Sta vas je danas iznerviralo

ladno mi dosho na vrata kurir i kaze...
evo poslali su vam mag. narukvicu i ogrlicu...ti i ti...
i poslali su vam i mag. ulozak i steznik magnetni zaa kolena...
treba samo da platite 900 kinti shto smo vam doneli...:eek:

ne mogu da verujem...odbila sam taj ruxchak na kome reklamiraju ne znam shta...kaze rekli ste da ne MOZETE da dodjete..
jbg. zeznula se...valjda sam trebala da kazem NECU...a ja josh fina:evil:
A jes vala nikada n ije bilo više telefonskih promocija ovog ili onog zovu i u 9 uveče...:neutral:

Cene toplomera. Razbili smo stari juce, rekoh da kupim novi. A ovi stari sve matori, ja na ove digitalne novotarije navikla nisam. Pokazu mi neki mali, digitalni, ono skoro 1100 din. Ma bez bre. Na kraju kupih neki od 400 dinara, ne znam kakav je, samo pisti li pisti, a treba ti isto vremena da izmeris temperaturu kao oni stari sa zivom.

- - - - - - - - - -

A jes vala nikada n ije bilo više telefonskih promocija ovog ili onog zovu i u 9 uveče...:neutral:

Aha, a zato je meni fiksni iskljucen. Cim ukljucim na sat vremena, zove neka devojka i zapenusi.

Naravno da radi samo sto je moj potpuno blentav pa mi svaki put prijavi sta je radio :zcepanje:
zezam se ma to su muskarci ponekad je jednostavnije ne pokusavati da ih razumes, mozda se i odmara, mada moj kada je kod kuce onda je 100% posvecen nama, kada mu "dosadimo" pobjegne u kladionicu :) ako je pre ne pobjegnem kod komsinice na kafu

Ma ja se trudim da razumem, ali me iznervira kada znam da je kuci a zaglavio se u vc... :mad: a ja ne mogu da idem nigde zbog bebice :/

Tema... Internet veza koja pada i baguje često po 10 puta dnevno, prijavio sam prošle nedelje rečeno mi je da je u pitanju veći kvar u celoj ulici i da će popraviti...E to traje još dugo pre snega ako ga do sada nisu popravili... Činilo se da se veza stabilizovala ali počelo opet...

:hahaha:
Ethernet
the-internet1.jpg

:mrgreen:

Шта што?

Што су устале или што ме је то изнервирало?

Јбт, та кокошка са дечаком од својих најмање седам, осам година је ладно села на место иза детета а млађа је дупло од оних које су устале.

И који су к* устале те жене уопште?

ladno mi dosho na vrata kurir i kaze...
evo poslali su vam mag. narukvicu i ogrlicu...ti i ti...
i poslali su vam i mag. ulozak i steznik magnetni zaa kolena...
treba samo da platite 900 kinti shto smo vam doneli...:eek:

ne mogu da verujem...odbila sam taj ruxchak na kome reklamiraju ne znam shta...kaze rekli ste da ne MOZETE da dodjete..
jbg. zeznula se...valjda sam trebala da kazem NECU...a ja josh fina:evil:

I sigurno si morala da platis? :(

Шта што?

Што су устале или што ме је то изнервирало?

Јбт, та кокошка са дечаком од својих најмање седам, осам година је ладно села на место иза детета а млађа је дупло од оних које су устале.

И који су к* устале те жене уопште?

Neki ljudi, zene zaista nemaju ni k od kulture.
Nije trebala ona da sedne, vec samo dete ili da ga stavi u krilo, ako joj je bilo lose.
Opet su pocele ogromne guzve, a taman je lepo bilo, nije me niko dodirivao, duvao mi u lice, bljak... oslanjao se na mene... koliko mi se sve smucilo u vezi sa prevozom, pa jos kontrolori kad krenu kroz onu guzvu da se guraju...
I nervira me to sto imaju razlicite arsine. Nekog ili neku odmah izbace na sledecoj stanici, a nekog ``puste``...
Dokle bre vise tako. Svi smo isti u autobusu.
Neka lepo ukinu taj jehbeni Bus plus i neka puste narod da se besplatno vozi. Jeste da bi bile ocajne guzve, ali ni ovo se vise ne moze tolerisati.
I naravno da opet rade neku opstrukciju, trenutno stanje u drustvu se najbolje moze videti eto bas u prevozu.

Zenska osoba, sa malim psetom - stoji uz zgradu i pseto se ocijuka sa drugim psetom. Zakrceno 3/4 prolaza (dovoljan za mimoilazak 2 osobe ili 2 + 1 pazljive osobe).

Vodic pseta vidi da nailazimo i ne pada joj na pamet da sopstveno pseto pomeri s prolaza. Stajem nogom pored pseta, a drugom ga preskacem, sa nadom da ce mozda, ali mozda shvatiti... Ne pseto, vec vodic tog pseta. Znam da je zaludu, ali opet... Po mladosti bih rekao da je to u stvari danak reformi skolstva i oskudnih '90-ih, kada je i qrton bio luksuz...

Back