri tome izgledaju fantastično...Celu sedmicu krvare a da od toga ne umru...Lako hodaju u
cipelama sa visokim petama od 10 cm...Plaču celu noć i ujutru se probude ko da se ništa nije dogodilo..Pretrpe nasilja,ponižavanja i opet se uspeju nasmejati,preboleti....
ZAPAMTITE MUŠKARCI : Žene su samo nemoćne dok im se ne osuši lak na noktima !!!!

Back