Šta vas je danas oduševilo?

Kako ptice grade svoj dom! :heart:

189613_330184863756486_2014604226_n.jpg

Danas sam saznao da je u Holandiji pustena linija hlandskih vocnih ORGANIC sokova, koji se prave od voca iz Srbije, i da su joj dali ime po Srbinu, koji t voce u Srbiji gaji, prerađujue i izvozi. te da na zadnjoj strani flašice stoji njegova slika sa kratkim tekstom o njemu i o vouiz Srbije.

Лудило у школи, шести један и други један заједно ми припремили приредбу, журку за рођендан.. онда код куће, предивно друштво до малопре..
А за већи део послужења побринула се моја мамица... и тако волим све људе који постоје у мом животу!

Moja cerkica koja ima 3 godine i pitala me je: Mama, kako mogu da dohvatim nebo?
Син први пут дохватио кваку и отворио врата.:klap: Толико се намучи али увек успе. Упоран и не одустаје. Истегне се као гума. :lol: После весео као да је свет открио.:D :heart: моје мало. Љуби га тата.

Син први пут дохватио кваку и отворио врата.:klap: Толико се намучи али увек успе. Упоран и не одустаје. Истегне се као гума. :lol: После весео као да је свет открио.:D :heart: моје мало. Љуби га тата.

:klap: za misha malog.. :heart:
..i jao si ga vama od sad na dalje, nema vishe sigurnih zona.. :P

Back