Sta vas je danas iznerviralo

a odrasli koji provedu pola dana na forumu su super :think:

Анонимност форума се битно разликује од нуђења приватног живота на увид свима.

Форуми и јесу за одрасле а не за дечурлију која једино зна да поставља море глупих смајлија.

Ali Zuji Zolja jedan od najboljih nickova koji sam odavno pročitao:hahaha::hahaha::hahaha: Odmah čujem ono zzzz
Tema...
Prvo keva podivljala jer sam ustao kasnije i ne znam stvarno zašto ''pokvario joj planove'' posle ćale koji mi je otkazao viđenje...Stvarno da ti pukne glava ponekad...

Јуче сам пала као врећа у Кнез Михаиловој, спотакла се на рупу од недостајуће камене коцке. :evil:

Мислила сам да немам последице све до јутрос, не могу раме да померим од болова.

...macke koje mjaucu po celi dan i noc u ulazu...jos ne mogu da otvorim vrata a da jednu od njih ne zateknem na otiracu...pa drage komsije
imacete posla s' komunalcima.....kad budem htela macku nabavicu je sama..a do tad..ajd lepo svoje mace u svoju kucu ili placajte komunalcima
kazne za uznemiravanja i zagadjivanja zajednickih prostorija....cao zdravo:evil:

Јуче сам пала као врећа у Кнез Михаиловој, спотакла се на рупу од недостајуће камене коцке. :evil:

Мислила сам да немам последице све до јутрос, не могу раме да померим од болова.

Kod padova ne znas da li je gori sam bol izazvan padom ili to sto te je neko video. Crnjak.

Ja se osećam tako jeste od vremena kod mene i od velike fizičke aktivnosti(vožnje bajsa) i stresa oko radova u kući...Sve zajedno.

Ma и ја сам се нарадила али то није разлог. Изађем после да се прошетам и - оно што се мени врло ретко догађа - осетим да немам енергије за ходање и вратим се кући.

Back