Sta vas je danas iznerviralo

...blago vama....znaci komsije zovu 12 godina zbog iste stvari, policija dodje lupa, lupa, probudi zgradu ali njemu ne moze nista, nece da otvori vrata, a oni ne mogu da razvale
nemaju nalog...po nekad mu iskljuce struju na glavnom strujomeru ali on ukljuci kad odu...u poslednje vreme cak nece da dodju nego kazu zovite komunalnce ako pusta muziku
to nije za nas...pa ti vidi...

:evil:

Има полиција и друге начине да таквима стане на пут, ако заиста жели :zper:

Иначе, наша комунална полиција има и мерач буке, па таквима одмах пише мандатне казне.

:evil:

Има полиција и друге начине да таквима стане на пут, ако заиста жели :zper:

Иначе, наша комунална полиција има и мерач буке, па таквима одмах пише мандатне казне.

..pa valjda ovi u Bgd imaju sve sto treba...
..ma kakvi on je dojadio svima, ali nemaju nacina da mu dodju glave...a da mu pisu kaznu mogu samo ne znam ko bi to platio...dzaba bi trosili papir i olovku....

..pa valjda ovi u Bgd imaju sve sto treba...
..ma kakvi on je dojadio svima, ali nemaju nacina da mu dodju glave...a da mu pisu kaznu mogu samo ne znam ko bi to platio...dzaba bi trosili papir i olovku....

Па ко не плати, зна се, неколико дана у ћорки, а вама неколико дана мира :heart:

- - - - - - - - - -

Има начина да се осветиш комшијама. Стави им неко ***** у поштанско сандуче па нека думају зашто и од кога је.

:zcepanje:

...blago vama....znaci komsije zovu 12 godina zbog iste stvari, policija dodje lupa, lupa, probudi zgradu ali njemu ne moze nista, nece da otvori vrata, a oni ne mogu da razvale
nemaju nalog...po nekad mu iskljuce struju na glavnom strujomeru ali on ukljuci kad odu...u poslednje vreme cak nece da dodju nego kazu zovite komunalnce ako pusta muziku
to nije za nas...pa ti vidi...

sad ne znam kokliko je to cesto..po zakonu svako ima pravo jedanput godisnje da napravi buku i zurku..to uredno prijavi policiji i to je to..ali ako je to cesta pojava
to se da lako srediti.. vi lepo kupite auto sprej pa malo farbajte vrata napisite neki pogrdan naziv za njih, "oceses" mu zmigavac..ima resenja kad se neko bahati :)

Има начина да се осветиш комшијама. Стави им неко ***** у поштанско сандуче па нека думају зашто и од кога је.

a moze i to :)

uz komentar..ti nama us.eres spavanje mi tebi sanduce pa ko vise izdrzi :)

i to ce se tako zavrsiti kad nekome pukne film. to i jeste problem naseg drustva..svi cekaju, trpe da nekome pukne film i uradi nesto za njih..vole nasi da se zale ali niko nema mooda da nesto preduzme od razgovra sa covekom da malo spusti loptu sa tim zurkama do nekog drasticnog koraka ako ovaj nastavi po starom..uvek se nada da ce neko drugi to uraditi jer ne zeli da se zamera.. nas covek zeli sa svima da bude fin i da se nikome ne zameri a sve se nada da ce neko drugi uraditi prljav posao za njega. znam ja to po mojoj zgradi.. nesto sam izdejstvovao svojevremeno i kad su posle krenula cimanja za rukav e aj vidi ovo..aj vidi ono.. brate..ako ti smeta idi uradi nesto po tom pitanju, podrzacu te javno i stati iza tebe ali ja da radim tvoj posao a ti da sedis kao pica u sigurnosti svog stana i ceks da se to zavrsi mi ne pada na pamet

i to ce se tako zavrsiti kad nekome pukne film. to i jeste problem naseg drustva..svi cekaju, trpe da nekome pukne film i uradi nesto za njih..vole nasi da se zale ali niko nema mooda da nesto preduzme od razgovra sa covekom da malo spusti loptu sa tim zurkama do nekog drasticnog koraka ako ovaj nastavi po starom..uvek se nada da ce neko drugi to uraditi jer ne zeli da se zamera.. nas covek zeli sa svima da bude fin i da se nikome ne zameri a sve se nada da ce neko drugi uraditi prljav posao za njega. znam ja to po mojoj zgradi.. nesto sam izdejstvovao svojevremeno i kad su posle krenula cimanja za rukav e aj vidi ovo..aj vidi ono.. brate..ako ti smeta idi uradi nesto po tom pitanju, podrzacu te javno i stati iza tebe ali ja da radim tvoj posao a ti sedis kao pica u sigurnosti svog stana i ceks da se to zavrsi mi ne pada na pamet

Ти си мој човек, написао си све оно што и ја мислим.

Реагујем на ствари које сметају свима а нико неће да бекне.
После ме тапшу по рамену - "браво, нека си му/јој рекла" и томе слично а ја их онда пошаљем у три лепе, оправдано.

Ти си мој човек, написао си све оно што и ја мислим.

Реагујем на ствари које сметају свима а нико неће да бекне.
После ме тапшу по рамену - "браво, нека си му/јој рекла" и томе слично а ја их онда пошаљем у три лепе, оправдано.

Ovo ko da sam ja napisala!Svi me gledaju ko cudaka,poneki me se cak i boje,pa beze od mene ko djavo od krsta!

..meni 2x upao u wc-solju, nekoliko puta poliven nes kafom (slatkom)..vodom takodje...a jednom sam ga sama nesvesno stavila u casu punu vode:lol:
..svaki put dobro ispran pod mlazom vode, pre toga rasklopljen naravno...ostavljen na suncu da se dobro osusi i radio je, evo ga radi i dan danas, samo
sto ga zadnjih 6 meseci retko koristim sad imam anroid, ne znam bas kako bi se on ponasao u svim tim situacijama, a ne bih ni da saznam...

Back