Sta vas je danas iznerviralo

...oj, oj, muke nase sa njima, a i njima samima sa sobom....bem ti zivot kad dodjes u situaciju da zavisis od tudje pomoci...:(

...mada su nama na komisiji za tu istu tudju negu i pomoc rekli da joj nije nista (zdrava ko dren reko bi se) jer moze sama da se obuce,
gadovi nad gadovima, a sve vreme je kukala od bolova dok su je "cerecili" da bi proverili njeno stanje...samo ludak ne vidi da je nemocna
za bilo sta vise:sad2::besna:

Stalno imamo to dvojstvo moralnih normi gde je nekima dozvoljeno a nekima pod pretnjom skoro smrti zabranjeno da iskorišćavaju Sistem...Ko za ove povlastice ili registarske table što ciganima ne naplaćuju...Voze se besplatno dans vidim i sviraju nešto tandrču po autobusima za milostinju ili voze neregistrovana vozila pa ako ih udariš ili te udare kako da naplatiš štetu...

Kada sam htela da dopunim Bus Plus za avgust, rece mi trafikantkinja da moram da joj obnovim vaznost, jer je isteklo 6 meseci od vadjenja iste!!! Pojma nisam imala za to.
Pa i treba da se bune ljudi protiv ovakvog mrcvarenja! Silne cu pare potrositi na prevoz dok sve ne sredim oko tog Bus Plusa.
Moram da idem u Biro (ne)rada po potvrdu da sam nezaposlena, a kao za inat proslog ponedeljka sam isla na redovno javljanje.
Posle toga opet u Beogradjanku da produzim vaznost. Yebala ih potvrda i sve zivo ih yebalo.
Raspale li drzave, a i ja sa njom.

ne vredi da se zbog propalog sistema nerviraš, znaš da odatle pomoći nema. Jedino da se sam što bolje izorganizuješ i pomogneš koliko možeš. Ne gledaju ni mnogo mlađe a kamoli starije.

..upravo to i pokusavam, da se organizujem i olaksam joj starost koliko mogu,
jos kad bih nasla neki posao pa da mogu da joj pruzim nesto, a i sebi iskreno,
ovako bice bas tesko....
...nada zadnja umire....

Kada sam htela da dopunim Bus Plus za avgust, rece mi trafikantkinja da moram da joj obnovim vaznost, jer je isteklo 6 meseci od vadjenja iste!!! Pojma nisam imala za to.
Pa i treba da se bune ljudi protiv ovakvog mrcvarenja! Silne cu pare potrositi na prevoz dok sve ne sredim oko tog Bus Plusa.
Moram da idem u Biro (ne)rada po potvrdu da sam nezaposlena, a kao za inat proslog ponedeljka sam isla na redovno javljanje.
Posle toga opet u Beogradjanku da produzim vaznost. Yebala ih potvrda i sve zivo ih yebalo.
Raspale li drzave, a i ja sa njom.

..cekaj zar ne postoji neka varijanta da se taj Bus plus kupi na neki duzi period?

..uh kad pomislim sta me sve ceka....

Back