goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ovo http://forum.krstarica.com/showthre...IČKI-KUTAK?p=31699745&viewfull=1#post31699745 + slomila se rešetka za veš i mašina skakanjem blokirala vrata u kupatilu...Kakav ludački dan...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ja da postupim kad moj brat krvnicki prebije dete od 4 godine zato sto se upisao u gace?! Ne mogu to da gledam mirno, a da ga ne skuam u glavu prvim kamenom ili flasom. Vredi li to prijavljivati policiji. Mnogo me pogadja patnja dece i zivotinja.
Mislim da je to bilo pre batina...Generalno mnogi ljudi jesu za decu a nemaju je iz ovih ili onih razloga a mnogi nisu a imaju je pregršt...
..pa baš zato štoje i dobio batine i piški u gaće...
..dal si razgovarao sa bratom o tome?
Ne moze se razgovarati sa "betonom".....kako sa njim tako i sa snajom. Hteo ja jednom da ih bejzbolkom oboje izlomim po cevanicama i kolenima. Mnogo sam osetljiv na patnju dece i zivotinja. Ne bi se to dzabe zvalo "dete" da ne pisa u gace. Uzmes lepo i presvuces ga, ako treba i deset puta na dan. Ima da ispostujes njegove godinice dok ne odraste i ne shvati gde treba da piski.
Kad mi ljudi kojima poželim sve najbolje u novoj godini a ne želim to svima ne kažu ni hvala o ''takođe da i ne govorimo...Posebno ako pre toga ostave utisak neke preterane ''ljubaznosti'', kojom sam ja i podstaknut...Ljudi su postali toliko pritvorni i lažni da je to na momente nepodnošljivo...
- - - - - - - - - -
Takvi su danas mnogi a svašta se dešava bez bilo čije rekacije...Pitam se ko voli ljude![]()
Glupost koju je servirala MTS za prepaid korisnike. Ne dopuniš kredit tri meseca, i sav postojeći ti se briše