hm...kada je hladnije vreme (lakse mi tako da se izrazim, pojam zima/leto/prlece/jesen i nisu tako ragraniceni, zar ne?) uglavnom nosim pantalone (bilo koji materijal..farmerice izbegavam uspesno), bluze dugih rukava, dzemperice, duxerice..sve zavisi od prilike..mada nosim i haljine sa helankama ili debljim carapicama..sve zavisi

+ martinke, patike + kaput ili klasicna jaknica + beretkice, raznorazne kape, salevi i rukavice bez prstiju
kada je vreme lepse nosi majice, lagane kardigane, mantilicce, texax jaknice, bla bla + tikepa, sandale nke zajebate

+ i opet marame i slicno
volim haljine ali me smaraju nesto i dosta ih retko nosim..suknjice skoro nikada..iam jednu koju obozavam i to je to...
a farmerke mi uzasno idu na zivce...volim pantalone u boji, na pruge, kockice i sl.
i da, nakit neizbezan.. prstenje je uglavnom srebrno ili od drveta...kao i mindjuse..onda raznorazne ogrlice (od sarenih fensi ogrlica iz ps-a, preko bisera i perlica do one metalne plocice koja se nosila u vojsci) + sat
nzm, volim da kombinujem svasta nesto..bitno je da se meni dopada... variram od fanki hippy curice do nadrndane skinjare..sve zavisi od situacije u glavi