Sta vas je danas iznerviralo

Нетом купљени кинески кишобран ми се искривио од ветра. Они су ЗАИСТА за једнократну употребу! :evil:

Ја баш нешто и не готивим Енглезе, али су у једном у праву: нисам довољно богата да купујем јефтине ствари.

Да, Кинези праве ствари за једнократну употребу.

Бар оно што доносе код нас, јер толика нам је куповна моћ.

jedna baba u socijalno na salter sto overava knjizice.Bez pitanja mi overila knjizicu za klinca na mesec dana umesto na godinu.
p....... sam.Na kraju je morala besplatno da mi napravi novu knjizicu cak je upisala sve one brojeve kartona i ostalo pa overila kako treba.I opet napravila gresku u vezi nekih clanova i stavova.Al ajde mrzelo me da se vracam ponovo.Vazno da sam joj mojim lepim recima zahvalnosti %&$@!! ulepsao rano jutro da ce me se secati narednih godinu dana.Ovo cu cuvati za neki drugi dan-cisto da me ne zaboravi a i ponovo ce menjati knjizicu i to besplatno kao i sada

Poslednja izmena:
Ја баш нешто и не готивим Енглезе, али су у једном у праву: нисам довољно богата да купујем јефтине ствари.

Да, Кинези праве ствари за једнократну употребу.

Бар оно што доносе код нас, јер толика нам је куповна моћ.

Не подносим кишобране, не волим их у руци, не волим их у ташни. Кад га понесем, нема кише. Кад га не понесем, као јуче - небо се распада. Зато сам га и купила, имам код куће бољи.

Не подносим кишобране, не волим их у руци, не волим их у ташни. Кад га понесем, нема кише. Кад га не понесем, као јуче - небо се распада. Зато сам га и купила, имам код куће бољи.

Е, па онда је ОК.

Ти га и јеси купила за једнократну употребу, што се нервираш :heart:

Ni ja ne volim, nosim kapu ili kačket...Jes da kvari frizuru...Možda se jednog dana i naviknem na kišobrane...

То што у нашем друштву одавно не постоји категорија колективне одговорности, а опет, нема још увек ни појединачне.

И тако, пролазе дани, а неки поступци и грешке никада неће доћи на тапет,

Зато категорију личних заслуга експлоатишемо максимално.

Смрзла сам се у 27-мици, јбт, кад је топло они греју, кад је хладно - хладно је да цркнеш.

п.с. Главно да је контрола ушла два пута у току вожње.

Poslednja izmena od moderatora:
Al meni je smešno nekada me i nervira što se neki odavde na sva usta i kad odu preko bore za svetsku p ravdu a naša država je na samom svetskom dnu uz Kongo Ruandu i slične po nivo ostvarenja bilo kakve pravde počev od socijalne do zakonske...Što primeri iznad pokazuju

6834845_460s_v1.jpg

vec drugi put a u dve razlicite trgovine desava mi se da mi duplo kucaju,gle slucajnosti-najskuplji artikal od kupljenih.sto je najgore-jutros me devojcura za kasom gleda kao u stilu kao da sam ja nesto zabrljala.cak se nije ni izvinula.
sreca,pa imam obicaj da uvek pogledam racun.znaci kradu pa rasipaju...pa ko primeti i vrati se ok,a ko ne-eto njima ćara

Увек сачувам рачун код већих куповина и онда га на путу до куће студирам. Још ми се није десило да ме овако преваре.
da je veci racun pa ajde da pomislim da je slucajnost....ali kupiti tri artikla jutros,i ona najskuplji duplo otkuca...to je bilo u relativno novom marketu `aroma` u njegosevoj...a slicna stvar pre neki mesec isto sa malo artikla u prodavnici pica u istoj ulici...
ili pak ja delujem šuntavo,pa ko vele mogu da me prevare

Back