goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Mislim da oni nisu čak ni od neke legure već od plastike...Troškovi izrade 30 dinara...Kinezi su to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нетом купљени кинески кишобран ми се искривио од ветра. Они су ЗАИСТА за једнократну употребу!![]()
Ја баш нешто и не готивим Енглезе, али су у једном у праву: нисам довољно богата да купујем јефтине ствари.
Да, Кинези праве ствари за једнократну употребу.
Бар оно што доносе код нас, јер толика нам је куповна моћ.
Не подносим кишобране, не волим их у руци, не волим их у ташни. Кад га понесем, нема кише. Кад га не понесем, као јуче - небо се распада. Зато сам га и купила, имам код куће бољи.

Ni ja ne volim, nosim kapu ili kačket...Jes da kvari frizuru...Možda se jednog dana i naviknem na kišobrane...Не подносим кишобране, не волим их у руци, не волим их у ташни. Кад га понесем, нема кише. Кад га не понесем, као јуче - небо се распада. Зато сам га и купила, имам код куће бољи.
Уопште се нисам наспавао и то неће на добро да изађе.
I ja sam nešto napet kao na iglama...Nije to samo od vremena već i od ''overthinking''...Па кад сам спавао јуче поподне и онда ме је сваки шум у току ноћи будио и сад сам као кувана квочка.
И чудно је време, не знам шта је...

Опет ми рикнула машина за прање суђа![]()
saučestvujem u bolu
da je veci racun pa ajde da pomislim da je slucajnost....ali kupiti tri artikla jutros,i ona najskuplji duplo otkuca...to je bilo u relativno novom marketu `aroma` u njegosevoj...a slicna stvar pre neki mesec isto sa malo artikla u prodavnici pica u istoj ulici...Увек сачувам рачун код већих куповина и онда га на путу до куће студирам. Још ми се није десило да ме овако преваре.