-Rocket_Queen-
Primećen član
- Poruka
- 921
Pa valjda je neko o kome trebas voditi brigu 24h, davati mu novac, strepiti za njega, spodoba. (?)Pobogu.
Zasto decu nazivas spodobama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa valjda je neko o kome trebas voditi brigu 24h, davati mu novac, strepiti za njega, spodoba. (?)Pobogu.
Zasto decu nazivas spodobama?
Pa valjda je neko o kome trebas voditi brigu 24h, davati mu novac, strepiti za njega, spodoba. (?)
Na izgled jeste zanimljivo, al' posle je sve monotono, nema monotonijeg posla...
A vidim da su neki zeljni rotiteljstva i uopsteno brancnog zivota, ja nikad nisam ni pomislila da cu se udati, a o deci i da ne govorimo, ne znam ne bih ja mogla da nekom perem kosulje, kuvam rucak i vodim brigu o spodobama tj. deci, tako da sebe vidim kao samostalnu devojku koja deli fino uredjen stancic sa debelom crnom mackom.
http://tinypic.com/2rcapp0.jpg
Ja sma ''operisana'' od materinskog intikta (zapravo ja i ne verujem u njegovo postojanje), sto se starosti tice ne odbacujem mogucnost da cu se kajati, ako uopste i doguram do starosti...
To bi želela sa nekih 30, a kad budeš imala 60-70 i kad budeš usamljena i stara biće ti krivo što nemaš te spodobe pored sebe da te zagrle, kažu par lepih reči i učine život lepšim...
P.S. Mačka? Bolesnici. -.-
I ja želim da postanem ćale.Za muža je diskutabilno...
Na izgled jeste zanimljivo, al' posle je sve monotono, nema monotonijeg posla...
A vidim da su neki zeljni rotiteljstva i uopsteno brancnog zivota, ja nikad nisam ni pomislila da cu se udati, a o deci i da ne govorimo, ne znam ne bih ja mogla da nekom perem kosulje, kuvam rucak i vodim brigu o spodobama tj. deci, tako da sebe vidim kao samostalnu devojku koja deli fino uredjen stancic sa debelom crnom mackom.
http://tinypic.com/2rcapp0.jpg
Vaistinu Overe,živ bio...Samoca je najvece i najgore breme,veruj mi znam sta pricam!
Zelim da budem flasa koka kole jer onda ne bi bilo vise skole.![]()
Ma nema vise sazrevanja za mene, ostacu nezrela za zivota...Proci ce te to kad malo sazris!
Samoca je najvece i najgore breme,veruj mi znam sta pricam!
Ne znam ni sam sta cu biti... Voleo bih biti vatrogasac,a ako se ne ozenim do 29 i ne nadjem neki pristojan poslic idem kao placenik u vojisku! Pa ako ostavim kosti negde u Iraku,Afganistanu ko ga ebe i ovako nemam razlog da zivim,a ako prezivim onda dolazim pun para!Mrzim kancelarijske poslove i nesto sto je tako monotono,volim zivot na ivici i gde je svaki dan neka nova radnja i sto je dinamicno!
![]()
ni ja ne volim decu
fuj deca
deca EVUUUL
Ni ja ni ja.
Eto Rocket ja ti pruzam podrsku![]()
Šta su ti ove moderne devojke...
Još će one da lenčare, loču pivo, prde, i gledaju tekmu, a mi da im peremo gaće, kuvamo pasulj i donosimo papuče.
Ništa to ne valja.