goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki dan ne verujem bas
zasto ne svalki dan, koliko sam shvatila mladi ste, suprug i ja smo na pocetku braka cak i vise puta dnevno "namigivali" jedno drugomsada godine malo pritisle ali ono sto dan zavadi jastuk pomiri, sa muskarcima je lako ako na tom polju sve stima skinuce ti zvjezde sa neba
![]()
A tvoj dragi ne radi to? Znam ja da je to normalno ali nekad mislim da ide da se ''odmori od mene"![]()
ako nosi mob u cewe zna se ima ljubavnicu![]()
Nosi.... :what:
Kako je to moguce ne izlazi nigde
Pa smanji malo zvocanje, zahteve, pitanja, podpitanja i ostale ženske bolesti i neće mu trebati odmor.
Ma ja ga ne davim i ne pitam nista, samo kada mu trazim da nosi bebca on se zali.. I kada dodje sa posla ode u vc :what:
E, pazi, ako nije ni ljubavnica ni masturbacija, onda je ono najgore-navukao se na kladionicu, pa prati preko telefona...
Jel nosi i novine ?
Moj ode da se kupa,ponese novine, mobilni,sta li radi samo on zna
Ja nekad zaboravim da je u kupatilu,pomislim izasao iz stana
A, da @tema-sneg me iznervirao![]()
Hahah ..tvoj nosi novine radi fore neke, mada mozda se igraju ko zna...a kaze meni ide da kaki pa da se kupa :what: a provede vecnos tamo, dodje mi nekad da ga zakljucam :-P
е,ајд о мужу на тему Да ли сам се удала за погрешног
или отворте нову тему
овде настављамо о томе шта нас је данас изнервирало
мене је изнервирало што ми се старије дете пробудило са температуром
A tvoj dragi ne radi to? Znam ja da je to normalno ali nekad mislim da ide da se ''odmori od mene"![]()
Naravno da radi samo sto je moj potpuno blentav pa mi svaki put prijavi sta je radio![]()
zezam se ma to su muskarci ponekad je jednostavnije ne pokusavati da ih razumes, mozda se i odmara, mada moj kada je kod kuce onda je 100% posvecen nama, kada mu "dosadimo" pobjegne u kladionicuako je pre ne pobjegnem kod komsinice na kafu
ja uglavnom razumem muskarce, ali mog muza cesto ne razumem u nekim njegovim postupcima...
ali... nije me to danas iznerviralo, vec saznanje da za novu vozacku dozvolu mogu cekati i mesec dana, nema nikakve potvrde da smes da vozis dok cekas zamenu, a ako vozis bez dozvole mozes otici i u zatvor...
super
Ja sam menjala vozacku dozvolu u septembru.ja uglavnom razumem muskarce, ali mog muza cesto ne razumem u nekim njegovim postupcima...
ali... nije me to danas iznerviralo, vec saznanje da za novu vozacku dozvolu mogu cekati i mesec dana, nema nikakve potvrde da smes da vozis dok cekas zamenu, a ako vozis bez dozvole mozes otici i u zatvor...
super