dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neke m ogu neke ne mogu...Kad sve hoćete da izgledate ko ribe iz magazina...Opušteno...

Ošišaj se na k ratko onda...Da ne kažem olindraj se...![]()

Ko i moja....Al ne mož objasniti

Što sam šašav...Samo pišem iz zdravorazumske muške p ozicije...pa jesi li sasav?
posle da sedenem i placem..

Moja mama je pala pre par meseci jurila u 8 ujutru na pijacu po kiši...Užas...
moja se toliko izlomila i ispadala da joj se valjda više smučilo i tek odskoro počela i da sluša.

Moja je skorpio u horoskopu one su izgleda dosta tvrdoglave...
U bwe...Mrzim kad su ljudi tvrdoglavi a nisu u pravu...
pravi šampijon u teranju do kraja 

...ok, ajde neka je i tako..ali komentar nije vam nista, mozete sami da se obucete..
...zar je to jedina covekova potreba...ma uzas zivi, sramota...
ne vredi da se zbog propalog sistema nerviraš, znaš da odatle pomoći nema. Jedino da se sam što bolje izorganizuješ i pomogneš koliko možeš. Ne gledaju ni mnogo mlađe a kamoli starije.
Kada sam htela da dopunim Bus Plus za avgust, rece mi trafikantkinja da moram da joj obnovim vaznost, jer je isteklo 6 meseci od vadjenja iste!!! Pojma nisam imala za to.
Pa i treba da se bune ljudi protiv ovakvog mrcvarenja! Silne cu pare potrositi na prevoz dok sve ne sredim oko tog Bus Plusa.
Moram da idem u Biro (ne)rada po potvrdu da sam nezaposlena, a kao za inat proslog ponedeljka sam isla na redovno javljanje.
Posle toga opet u Beogradjanku da produzim vaznost. Yebala ih potvrda i sve zivo ih yebalo.
Raspale li drzave, a i ja sa njom.