maslacak93
Aktivan član
- Poruka
- 1.969
a koji si ti faktor da tako naredjujes???
Kazem ja mami,''Hocu i ja sa vama u Ameriku!!'' (zbog Edvarda,naravno) a meni brat ''A koji si ti faktor pa da ides?'' kako mrzim kad mi to kazeeeee....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a koji si ti faktor da tako naredjujes???
Majci.
E da, hoće neko da mi objasni kakv je fazon da momci puće usne dok se slikaju? To neki novi trend?![]()
Baba-roga![]()
Pitah zato sto ni jedno zanimanje koje si navela (ali, mozda je to samo meni) nema veze jedno sa drugim.
Ali dobro.
I jos jedno pitanje. Zasto- pises- sa-tim-crticama?
@Nato
Izgleda da jeste.
Ni ja nisam upucena.
Izgleda da je sad in da kad se slikas, da ti se samo butke vide.![]()
Sta zelite da postanete?
I ja želim da postanem ćale.Majka i supruga najviše.
sad i povlake ispadoshe primitivizam.Pisanje sa tim crticama (povlakama xD) je po meni oblik primitivizma.
Pa i nije bas super,ponavljas jedno te isto iz godine u godinu, deca ti dosadjuju, zale se na tebe, ti si im kriva sto nista ne uce. Mada za zavrsenim srpskim jezikom mozes biti lektor to nije lose, jos ako odlicno govoris 3,4 strana jezika, super.i ja te podrzavam. Biti profesor-to je super.
mene smatraju komplet 100% primitivnim, al' svejedno![]()
Pa i nije bas super,ponavljas jedno te isto iz godine u godinu, deca ti dosadjuju, zale se na tebe, ti si im kriva sto nista ne uce...
A u mojoj želji da postanem profesor srpskog jezika, jedino me otac podržava.![]()
I ja želim da postanem ćale.Za muža je diskutabilno...
Na izgled jeste zanimljivo, al' posle je sve monotono, nema monotonijeg posla...E sto mi je ovo za tatu slatko.
@Mima i Rocket Queen
A ja kad sam bila mala sam se igrala uciteljice i djaka, i naravno, uvek sam bila uciteljica.
I mislim da je to lep posao.
@tema
Ne znam sta bih konkretno volela da budem.
Znam sta bih volela upisati posle srednje.
Nesto u struci, najbolje.