Šta vas je danas oduševilo?

Њања, како ме нервирате ви са малом децом! :mrgreen:
Стално вас одушевљавају!
Шалим се, дивно је време било кад су моји били мали, свакодневно ме одушевљавали.. И сад су добри, али тинејџери ретко одушеве родитеље...
 
Blago tebi... mi treba da vadimo kod Italijana... valjda će nam dati...:pop:

...hoće, verovatno. Španac (jedan lepi, mladi, visoki momak:lol:) kome sam predavala dokumenta ( i kome sam malo trepkala okicama i "flertovala", moram priznati :rumenko:, ali...cilj opravdava stedstvo! :rumenko:)... mi je odmah rekao: Ma, šta će Vam multi kad će vam skinuti vize..??! A ja njemu: Je l Vi verujete u to??! Ja ne verujem. Dajte Vi meni multi pa nek nam skidaju...trep...trep...trep...:aha:)...Odmah mi je rekao: Dobićete...I upisao M u rubriku sa desne strane, koju popunjavaju oni...

P.S. Važna stavka je i to što sam imala do pre mesec dana važeći šengen od godinu dana...Tako da su meni i kolegi dali na godinu,a koleginici dali na onoliko dana na koliko ima papire -pozivno pismo i rezervaciju hotela...Istina, ja imam i papire o drugom stručnom sastanku:iz Španije se ne vraćam u Beograd nego letim u Nemačku..
 
Danas je bila malo drugacija subota od one na koju sam navikla. Obicno je provedem sa drugaricama (frizer, kafica..),ali danas mi je drustvo pravio sin i bilo nam je prelepo.:)

Otisli smo u grad,obilazili sportske radnje,isli u pizzeriju..I sedeli, pricali, smejali se..:)

Svakdnevnica nam je takva da se skoro i ne srecemo.Svako juri na svoju stranu pa mi je ovo danasnje druzenje bilo prelepo,jer smo se potpuno posvetili jedno drugom. A, posto smo slicni po karakteru..imamo jako dobar odnos i dobro se razumemo.

Eto..to me je odusevilo.. i na svaki nacin oplemenilo..:heart: :)
 

Back
Top