Šta vas je danas oduševilo?

Mm i ja smo bili srećni kao mali majmuni...:super:
Smestili smo ga kod svekra i svekrve, jer nam još nije izlakiran parket... ali juče su nam počeli ugradnju unutrašnje stolarije... jupiiiiiiiiiiiii....:super:

Ugradili su vrata(danas završavaju), opšav, ogradu, cipelarnik... danas će: stepenište, i ostalo...
Nakon toga dolaze majstori na završno krečenje zidova i lakiranje parketa... i konačno možemo ubacivati stvari...

Jedva čekam...:D:D:D

P.S. Kod sveki smo napravili haos...garaža puna naših kupatila, mašina za veš, mašina za suđe, rerna, šporet, aspirator... u podrumu mm teretana, slavine, lampe za spolja... ma užas... a u dnevni boravak smo joj smestili naš dnevni boravak...:rumenko: (uslikaću ga... ali nemam ovde laptop, pa ne mogu okačiti...:lol:)... ne može se proći...:mrgreen:

+ pola poklona sa svadbe je kod mojih pola kod sveki...:mrgreen: opšta gužva...

Dan je tmuran,pada sitna kišica,duva hladan severac...Na prvi pogled,baš ništa za oduševljenje.

Ali mm loži grejanje bolje no ijedna gradska toplana,popili kaficu zajedno,deca spavaju,nigde ne moram da mrdam iz kuće.Svekrva kuva,ja ću da pravim neke kolače,u kući mi savršen red jer imam vremena na pretek...Čitav dan ću da provedem sa mužem i decom,bez trke i jurnjave,bez zvonjenja sata,bez gužve...

Zato volim zimu,i sve dane kao što je ovaj.

Back