Zuji Zolja
Domaćin
- Poruka
- 3.567
Фејсбук је за тинејџерске успаљенице и успаљенике. Одрасли који имају профил су или неиживљени у младости или "attention whores".
a odrasli koji provedu pola dana na forumu su super

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Фејсбук је за тинејџерске успаљенице и успаљенике. Одрасли који имају профил су или неиживљени у младости или "attention whores".

a odrasli koji provedu pola dana na forumu su super![]()
Što smo ozbiljni izvin'te gospodžo nisam znao
Što smo ozbiljni izvin'te gospodžo nisam znao
![]()

I nervozni...![]()
A kome si se obratila?

Odmah čujem ono zzzz

Јуче сам пала као врећа у Кнез Михаиловој, спотакла се на рупу од недостајуће камене коцке.
Мислила сам да немам последице све до јутрос, не могу раме да померим од болова.
Kod koje budaletine ti ides?Jedan zenski idiot i manipulator koji misli da se ceo svet vrti oko nje i da ce bas svi sad da joj pomognu a sama ne zna gde je suplja i koliko problema je napravila i gusi se u svojoj lazi a sad kuka kao.

Ja se osećam tako jeste od vremena kod mene i od velike fizičke aktivnosti(vožnje bajsa) i stresa oko radova u kući...Sve zajedno.Да ли се још неко осећа сломљено и преморено? Не знам да ли је до мене или до атмосферских фактора.
Ja se osećam tako jeste od vremena kod mene i od velike fizičke aktivnosti(vožnje bajsa) i stresa oko radova u kući...Sve zajedno.