miici
Ističe se
- Poruka
- 2.353
Narcis
Za sve svoje neuspehe krivi druge, a uspesi mu prirodno pripadaju
Za sve svoje neuspehe krivi druge, a uspesi mu prirodno pripadaju
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o boze prvi put cujem da nekog muskarca pusenje odbija..Ma svasta pusenje,parfem,sminka,nafrakano,nafurano,u mobu,lakse mi da napisem sta mi se svidja
Moraju visoke potpetice?pusenje, alkohol odbija me..dugacki vjestacki nokti...kad dodje u patikama na prvi dejt...
Moraju, kako će drugačije klop klop klop odklepetati u noć ako ne platiš pitje bajo?Moraju visoke potpetice?
Opet to piće.Moraju, kako će drugačije klop klop klop odklepetati u noć ako ne platiš pitje bajo?
Ja da sam muško,...ne bi me ni pogledala.ni manje ni više nego odmah red flag kad je vožnja u pitanju
moraju...kad dodje u patikama znam da je dosla samo da se najede i popije..kad dodje u stiklama znam da joj se svidjam i sredila se samo samo zbog mene..Moraju visoke potpetice?
Je'l i crveni ruž pod obavezno?moraju...kad dodje u patikama znam da je dosla samo da se najede i popije..kad dodje u stiklama znam da joj se svidjam i sredila se samo samo zbog mene..
Da,da, to je uvek odvratno....nad slabijima izdrk.Kad mislim o red flegovima izgleda da ih imam puno..
Nervira me recimo kad se neko iživljava nad konobarima..ono u smislu nadrk fazon, prljava čaša iako nije i ostalo..
obavezno..rimmel 710 get dirty..Je'l i crveni ruž pod obavezno?
Da, znam na šta misliš.Te stvari se osete. To nešto se oseti u vazduhu (pored zadaha).
Sve istina, samo meni su to kriterijumi ne zastavePrimarno mi je red flag manjak inteligencije na koji se najčešće nadoveže neki vid nekulture u društvu.
Sekundarno ako je osoba žešći narcis.
Ako smo u vezi, primarni red flag mi dođe nemogućnost kontrolisanja emocija tipa nagle promene raspoloženja, svadljivost i sl.
u patikama se dolazi zbog duge romantične šetnje na prvom spoju, štikle, lanci, katanci i ostalo dolazi kasnije u krevetumoraju...kad dodje u patikama znam da je dosla samo da se najede i popije..kad dodje u stiklama znam da joj se svidjam i sredila se samo samo zbog mene..
Ja tolerisem I nepojavljivanje Al da drugi puta padne sexNa prvu bi me odbilo kašnjenje, makar se radilo o par minuta. Što se toga tiče rigorozna sam, sad dalje bezobrazluk i ne uljudnost.
kad se najedem, necu u dugu setnju..hocu u krevet momentalno..u patikama se dolazi zbog duge romantične šetnje na prvom spoju, štikle, lanci i katanci i ostalo dolazi kasnije u krevetu
a ako pije voduKad može da popije više od mene