Sta vas je danas iznerviralo

9ff8ccea04bfbefea7df0f39f08d7d83b1c1b63d453f76f13a0bc191ad9ebc84.jpg

sto za nekog zakon vazi a za nekog ne.....sto javno pricaju jedno a u praksi je drugo...sto i pored zabrane zaposljavanja u javnom sektoru i dalje se zaposljavaju svi oni koji imaju neku vezu
skoro se zaposlio decko sa srednjom skolom jer mu fax ni malo nije isao...prvo radno mesto pa u vladi u sektoru za poljoprivredu
lepo, lepo....volim da se mladi zaposljavaju, ma, samo nek` je napredno.
sramota me je koliko nam dobro ide...a zasto? e pa bas zato.

I kod mene u firmi se neki uključujući mene ubijaju od posla a udobna mesta dobijaju likovi sa srednjom, zanatom, dok je imam višu spremu...Ali ima još gore jer je nedavno lik otišao sa dobrog mesta ovde na još bolje kod notara u administraciju. Lik je završio mehaničarski zanat i bio jedan od najmračnijih i najmrzovoljnijih u kolektivu...Sad ga vidim šeta ''hipsterske'' cvike, neki kaputić, čovek bi pomislio da je završio 10 faukulteta...Tetka mu je notar ali to opet ne bi trebalo da znači ništa ako su mu kvalifikacije toliko neodgovarajuće...

Kako ja da postupim kad moj brat krvnicki prebije dete od 4 godine zato sto se upisao u gace?! Ne mogu to da gledam mirno, a da ga ne skuam u glavu prvim kamenom ili flasom. Vredi li to prijavljivati policiji. Mnogo me pogadja patnja dece i zivotinja.

Mislim da je to bilo pre batina...Generalno mnogi ljudi jesu za decu a nemaju je iz ovih ili onih razloga a mnogi nisu a imaju je pregršt...

pa da..batine i nevoljno mokrenje je jedan začarani krug..
dete dobije batine jer se upiškilo,
a posle upiški se što je dobilo batine...

samo...ljudi pre nego što istuku dete zbog mokrih gaćica treba da znaju da dete nije ni svesno što se upiškilo,..osetisamo da su pantaone mokre.

..pa baš zato štoje i dobio batine i piški u gaće...
..dal si razgovarao sa bratom o tome?

Ne moze se razgovarati sa "betonom".....kako sa njim tako i sa snajom. Hteo ja jednom da ih bejzbolkom oboje izlomim po cevanicama i kolenima. Mnogo sam osetljiv na patnju dece i zivotinja. Ne bi se to dzabe zvalo "dete" da ne pisa u gace. Uzmes lepo i presvuces ga, ako treba i deset puta na dan. Ima da ispostujes njegove godinice dok ne odraste i ne shvati gde treba da piski.

dete od 4 godine je vec veliko
i ako piski u gace znaci da ima problem
a po tvojoj prici moze se naslutiti i kakav problem
zapreti im da ces ih prijaviti ako ne prestanu da rade to i reci im da lepo odu kod decijeg psihijatra i popricaju lepo sa njim pa im mozda bude jasnije malo sta i kako treba da se radi

- - - - - - - - - -

moja cerka od 5.5 godina i dan danas nekad u snu zna da se upiski
ne daj boze da je udarim zbog toga
nebuloza
a uzme i zaigra se danju pa pisne u gace....i nikom nista,samo je opomenem da mora na vreme da ode u wc i presvucem je
nije smak sveta
a da je lemam,pisala bi u gace samo tako,milion posto

Kad mi ljudi kojima poželim sve najbolje u novoj godini a ne želim to svima ne kažu ni hvala o ''takođe da i ne govorimo...Posebno ako pre toga ostave utisak neke preterane ''ljubaznosti'', kojom sam ja i podstaknut...Ljudi su postali toliko pritvorni i lažni da je to na momente nepodnošljivo...:neutral:

- - - - - - - - - -

Ne moze se razgovarati sa "betonom".....kako sa njim tako i sa snajom. Hteo ja jednom da ih bejzbolkom oboje izlomim po cevanicama i kolenima. Mnogo sam osetljiv na patnju dece i zivotinja. Ne bi se to dzabe zvalo "dete" da ne pisa u gace. Uzmes lepo i presvuces ga, ako treba i deset puta na dan. Ima da ispostujes njegove godinice dok ne odraste i ne shvati gde treba da piski.

Takvi su danas mnogi a svašta se dešava bez bilo čije rekacije...Pitam se ko voli ljudez:mrgreen:

Kad mi ljudi kojima poželim sve najbolje u novoj godini a ne želim to svima ne kažu ni hvala o ''takođe da i ne govorimo...Posebno ako pre toga ostave utisak neke preterane ''ljubaznosti'', kojom sam ja i podstaknut...Ljudi su postali toliko pritvorni i lažni da je to na momente nepodnošljivo...:neutral:

- - - - - - - - - -

Takvi su danas mnogi a svašta se dešava bez bilo čije rekacije...Pitam se ko voli ljudez:mrgreen:

Naravno da volim ljude.....SLICNE SEBI z:mrgreen:....u nekim elementarnim stvariima.

Opšta je ludnica u celom svetu a kod nas na kub...Ne znam i koja je ideja ''od vrata do vrata'' kada većina stranaka osim SNS može samo da obećava a ne i da izvrši a SNS i obećava i može i da ne želi da izvrši...Ko će danas da sasluša bilo koga u vezi bilo čega a posebno politike...I kako ubediti bilo koga u bilo šta kada se za većinu sve svelo na borbu za puki opstanak...Ljudi nemaju ni vremena ni živaca da slušaju o finesama i levom, desnom, bilo čemu...Mnogj e veća apatija nego u 90.-tim

Back