Ljenost kod muškarca

Da ,kad si lijen , onda ti je sve tesko i samo izmisljas kako bi nesto lakse napravio.
Zasto izvrsces moje reci :lol:?
Covek kad pocne s nekim poslom, recimo, nesto krene da pravi, stolicu, npr. Dodje do nekog problema na putu i smisli resenje/improvizaciju da bi nastavio sa radom. Na to sam mislila. Ne na odlaganje. Ne na izgovore.. ne znam jesmo li se razumeli napokon?

Zasto izvrsces moje reci :lol:?
Covek kad pocne s nekim poslom, recimo, nesto krene da pravi, stolicu, npr. Dodje do nekog problema na putu i smisli resenje/improvizaciju da bi nastavio sa radom. Na to sam mislila. Ne na odlaganje. Ne na izgovore.. ne znam jesmo li se razumeli napokon?
Razumijem ja sta ti pises i tu ima istine ali i u ovome sta ja pisem np neki ne radnik je tocak izmislio jer mu je bilo tesko kocku gurati, da nije bio lijen gurao bi kocku i dalje :)

Ne bih mogla da ništa ne radim, čak i kad ne bih morala. Taj osećaj da ne radiš ništa za dobrobit drugih, što jest zajednice,... jer je bitno da je samo tebi lepo i da ti uživao, nije moja percepcija lepog života. Ne bih mogla ni da trpim takvog muškarca pored sebe. Ako ne radi za sebe, onda bar da radi nešto u korist drugih.

Back