Captain Jack Sparrow
Ističe se
- Poruka
- 2.386
skocni zglobovi sake noge pa guza pa dalje redom 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
idealista:sustina je u komunikaciji, osecaju medjusobnog pripadanja, sigurnosti... Kada to postoji, nije vazno koliko cesto zovete... znamo da ste tu. Samo... malo parova uspeva to da pronadje...vlax:privuce me osmeh i pogled (na prvi pogled
odbije me kad smo vec u vezi,a ona pocne da kuka zasto joj se to jutro nisam javio cim sam se probudio-desavalo mi se xxx puta i od toga ludim-ne podnosim ni ljubomoru,jer ni sam nisam bezrazlozno ljubomoran.
srebro:Nevinost.![]()
tacno tako...dok ne kresnu zvezde s neba skidaju...ali valjda tako treba...jer kakv bi to dasa bio da sad pokaze kako je pao na neku tamo...pa da je extra riba...Anonymous:Bravo bravo...to su prave reci...vi mislite da mozete da zovete kad hocete i da se ucutite kad hocete...zensak dusa je osetljiva i razmislja drugacije u tom trenutku... a toga treba da se setite kad se ujutro protezete u krevetu i jedino se pitate hoce li koji tim da pobedi...definitivno je retko sresti muskarca koji ume da ceni zenu i njene potrebe...
fisher:Normalnim muskarcima se svidi 90% zena.A odbija nas kada pomislimo da ste iste kao one sa kojima smo bili ranije
ne...to je H2SO4Devilishgirl:Kad si slep kod ocijuto je hemija..
BOEING:Mozda imam jedan smesan dogadjaj da opisem u vezi odgovora na ovu temu - Otisao sam ovog leta na more sa koleginicom koju sam nameravao da smuvam i td..more, vino..Sta cu kad sam romantican. Svidele su mi se razne stvari kod nje, pogledi na svet oko nje, kao neko trezveno razmisljanje..pogled, divne oci, osmeh, zubi..Medjutim, sve je lepo dok s nekim ne jedes hleb, zar ne? Mogu da budem ludo zaljubljen i dovoljna je samo jedna rec i da sve padne u vodu. Klinac je na plazi ganjao goluba da ga ubije kamenom. Savatao sam ga, uzeo mu kamen i naterao da me odvede kod tate. Padose grube reci, psovke i td. Vratio sam se lezanju, prijatnom i divnom lezanju pored koleginice..uzivanje..Upitala je gde sam bio, obrazlozio sam joj sta sam uradio na sta je ona odgovorila (citiram): I to zbog goluba?Svasta?..Na to sam rekao da sam udario macku kolima jednom i da sam je pokupio i odneo kod veterinara. Ljudi, kakav je pogled imala..citiram: Molim?Ma ja bih se vratila i zgazila je jos jednom!!!!..........Pa zamislite mene..izmarsirao sam je sa gajbe, izbacio sa sve stvarima..gde je i kako otisla nemam pojma..ne vidjam je..