Sta zelite da postanete?

Pitah zato sto ni jedno zanimanje koje si navela (ali, mozda je to samo meni) nema veze jedno sa drugim.
Ali dobro.

I jos jedno pitanje. Zasto- pises- sa-tim-crticama?

@Nato
Izgleda da jeste.
Ni ja nisam upucena.
Izgleda da je sad in da kad se slikas, da ti se samo butke vide.:butkice:

Pisanje sa tim crticama (povlakama xD) je po meni oblik primitivizma.

Ajao, butkice, pa tek to što je kul. I kul je kada pokažeš svima kakav si novi brus kupila! I kako imaš Snupija na tangama. Ijaaao. :mrgreen:

Sta zelite da postanete?

Majka i supruga najviše. A u mojoj želji da postanem profesor srpskog jezika, jedino me otac podržava. :(

i ja te podrzavam. Biti profesor-to je super.
Pa i nije bas super,ponavljas jedno te isto iz godine u godinu, deca ti dosadjuju, zale se na tebe, ti si im kriva sto nista ne uce. Mada za zavrsenim srpskim jezikom mozes biti lektor to nije lose, jos ako odlicno govoris 3,4 strana jezika, super. :D

@kreptomane, i meni je cudno to za povlake(otmenom svetu je sve primitizam, izgleda), nego da nisu i moja plava slova primitivna?:rumenko:

Poslednja izmena:
Začudno šta se sve trpa pod pojam „primitivizam“. :confused:
Crtice, haos. :lol:

mene smatraju komplet 100% primitivnim, al' svejedno :P

Ne serendaj. :roll::p

Pa i nije bas super,ponavljas jedno te isto iz godine u godinu, deca ti dosadjuju, zale se na tebe, ti si im kriva sto nista ne uce...

Šta nije super? :lol:
A godišnji odmori?

Ima da odgiljam master samo da bih se budžila u učionici.

Poslednja izmena:
A u mojoj želji da postanem profesor srpskog jezika, jedino me otac podržava. :(

Razlog je materijalna satisfakcija, koja je dosta mala kod prosjetnih radnika, ali ako to zaista zelis, sto da ne?

@tema, zelim kad diplomiram da polozim pravosudni ispit, pa da postanem sudija, i to u parnicnim postupcima. Jes' da krivicni postupci donose mnogo vecu zaradu, ali ne zelim da radim posao od kojeg ce glava da mi bude u torbi.

E sto mi je ovo za tatu slatko. :heart:

@Mima i Rocket Queen
A ja kad sam bila mala sam se igrala uciteljice i djaka, i naravno, uvek sam bila uciteljica.
I mislim da je to lep posao.

@tema
Ne znam sta bih konkretno volela da budem.
Znam sta bih volela upisati posle srednje.
Nesto u struci, najbolje.
Na izgled jeste zanimljivo, al' posle je sve monotono, nema monotonijeg posla...
A vidim da su neki zeljni rotiteljstva i uopsteno brancnog zivota, ja nikad nisam ni pomislila da cu se udati, a o deci i da ne govorimo, ne znam ne bih ja mogla da nekom perem kosulje, kuvam rucak i vodim brigu o spodobama tj. deci, tako da sebe vidim kao samostalnu devojku koja deli fino uredjen stancic sa debelom crnom mackom.:heart:

http://tinypic.com/2rcapp0.jpg

Poslednja izmena:

Back