Zuji Zolja
Domaćin
- Poruka
- 3.567
gledala sam stav srbije na prvoj tv, pa mi se zeludac okrece
i kakav je stav srbije?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gledala sam stav srbije na prvoj tv, pa mi se zeludac okrece

A pol muškigledala sam stav srbije na prvoj tv, pa mi se zeludac okrece

Postovani,
Zelela bih manju tortu (oko 2kg. ako moze i manja)! Samo bismo zeleli da imamo jednu divnu mini torticu za slikanje taj dan! Ne na sprat – okrugla! Sa nekom masnom preko cele osnove a u centru ahdjelcic koji bi grlio svecicu! Od ostalih detalja mozda bi mogle da budu zvezdice i sl. Nista preterano! Kolika bi mogla da bude okvirno cena??

Ovo
Torta od 2kg i manja, ali da ne bude na sprat.![]()
![]()
![]()
Da čovek nekog odrobija.![]()

Ovo
Torta od 2kg i manja, ali da ne bude na sprat.![]()
![]()
![]()
Da čovek nekog odrobija.![]()

I koliko bi trebalo da košta? Baš me interesuje.Tu nisu problem ni anđeli, ni mašna ni zvezdice, nego "torta od 2kg i manja".
Da li imate predstavu kolika je torta od 2kg i manja, koliko je težak anđelčić, svećica, zvezdice i mašna? Ja cenim da bi samo dekoracija imala pola kg. I koliko onda ostane za tortu? Ako bi kojim slučajem bila voćna, morala bi da bude prečnika 10 - 12cm.I koliko bi trebalo da košta? Baš me interesuje.

Ja sam pre upadao u vatru stalno, ali sad ako ne ide iz prve ili počne da zajebava, potpuno mirno kažem pozovite mi šefa, s vama ne mogu da razgovaram. I onda kad dođe šef, koji je još veći idiot, tek onda počnem da psujem. Ali tako bar ima nekog efekta, bar psuješ šefa, a ne onog na najnižem položaju.....birokratija, nadrndani sluzbenici, mrzi ih da progovore........ooooooooooo zovite ggggrrrrrrrrrrrr.........

Ja sam pre upadao u vatru stalno, ali sad ako ne ide iz prve ili počne da zajebava, potpuno mirno kažem pozovite mi šefa, s vama ne mogu da razgovaram. I onda kad dođe šef, koji je još veći idiot, tek onda počnem da psujem. Ali tako bar ima nekog efekta, bar psuješ šefa, a ne onog na najnižem položaju.![]()
....jes' bilo bi to dobro, kad bi ovome sef bio u blizini, a ne na 20km od mesta dogadjaja, i nece sigurno doci zbog bilo koga od nezadovoljnih stranaka....
....valjda zavrsim bez svadje samo mi trebaju malo deblji zivci, a to cu tesko naci....
Ne znam odakle si ali kod nas u NS živci deblji od slona ti trebaju kad ideš u Socijalno (tamo su svi odvratni, neukusni, bahati, bezobrazni, neobrazovani, od onih što dele brojeve do onih dupeglavih na šalterima), zatim u Katastar, tamo je situacija na ivici pakla, totalno loša organizacija, bahatost i sve ostalo kao i u socijalnom. Zatim tu je i poslovično grozni sup, za bilo koju vrstu dokumenata. Najstrašnija je situacija u Poliklinici gde, da bi zakazao pregled moraš da se odrekneš svih funkcija mozga, uzmeš godišnji, ustaneš u 2 ujutro, sačekaš na hladnoći do 7, i kad te puste unutra ostaje ti jedino da se pomoliš Bogu, da kod tvog doktora nisu već popunjena mesta. Usput ako se pobiješ sa nekim mentolom koji isto čeka, možeš da zaradiš i prijavu. Zato je časnije jednostavno piti čaj od nane i umreti ko gospodin čovek.
I većina drugih mesta je slična, jedino mogu pohvaliti matičara, gde se dokumenta mogu dobiti bez značajnijih posledica po mentalno zdravlje.
Ja ocistim sneg, naidje grtalica i nabaca mi ga ponovo.
Ja opet ocistim, ona opet naidje....crkla dabogda!!

...obecanje dato,nishta ne brini sve ce biti ok...i nishta nije uradjeno...mrzim obmanu![]()

Osećaj mučnine...![]()
? Nemoj me plašiš, znaš da dobijem sve simptome posle tebeMoguće postoje ti mehanizmi...Мајмуни са једног другог форума су ми изгледа блокирали ИП адресу тако да сада не могу ни сајту да приступим. Да ли је то могуће?
Šta ti je bre goxy? Nemoj me plašiš, znaš da dobijem sve simptome posle tebe
![]()

Moguće postoje ti mehanizmi...