Zuji Zolja
Domaćin
- Poruka
- 3.567
Фејсбук је за тинејџерске успаљенице и успаљенике. Одрасли који имају профил су или неиживљени у младости или "attention whores".
a odrasli koji provedu pola dana na forumu su super

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Фејсбук је за тинејџерске успаљенице и успаљенике. Одрасли који имају профил су или неиживљени у младости или "attention whores".
a odrasli koji provedu pola dana na forumu su super![]()
Što smo ozbiljni izvin'te gospodžo nisam znao
![]()
I nervozni...![]()
A kome si se obratila?
Јуче сам пала као врећа у Кнез Михаиловој, спотакла се на рупу од недостајуће камене коцке.
Мислила сам да немам последице све до јутрос, не могу раме да померим од болова.
Jedan zenski idiot i manipulator koji misli da se ceo svet vrti oko nje i da ce bas svi sad da joj pomognu a sama ne zna gde je suplja i koliko problema je napravila i gusi se u svojoj lazi a sad kuka kao.
Ja se osećam tako jeste od vremena kod mene i od velike fizičke aktivnosti(vožnje bajsa) i stresa oko radova u kući...Sve zajedno.Да ли се још неко осећа сломљено и преморено? Не знам да ли је до мене или до атмосферских фактора.
Ja se osećam tako jeste od vremena kod mene i od velike fizičke aktivnosti(vožnje bajsa) i stresa oko radova u kući...Sve zajedno.