Šta vas je danas oduševilo?

7yWaf_5B1_5D.gif

Ja sam odusevila samu sebe. Dobih bolju ponudu za platu. Na razgovoru za posao - sad je ili ili , imala sam trening kurs i sad ...uopste ne zasluzujem toliko para, pred covekom koji mi uliva strah u kosti...... u tudjoj zemlju odakle mise uopste ne ide . Nadjem se pametna da pokrenem temu kako mi je malo para a znam da svi u firmi imaju manje para i to mnogo manje jer su iz nekih levih zemalja . Oni su mi rekli kako ce to biti samo pocetna plata a ja sva pametna kazem a ko meni moze to da garantuje, ja za ove pare ne mogu da radim 2 godine ??
I samo sam cekala da se pozdravimo jer nemam ni iskustvo u tom poslu ama bas nista i oni rekose ok.
Jos kaze on onako polu besno polu u srdnji DOBRO eto ti onda jos XXX velike li razlike!
Kazem ja : EEEE, meni je velika:D
Ne znam jel sam ja luda ili hrabra.....Sad samo mislim da ce da me zovu da mi kazu da ipak ...ne.....boze bolje da nekad cutim mozda a opet sam nekako ponosna :D

Poslednja izmena:
Ja, retard, samog sebe :)

Zuji mi ventilator na kompu pa ga skinem da ga očistim i podmažem.
Ali nestalo mi nekog finog ulja pa moram da idem da ga kupim, a prodavnica je na drugi kraj grada.
Nema veze, uzeću bajs... samo, lanac je jako prljav, moram da ga sredim.
Uzmem teflon sprej, sredim lanac i onda se setim: ej, pa ja više ne koristim ono ulje za ventilator, nego ovaj sprej!

Tu bi svako normalan zaključio da ne moram da idem po ulje jer mi nije ni potrebno, ali moj odgovor je bio:
odlično, imam sprej i čim se vratim ću podmazati ventilator.

Odvezem se do prodavnice i kažem prodavcu: treba mi jedna bočica onog finog ulja.... čekaj, što da kupim samo
jednu bočicu ulja, to je 70din - a mala je, šta ima, 50ml... daj mi 7 komada, 350din, da ne dolazim svaki čas.
A prodavac mi kaže: pa uzmi bolje ovu litru ulja, to ti je 300din a 3 puta više nego 7 ovih bočica.

I tako ja kupim 1L ulja, vratim se kući i umrem od smeha.

Jedna lepa, fina gooza...

Sedeo sam sa drugarom i pio pivce, kada uđe u kafić curica, sede za sto pored nas, pa kako je sela tako su oj se smakle farmerke i ispala joj je napolje skoro cela gooza. Primetila je da se komešamo, pa je nsatavila da se eksponira....

Moram da priznam, baš je bilo lepo to videti....

vic

JEDAN PAR DOÐE KOD PSIHIJATRA.

PSIHIJATAR IH UPITA: KAKO VAM MOGU POMOĆI?
MUŠKARAC ODGOVARA: DA LI NAS MOŽETE GLEDATI DOK VODIMO LJUBAV?
PSIHIJATAR JE IZNENAÐEN, ALI IPAK PRISTANE.
NAKON ŠTO JE PAR ZAVRŠIO PSIHIJATAR KAŽE: ALI VAŠ SEKS JE SUPER!!
NAPLATI IM 80 EURA I ONI ODU.
ALI VRATILI SU SE PONOVNO I NASTAVLJALO SE TO IZ NEDELJE U NEDELJU. DVA PUTA NEDELJNO SU DOLAZILI KOD PSIHIJATRA, SEKSALI SE, PLATILI 80 EURA I OTIŠLI.
NAKON NEKOG VREMENA PSIHIJATAR IH UPITA:OPROSTITE NA PITANJU, ALI ŠTA VI
ZAPRAVO POKUŠAVATE I ŽELITE TU PRONAĆI???
-NIŠTA!!! ODGOVARA MUŠKARAC, ALI ONA JE UDATA I NE MOŽEMO KOD NJE, JA SAM
OŽENJEN I NEMOŽEMO KOD MENE.
U HOTELU HOLLYDAY INN SOBA KOŠTA 200 EURA,
U HILTONU 360 EURA.
KAD DOÐEMO KOD VAS IMAMO:
*1**) DOBAR ALIBI*
*2) KOŠTA 80 EURA*
*3) ZDRAVSTVENO OSIGURANJE NAM VRAĆA 67,50EURA !!!!!!!!!!*

vic

JEDAN PAR DOÐE KOD PSIHIJATRA.

PSIHIJATAR IH UPITA: KAKO VAM MOGU POMOĆI?
MUŠKARAC ODGOVARA: DA LI NAS MOŽETE GLEDATI DOK VODIMO LJUBAV?
PSIHIJATAR JE IZNENAÐEN, ALI IPAK PRISTANE.
NAKON ŠTO JE PAR ZAVRŠIO PSIHIJATAR KAŽE: ALI VAŠ SEKS JE SUPER!!
NAPLATI IM 80 EURA I ONI ODU.
ALI VRATILI SU SE PONOVNO I NASTAVLJALO SE TO IZ NEDELJE U NEDELJU. DVA PUTA NEDELJNO SU DOLAZILI KOD PSIHIJATRA, SEKSALI SE, PLATILI 80 EURA I OTIŠLI.
NAKON NEKOG VREMENA PSIHIJATAR IH UPITA:OPROSTITE NA PITANJU, ALI ŠTA VI
ZAPRAVO POKUŠAVATE I ŽELITE TU PRONAĆI???
-NIŠTA!!! ODGOVARA MUŠKARAC, ALI ONA JE UDATA I NE MOŽEMO KOD NJE, JA SAM
OŽENJEN I NEMOŽEMO KOD MENE.
U HOTELU HOLLYDAY INN SOBA KOŠTA 200 EURA,
U HILTONU 360 EURA.
KAD DOÐEMO KOD VAS IMAMO:
*1**) DOBAR ALIBI*
*2) KOŠTA 80 EURA*
*3) ZDRAVSTVENO OSIGURANJE NAM VRAĆA 67,50EURA !!!!!!!!!!*
:hahaha:

Back