S
snow dogy dog
Gost
Sta vas prvo privuce kod devojke a sta vas kasnije zadrzi ili odbije?
Linuxgirl:Sigurno da ce biti komentara sta ti radis ovde, ali ja mnogo ne marim na komentare.
Ono sto zelim da kazem je da vama (muskarcima) to kukanje-zato sto se niste javili doticnoj, dodje kao nesto najgore, to ukazuje na vasu glupu prirodu.
"One" kukaju, jer verovatno ste ih zvali u pocetku i po 10x puta na dan, a posle nista.
To je samo njihov vapaj da ne traze opet nekog ko ce im ukazati paznju... itd.
Pa vi sad vidite sta cete.
Anonymous:Bravo bravo...to su prave reci...vi mislite da mozete da zovete kad hocete i da se ucutite kad hocete...zensak dusa je osetljiva i razmislja drugacije u tom trenutku... a toga treba da se setite kad se ujutro protezete u krevetu i jedino se pitate hoce li koji tim da pobedi...definitivno je retko sresti muskarca koji ume da ceni zenu i njene potrebe...
Linuxgirl:Ja sam uvek pogubila touch sa doticnim i ljubljenim samo kad je on to zeleo.
Lakse mi je da gubim touch sa osobom, nego da mu kljucam po glavi: "Jel' duso sto mi se nisi javio"?
![]()
-ne volim kad neko nagadja-nije se radilo o 10x na dan,zapravo uvek stavim do znanja na pocetku veze da nisam bas idealan sto se veze tice po pitanju "bljutavih" emocija tipa "Maco,kuco..jesi li mislila nocas na mene itd..."-romantican DA,ali pekmez NE--sve to manje vise prihvate,ali posle odredjenog vremena postaju previse posesivne i pokusavaju na pogresan nacin da me vezu(ne sve-velika vecina),i to me izludjuje.A,to ko ima glupu prirodu ne zelim da komentarisem,samo bih se spustao na tvoj nivo...Linuxgirl:Sigurno da ce biti komentara sta ti radis ovde, ali ja mnogo ne marim na komentare.
Ono sto zelim da kazem je da vama (muskarcima) to kukanje-zato sto se niste javili doticnoj, dodje kao nesto najgore, to ukazuje na vasu glupu prirodu.
"One" kukaju, jer verovatno ste ih zvali u pocetku i po 10x puta na dan, a posle nista.
-----------------------------------------------Linuxgirl:Sigurno da ce biti komentara sta ti radis ovde, ali ja mnogo ne marim na komentare.
sustina je u komunikaciji, osecaju medjusobnog pripadanja, sigurnosti... Kada to postoji, nije vazno koliko cesto zovete... znamo da ste tu. Samo... malo parova uspeva to da pronadje...vlax:privuce me osmeh i pogled (na prvi pogled
odbije me kad smo vec u vezi,a ona pocne da kuka zasto joj se to jutro nisam javio cim sam se probudio-desavalo mi se xxx puta i od toga ludim-ne podnosim ni ljubomoru,jer ni sam nisam bezrazlozno ljubomoran.
vlax:privuce me osmeh i pogled (na prvi pogled
odbije me kad smo vec u vezi,a ona pocne da kuka zasto joj se to jutro nisam javio cim sam se probudio-desavalo mi se xxx puta i od toga ludim-ne podnosim ni ljubomoru,jer ni sam nisam bezrazlozno ljubomoran.
idealista:sustina je u komunikaciji, osecaju medjusobnog pripadanja, sigurnosti... Kada to postoji, nije vazno koliko cesto zovete... znamo da ste tu. Samo... malo parova uspeva to da pronadje...
Chernobill:Privlacnost.![]()
Verovali ili ne: glas, naravno ako nije katastrofalan stas.
Ne znam sta da ti kazem.apotekarka:Chernobill:Privlacnost.![]()
Verovali ili ne: glas, naravno ako nije katastrofalan stas.
Pa kad se čujemo?![]()
![]()
![]()
hallo hallo ti bi sad sveangeles:Pa kad se čujemo?![]()
![]()
![]()