Sta vas je danas iznerviralo

Ali smog utiče na proužavanje agonije...Vama verovatno treba manje vremena i ne ostavlja repove...
Manje ili ne , ne znam, evo već 14 dana smo bolesni, grip je prerastao u upalu pluća kod mm a kod mene u bronhitis. Ćerka od 2.5 godine je kao ozdravila , ali kašlje na svaka dva minuta. Kaže dr, sve je čisto, nema razloga da kašlje...kakva glupa konstatacija, a dete se uguši i noću i danju. Sin, 18 godina, sportski tip, zdrav i prav, prošlo ga je za 5 dana, a još uvek čujem da povremeno kašlje...tako da...uh...baš gadna sorta gripa...

Pa i mi smo stalno na bajsu ili u svojim kolima, jednostavno jedno popodne nas je sve sastavilo u roku od dva sata, a NIKAD nismo zajedno svi. Pretpostavljaš kakva je situacija kada imaš tako malo dete i osamnaestogodišnjaka. On večito eskivira naše društvo, retko čak i jedemo zajedno. Dve nedelje pre tog dana nije nam niko bio u poseti, jedino ćerka ide u vrtić, ali prvatni, male grupe, mnogo brige oko higijene...stvarno ne znam, kao da nas je neko zaprašio virusom

prodavnica :)
bas pre neku nedelju je bilo na tv-u kako se prenosi virus
namazali nos nekoj devojci necim sto sija na black light-u i "pustili" je medju ljude :lol:
2 sata kasnije,kad su upalili BL to chudo je bilo SVUDA...po drugim ljudima, po cashama, paklama cigareta...SVUDA
dovoljno da se uhvatis za nesto sto je neko bolestan upljuvo ili pipnuo rukama kojima je brisao nos i posle nesvesno protrljas ochi ili usta ili nesto i cao
ja sam kupila onaj antibakterijski gel pa namazem i sebiu i maloj ruke kad izadjemo iz busa ili prodavnice...i ona sve cacka i dira
stvarno mi nije potreban jos i grip :sad2:

6730460_700b.jpg

:roll:

6745984_700b_v2.jpg

..nije za ovu temu, ali nema veze.. :lol:

Прихватим пријатељство младог колеге на ФБ, јер смо у истој групи просветара. Кад, он се набацује!
Е, стварно ми је мука од виртуелних набацивача!
А ја наивно мислила, просветни разговори следе.. :(

Прихватим пријатељство младог колеге на ФБ, јер смо у истој групи просветара. Кад, он се набацује!
Е, стварно ми је мука од виртуелних набацивача!
А ја наивно мислила, просветни разговори следе.. :(

Bas danas mi se desilo slicno...
Samo, meni se javio neko iz proslosti. Oprezno, pristojno.
Mozda bih i odgovorila da sinoc nisam muzu izvadila oci zbog njegovih visemesecnih caskanja do duboko u noc sa nekom tamo iz praistorije. Sad nema smisla da vristim zbog necega a da isto to i sama radim. Steta. Bas smo imali mnogo toga za ispricati. :)

Bas danas mi se desilo slicno...
Samo, meni se javio neko iz proslosti. Oprezno, pristojno.
Mozda bih i odgovorila da sinoc nisam muzu izvadila oci zbog njegovih visemesecnih caskanja do duboko u noc sa nekom tamo iz praistorije. Sad nema smisla da vristim zbog necega a da isto to i sama radim. Steta. Bas smo imali mnogo toga za ispricati. :)

..a ti procaskaj malo po danu, nije neophodno da to bude noc :)

E dobro onda, zapamtit cete kad cete me videti na forumu, imacu pametnija posla ovih meseci. :)

..hehehe......pa nemoj bas tako dugo da te nema:lol:

..ja mislim da ako nesto neces nema togga ko ce te na to navesti, ali isto tako mislim da smo svi danju "svesniji" i lakse izbegnemo kojekakva
iskusenja, koja se mogu nametnuti potpuno nezeljeno....ne kaze se uzalud da je jutro pametnije od veceri:)

..hehehe......pa nemoj bas tako dugo da te nema:lol:

..ja mislim da ako nesto neces nema togga ko ce te na to navesti, ali isto tako mislim da smo svi danju "svesniji" i lakse izbegnemo kojekakva
iskusenja, koja se mogu nametnuti potpuno nezeljeno....ne kaze se uzalud da je jutro pametnije od veceri:)

Ma ti znas da se ja salim.
A da si u pravu jesi.

