Sta zelite da postanete?

Na izgled jeste zanimljivo, al' posle je sve monotono, nema monotonijeg posla...
A vidim da su neki zeljni rotiteljstva i uopsteno brancnog zivota, ja nikad nisam ni pomislila da cu se udati, a o deci i da ne govorimo, ne znam ne bih ja mogla da nekom perem kosulje, kuvam rucak i vodim brigu o spodobama tj. deci, tako da sebe vidim kao samostalnu devojku koja deli fino uredjen stancic sa debelom crnom mackom.:heart:

http://tinypic.com/2rcapp0.jpg

:dash:

To bi želela sa nekih 30, a kad budeš imala 60-70 i kad budeš usamljena i stara biće ti krivo što nemaš te spodobe pored sebe da te zagrle, kažu par lepih reči i učine život lepšim...

P.S. Mačka? Bolesnici. -.-

Poslednja izmena:
:dash:

To bi želela sa nekih 30, a kad budeš imala 60-70 i kad budeš usamljena i stara biće ti krivo što nemaš te spodobe pored sebe da te zagrle, kažu par lepih reči i učine život lepšim...

P.S. Mačka? Bolesnici. -.-
Ja sma ''operisana'' od materinskog intikta (zapravo ja i ne verujem u njegovo postojanje), sto se starosti tice ne odbacujem mogucnost da cu se kajati, ako uopste i doguram do starosti...
A sta fali macki?:heart:
@Nadreslista, moze i macor, samo sto bih njega morala da kastriram, ovako ce da juri macke po komsiluku...

Za mene su deca prekrasna bica.
A drugo je sto ja i sebe nekad nazovem budakom i tako to, ali to nije isto.
Druga stvar, zalila sam se pre neko vece drugarici da mi po nekad dodje da se odselim negde gde me niko ne zna i gde cu umreti sama, kao usedelica sa 13 macaka.
Zato, macke mi ne dirajte.

@tema
A rekoh vec.
Nisam se konkretizovala jos uvek na tom polju sta bih zelela da budem.
Rekoh, ogranicila sam se sta zelim da upisem nakon srednje.

Na izgled jeste zanimljivo, al' posle je sve monotono, nema monotonijeg posla...
A vidim da su neki zeljni rotiteljstva i uopsteno brancnog zivota, ja nikad nisam ni pomislila da cu se udati, a o deci i da ne govorimo, ne znam ne bih ja mogla da nekom perem kosulje, kuvam rucak i vodim brigu o spodobama tj. deci, tako da sebe vidim kao samostalnu devojku koja deli fino uredjen stancic sa debelom crnom mackom.:heart:

http://tinypic.com/2rcapp0.jpg

:dash::dash: Proci ce te to kad malo sazris!;) Samoca je najvece i najgore breme,veruj mi znam sta pricam!

Ne znam ni sam sta cu biti... Voleo bih biti vatrogasac,a ako se ne ozenim do 29 i ne nadjem neki pristojan poslic idem kao placenik u vojisku! Pa ako ostavim kosti negde u Iraku,Afganistanu ko ga ebe i ovako nemam razlog da zivim,a ako prezivim onda dolazim pun para!:) Mrzim kancelarijske poslove i nesto sto je tako monotono,volim zivot na ivici i gde je svaki dan neka nova radnja i sto je dinamicno!:)

:dash::dash: Proci ce te to kad malo sazris!;) Samoca je najvece i najgore breme,veruj mi znam sta pricam!

Ne znam ni sam sta cu biti... Voleo bih biti vatrogasac,a ako se ne ozenim do 29 i ne nadjem neki pristojan poslic idem kao placenik u vojisku! Pa ako ostavim kosti negde u Iraku,Afganistanu ko ga ebe i ovako nemam razlog da zivim,a ako prezivim onda dolazim pun para!:) Mrzim kancelarijske poslove i nesto sto je tako monotono,volim zivot na ivici i gde je svaki dan neka nova radnja i sto je dinamicno!:)
Ma nema vise sazrevanja za mene, ostacu nezrela za zivota... :(

A sad ozbiljno, ne znam sto ste tol'ko okomili, vi zelite da zasnivate porodicu, imate nekog pored sebe, ja ne i kraj diskusije...

Šta su ti ove moderne devojke...

Još će one da lenčare, loču pivo, prde, i gledaju tekmu, a mi da im peremo gaće, kuvamo pasulj i donosimo papuče.

Ništa to ne valja.

Pretvorice se u Homera Simpsona...:lol:
21o3hic.jpg

Back