...hm...zimi mahom nosim krace suknje od tvida, skotske sare, siroke pantalone sa visokim strukom, duboke i pretezno ravne cizme, kapute od kojih ni jedan nije u crnoj boji, sljampave dzepere koji padaju na jedno rame, imaju krace tzv. "kimono" rukave, velike salove, kapice, beretke i ove sezone sam apsolutno odusevljena vunenim rukavicama do lakata, obozavam ih...zimi nosim manje nakita a vise vunenih ukrasa za glavu, vrat i ruke...
...leti volim da obucem maxi haljinu sa apostolkama, velikom tasnom i alkama uz visoko podignut rep (buduci da ne mogu da trpim leti pustenu kosu), sortseve i pufnaste, sire bluze, kratke i siroke top haljine koje su vezane u struku, sve sto je pamucno, lezerno i udobno buduci da sam zimsko dete...
...inace moje najdraze "modno" godisnje doba je prolece...od ranog u plisanom sakou, tesnim farmericama i baletankama pa do kasnog u haljinama preko kojih prebacim kardigan...nekako se najprijatnije osecam tokom blagih meseci kao sto su april, maj i septembar...tada najvise volim i da se doterujem...