Sta vas prvo privuce kod devojke

• Začetnik teme Začetnik teme snow dogy dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
idealista:
vlax:
privuce me osmeh i pogled (na prvi pogled:)
odbije me kad smo vec u vezi,a ona pocne da kuka zasto joj se to jutro nisam javio cim sam se probudio-desavalo mi se xxx puta i od toga ludim-ne podnosim ni ljubomoru,jer ni sam nisam bezrazlozno ljubomoran.
sustina je u komunikaciji, osecaju medjusobnog pripadanja, sigurnosti... Kada to postoji, nije vazno koliko cesto zovete... znamo da ste tu. Samo... malo parova uspeva to da pronadje...

...svaka cast!! e da koliko samo ta rec "samo" ima jacinu!!!!!!!!!!.......... :roll:

Anonymous:
Bravo bravo...to su prave reci...vi mislite da mozete da zovete kad hocete i da se ucutite kad hocete...zensak dusa je osetljiva i razmislja drugacije u tom trenutku... a toga treba da se setite kad se ujutro protezete u krevetu i jedino se pitate hoce li koji tim da pobedi...definitivno je retko sresti muskarca koji ume da ceni zenu i njene potrebe...
tacno tako...dok ne kresnu zvezde s neba skidaju...ali valjda tako treba...jer kakv bi to dasa bio da sad pokaze kako je pao na neku tamo...pa da je extra riba...

Svako a pogotovo devojke koje bi bile moji ciljevi moraju da imaju uopsteni izgled npr. izgled fine devojcice, rock kucke, fensi sponzoruse, seljancice... to svako ima. Ali ako je dobar ling uma, gestova, izgleda, okruzenja u kom sam je prvi put video neke manje mane nestaju i na neki nacin postaju slatke i simpaticne! P.S. Svaki muskarac koji kaze da se ne nalozi na gradju tela ribe vec na pogled i te gluposti laze text od malopre je uslov za zelju na duze. 8) Ali svako moze da razocara mene na primer mnogo nerviraju devojke koje me ne vole u kolicini kojom ja volim njih.

Mozda imam jedan smesan dogadjaj da opisem u vezi odgovora na ovu temu - Otisao sam ovog leta na more sa koleginicom koju sam nameravao da smuvam i td..more, vino..Sta cu kad sam romantican. Svidele su mi se razne stvari kod nje, pogledi na svet oko nje, kao neko trezveno razmisljanje..pogled, divne oci, osmeh, zubi..Medjutim, sve je lepo dok s nekim ne jedes hleb, zar ne? Mogu da budem ludo zaljubljen i dovoljna je samo jedna rec i da sve padne u vodu. Klinac je na plazi ganjao goluba da ga ubije kamenom. Savatao sam ga, uzeo mu kamen i naterao da me odvede kod tate. Padose grube reci, psovke i td. Vratio sam se lezanju, prijatnom i divnom lezanju pored koleginice..uzivanje..Upitala je gde sam bio, obrazlozio sam joj sta sam uradio na sta je ona odgovorila (citiram): I to zbog goluba?Svasta?..Na to sam rekao da sam udario macku kolima jednom i da sam je pokupio i odneo kod veterinara. Ljudi, kakav je pogled imala..citiram: Molim?Ma ja bih se vratila i zgazila je jos jednom!!!!..........Pa zamislite mene..izmarsirao sam je sa gajbe, izbacio sa sve stvarima..gde je i kako otisla nemam pojma..ne vidjam je..

BOEING:
Mozda imam jedan smesan dogadjaj da opisem u vezi odgovora na ovu temu - Otisao sam ovog leta na more sa koleginicom koju sam nameravao da smuvam i td..more, vino..Sta cu kad sam romantican. Svidele su mi se razne stvari kod nje, pogledi na svet oko nje, kao neko trezveno razmisljanje..pogled, divne oci, osmeh, zubi..Medjutim, sve je lepo dok s nekim ne jedes hleb, zar ne? Mogu da budem ludo zaljubljen i dovoljna je samo jedna rec i da sve padne u vodu. Klinac je na plazi ganjao goluba da ga ubije kamenom. Savatao sam ga, uzeo mu kamen i naterao da me odvede kod tate. Padose grube reci, psovke i td. Vratio sam se lezanju, prijatnom i divnom lezanju pored koleginice..uzivanje..Upitala je gde sam bio, obrazlozio sam joj sta sam uradio na sta je ona odgovorila (citiram): I to zbog goluba?Svasta?..Na to sam rekao da sam udario macku kolima jednom i da sam je pokupio i odneo kod veterinara. Ljudi, kakav je pogled imala..citiram: Molim?Ma ja bih se vratila i zgazila je jos jednom!!!!..........Pa zamislite mene..izmarsirao sam je sa gajbe, izbacio sa sve stvarima..gde je i kako otisla nemam pojma..ne vidjam je..
:lol:
I ja sam takva kao ti, ubila bih nekoga zbog zivotinje. Bas je zesca krava ta tvoja bivsa prijateljica. :x

Не знам зашто се овде прича о емоцијама када је питање шта нас прво привуче.
Ортакиња је приметила да ми се допадају рибе са једва видљивим пегицама, онако са 30-ак cm...и потпуно је у праву, иако је са моје стране то било потпуно несвесно! Иначе откидам за лепим осмехом (зубима)!

Back