zelela bih da postanem.........medina zena!!!!!!!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nije malo rano?naancy90:zelela bih da postanem.........medina zena!!!!!!!!!!![]()
Pa i ja sam kampanjac pa zavrshih gimnaziju sa finim prosekom... A tek sto mi je na faxu svanulo...naancy90:jednog dana.......
i ja sam upisala drustveni zbog jezika, jer je to jedino sto me zanima, nego, pokajala sam se jer gimnazija nije za mene, ja sam kampanjac
znamSizzlym:ja jesam......
Eeee ko zna sta ce sve da ti se izdesava do tog jednog dana ...naancy90:jednog dana.......
Pa i ja sma kampanjac...nego jel' stvarno tolko tesko u gimn.kao sto pricaju? Znam njih dosta sto su bili odlicni u osnovnoj a sada u gimn.presli sa 3...naancy90:jednog dana.......
i ja sam upisala drustveni zbog jezika, jer je to jedino sto me zanima, nego, pokajala sam se jer gimnazija nije za mene, ja sam kampanjac
predosecam da cu se u ha kajati do sledece godine...naancy90:lepo su mi pricali moji:"nevena, nemoj u gimnaziju, nije to za tebe!!!!"......ali, NE, Nevena je htela u gimnaziju!!!STRASNO
I to mora neko da budeLil'_hell92:`Ocu...Kad na vrbi rodi grozdje!!!:-DOzbiljno, devojko, nesto si mi dalekovida!!!:-)
he, he, koleginice....nensy4ever:predosecam da cu se u ha kajati do sledece godine...
ali nema veze makar cemo biti "koleginice"![]()