Samo da pitam
Početnik
- Poruka
- 7
Ponestalo mi filtera za motanje duhana, uff tada sam luuud
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jes vala nikada n ije bilo više telefonskih promocija ovog ili onog zovu i u 9 uveče...ladno mi dosho na vrata kurir i kaze...
evo poslali su vam mag. narukvicu i ogrlicu...ti i ti...
i poslali su vam i mag. ulozak i steznik magnetni zaa kolena...
treba samo da platite 900 kinti shto smo vam doneli...
ne mogu da verujem...odbila sam taj ruxchak na kome reklamiraju ne znam shta...kaze rekli ste da ne MOZETE da dodjete..
jbg. zeznula se...valjda sam trebala da kazem NECU...a ja josh fina![]()
A jes vala nikada n ije bilo više telefonskih promocija ovog ili onog zovu i u 9 uveče...![]()
Ne znaci da se udala za pogresnog,samo je nervira sto sedi u kupatilu tako dugo
Mene iznervirao muz,nije mi doneo kafu u krevet![]()
Naravno da radi samo sto je moj potpuno blentav pa mi svaki put prijavi sta je radio![]()
zezam se ma to su muskarci ponekad je jednostavnije ne pokusavati da ih razumes, mozda se i odmara, mada moj kada je kod kuce onda je 100% posvecen nama, kada mu "dosadimo" pobjegne u kladionicuako je pre ne pobjegnem kod komsinice na kafu
ево и мене нервира што се мушкарци и жене често не разумеју![]()
Muskari nikad ne razumeju zene -.-
Cudo je da covek moze da sedi 8 sati, na poslu i da se ne potrudi makar da odglumi da radi nesto...
Tako bi trebalo ali kod mnogih žena 2 i 2 nije 4 nego 3, 5 čak i 1Шта ту има да се разуме?
Tema... Internet veza koja pada i baguje često po 10 puta dnevno, prijavio sam prošle nedelje rečeno mi je da je u pitanju veći kvar u celoj ulici i da će popraviti...E to traje još dugo pre snega ako ga do sada nisu popravili... Činilo se da se veza stabilizovala ali počelo opet...
A jes vala nikada n ije bilo više telefonskih promocija ovog ili onog zovu i u 9 uveče...![]()
uzasni su.A jes vala nikada n ije bilo više telefonskih promocija ovog ili onog zovu i u 9 uveče...![]()
ladno mi dosho na vrata kurir i kaze...
evo poslali su vam mag. narukvicu i ogrlicu...ti i ti...
i poslali su vam i mag. ulozak i steznik magnetni zaa kolena...
treba samo da platite 900 kinti shto smo vam doneli...
ne mogu da verujem...odbila sam taj ruxchak na kome reklamiraju ne znam shta...kaze rekli ste da ne MOZETE da dodjete..
jbg. zeznula se...valjda sam trebala da kazem NECU...a ja josh fina![]()
Шта што?
Што су устале или што ме је то изнервирало?
Јбт, та кокошка са дечаком од својих најмање седам, осам година је ладно села на место иза детета а млађа је дупло од оних које су устале.
И који су к* устале те жене уопште?