Inace, stvarno izbegavam ulaziti u dublje razgovore sa ljudima koji su nestali iz mog zivota iz bilo kog razloga. Ne da nisam sigurna u sebe vec zato sto mi je to postalo nesto bezveze, gde god se okrenem svi nesto kriju, petljaju, kalkulisu, rizikuju a svi su opet nesrecni ili barem nisu srecni.

Ziv si zdrav i to je to. Sve drugo niti me zanima niti zelim da me zanima.

Nisam oduvek imala ovako misljenje. Sve to vreme provedeno na netu bilo je kao nevazno, kao igrice a onda me udarilo po glavi i od tada vodim racuna o tome kome i sta pisem i kome odgovaram na pisanje.

Ma ti znas da se ja salim.
A da si u pravu jesi.

Inace, stvarno izbegavam ulaziti u dublje razgovore sa ljudima koji su nestali iz mog zivota iz bilo kog razloga. Ne da nisam sigurna u sebe vec zato sto mi je to postalo nesto bezveze, gde god se okrenem svi nesto kriju, petljaju, kalkulisu, rizikuju a svi su opet nesrecni ili barem nisu srecni.

Ziv si zdrav i to je to. Sve drugo niti me zanima niti zelim da me zanima.

Nisam oduvek imala ovako misljenje. Sve to vreme provedeno na netu bilo je kao nevazno, kao igrice a onda me udarilo po glavi i od tada vodim racuna o tome kome i sta pisem i kome odgovaram na pisanje.

...znam:)

...a i razumem o cemu pricas, tolika kolicina interesovanja za nekog ko te se mozda seti jednom u 5 godina, ili nikad dok nije video/la sliku na fb i meni je skroz
bzvz....narocito sto se ulazi dublje u pricu, pa sve u sitna crevca...ljudi su postali cudni, traze nesto za sta bi se "uhvatili" da bi se tesili kako nisu oni jedini koji
su nekad negde pogresili....ili su se do te mere promenili da ih je bolje izbegavati i samo ih drzati negde u secanju onakve kakvih ih se secamo...mnogi su puni
"pametnih" saveta o svemu i svacemu....ja se cesto pitam, pa kad su toliko "pametni" sto ne uredise svoj zivot, i kako im je to palo na pamet da sad treba da
urede i moj:mrgreen:

....inace ja takve posle nekog vremena obrisem iz prijatelja, ako sam sve ovo vreme mogla bez njih, mogu i dalje :)

Ustajem ujutru, nešto radim i otvorim kantu za smeće da bacim nešto. Mal nisam pala u nesvest od smrada luka, narandžinih kora i koječega. Kad, gleda to mm i kaže, e vidiš kako je nama, tebi tek sad proradio nos posle bolesti.
JBT, pa zar nisu mogli da očiste, izbace to smeće, ili bar da mi kažu pa bi ja uradila.

Odem u prodavnicu Lurdy, tamo imaju dve vrste korpa, sa jednom i sa dve ručke.
Ova sa jednom je prevrtljiva, staviš nešto u jednu stranu (ili sklizne) i korpa hoće da se prevrne.
Zato uvek uzimam ovu drugu - ali zaposleni ih ne sortiraju, pa ako imam sreće, imam.
Danas nisam imao, pa odem u drugu prodavnicu, Maxi.
Tamo da ostavim kišobran u predviđenu korpu a ona puna smeća.
Pa izađem i odatle.
Ako sutra ima 6 milijardi ljudi manje, znajte da sam dobio specijalne moći.

Back