Šta vas je danas oduševilo?

..koliko je ljubitelja Ade danas zajedno sa mnom setalo, trcalo, vozilo bicikle i dr. iako je kisa povremeno padala i kvarila nam ugodjaj.

Ipak, dovoljna je trenerka sa kapuljacom, dobre patike , malo volje ,mir i tisina i nakon 10-ak km ste kao novi. Misli sredjene, a misici zategnuti.:)

Zovem jutros poresko na Zvezdari i to poreskog kontrolora mog klijenta. Nisam imala čast do sada sa njom komunicirati. Pitam za objašnjenje jedne pravno-knjigovodstvene zavrzlame a ona nasmejana, ljubazna i izuzetno dobro potkovana znanjem. Lepo se ispričasmo, objasni mi do tančina ceo postupak koji se, znate i sami, razlikuje od opštine do opštine, malo se i našalismo....ma milina. I rekla sam joj da mi je ulepšala dan i da sam jako prijatno iznenadjena njenom predusretljivošću. Samo se onako grleno, lepo nasmejala i rekla hvala.
Eto....i to se dešava z:)

Zovem jutros poresko na Zvezdari i to poreskog kontrolora mog klijenta. Nisam imala čast do sada sa njom komunicirati. Pitam za objašnjenje jedne pravno-knjigovodstvene zavrzlame a ona nasmejana, ljubazna i izuzetno dobro potkovana znanjem. Lepo se ispričasmo, objasni mi do tančina ceo postupak koji se, znate i sami, razlikuje od opštine do opštine, malo se i našalismo....ma milina. I rekla sam joj da mi je ulepšala dan i da sam jako prijatno iznenadjena njenom predusretljivošću. Samo se onako grleno, lepo nasmejala i rekla hvala.
Eto....i to se dešava z:)

To se meni desilo prosle godine kad sam zbog propusta u poreskoj upravi na mojoj opstini zvala centralu u Save Maskovica..i naisla na jednog fenomenalnog gospodina koji mi je prilicno pomogao da ispravim jednu krivu drinu i naucim pameti inpektore na mojoj opstini,koji su uzgred bili u krivu sve vreme...e zbog takvih ljudi,koji vredno i odgovorno rade svoj posao mi nije zao sto mi svakog meseca uzmu silne pare na raznorazne poreze i doprinose...:)

Najbolji drug i drugarica iz odeljenja su mi kupili sat......ja iznenadjen kazem ``nije mi rodjendan``,a oni ``samo zelimo da pokazemo da smo uz tebe,da si pravi prijatelj,da nam znacis....itd``
....umalo da zaplacem ali i ja njihhhhhhhhhhhhh volimmmmmmmmmmmmmmmm i naravno da sam uz njih uvek....volim vas sveeeeeeeeeeeeeeee...:D:D:D:heart:

Odusevio me jedan susret.:)

Bila sam u jednom hipermarketu i odjednom cujem da me neko zove..Kad ono moja drugarica koju nisam videla 10-ak god. Sa njom i njenim muzem smo se druzili i pre braka, ali nekako smo izgubili kontakt (iako su relativno blizu-na Pevcu).

To je stvarno bilo odusevljenje.Toliko smo bile srecne. Znate kad vas neko pozdravi pa dok pricate ponovo vas zgrabi i ljubi..onako iskreno i od srca.

Jedva cekam da se vidimo u "cetvoro" . :)

...baš me oduševilo i baš sam srećna večeras....
...čula sam se posle mnoooogooooo godina sa jednom bivšom koleginicom,
uvek mi je bila draga, i pričale smo više od sat vremena, kao da smo se juče
rastale...ono jedna od nas nije došla na posao..pa šta sve ima novo......
....dobro bilo je tu i nekih tužnih tema, nekih dragih ljudi više nema među
nama, nadam se da su na nekom lepšem mestu....:(
....i kako smo se samo smejale, nekim samo našim dogodovštinama,
a prošlo je toliko godina....predivno....
....eto kad se najmanje nadaš u žitovu te se opet neko seti, neko drag,
iskren, sa kim možeš da se smeješ....:super:

....što sam opet otkrila da ima ljudi...sa velikim LJ:heart:
....što sam baš ja ta sretnica, pu, pu, da ne ureknem;)
....što opet posle dugo vremena počinjem da verujem,
da nije sve crno kao što izgleda, da nisu svi od kamena,
da još u nekima bije:heart:i to veeeeliiikoooooooo.....
....što sve to imam gde da napišem...da podelim s'nekim:zag:

Back