Sta vas je danas iznerviralo

Dermatolog,kojem treba oduzeti pravo na rad,jer nije ni pogledao promene na kozi mog deteta,vec joj dao kremu i sampon,i tako mi izbio 3000din iz dzepa,a nakon tretiranja,detetu jos gore!Covek nije progovorio ni rec,niti je pogledao promene na kozi,ali je znao sta joj treba!:dash:A nisam jedina koja je tako prosla kod doticnog!Zivo me zanima koliki mu je procenat od prodaje tih preparata!Dace Bog da te novce potrosi isto onako ko i ja,uzaludno na lecenje svog deteta!

kanarinka breee :(
btw, ja sam tuka i sama sam kriva i tako mi i treba :(

Pa,pazi,da mi je radio mozak,te da sam otisla pravo u labaratoriju i odradila bris,detetu bi mi vec bilo bolje!Ovako se cese od kad sam pocela primenjivati njegovu italijansku terapiju!Pedijatar ju je bar pregledala,pitala zena od kad je kakve su promene,koliko se brzo siri,ali je htela misljenje "specijaliste"koji je nije ni pogledao,samo je pitao je l ima macku ili psa.Macku imamo poodavno i uvek sam je imala,i ne poricem mogucnost da je mozda od macke,ali gde se dedose oni recepti iz apoteke za kreme koje farmaceuti prave,a efikasni?Prica mi prijateljica da je prosle godine isto prosla kod tog nazovi lekara sa detetom!Tri terapije joj je promenio,bivalo sve gore,onda ona promeni lekara,napravise joj kremu u apoteci i detetu nesta osip!Ali dzaba,zena vec potrosila i novce i zivce cekajuci po ordinacijama.Najgore od svega sto su godisnji odmori te je izbor lekara sveden na doticnog,a na kraju krajeva odakle da izvadim poverenje iz sebe za posetu nekom sledecem lekaru?
Zato pitam,gde da se lecimo u buduce?Kod baba vracara ili da se lecimo bogojavljenskom vodicom?Jos je i moj problem minoran u odnosu na teske bolesnike ciji zivot zavisi od lekara!

Pa,pazi,da mi je radio mozak,te da sam otisla pravo u labaratoriju i odradila bris,detetu bi mi vec bilo bolje!Ovako se cese od kad sam pocela primenjivati njegovu italijansku terapiju!Pedijatar ju je bar pregledala,pitala zena od kad je kakve su promene,koliko se brzo siri,ali je htela misljenje "specijaliste"koji je nije ni pogledao,samo je pitao je l ima macku ili psa.Macku imamo poodavno i uvek sam je imala,i ne poricem mogucnost da je mozda od macke,ali gde se dedose oni recepti iz apoteke za kreme koje farmaceuti prave,a efikasni?Prica mi prijateljica da je prosle godine isto prosla kod tog nazovi lekara sa detetom!Tri terapije joj je promenio,bivalo sve gore,onda ona promeni lekara,napravise joj kremu u apoteci i detetu nesta osip!Ali dzaba,zena vec potrosila i novce i zivce cekajuci po ordinacijama.Najgore od svega sto su godisnji odmori te je izbor lekara sveden na doticnog,a na kraju krajeva odakle da izvadim poverenje iz sebe za posetu nekom sledecem lekaru?
Zato pitam,gde da se lecimo u buduce?Kod baba vracara ili da se lecimo bogojavljenskom vodicom?Jos je i moj problem minoran u odnosu na teske bolesnike ciji zivot zavisi od lekara!

mom detetu je na kraju problem resio eozin + didermal..
a na pocetku je bilo slicno iskustvo..

znam ja to matjko, i to na mnogo gorem primeru iskusila nego sto je osip na kozi al ona zadnja recenica ti nije trebala... nije kul :(

Nije ni meni bio potreban bespotrebni trosak,i uzaludno cekanje po cekaonicama,prvo kod pedijatra pa kod "specijaliste",ali na stranu novac,ne znam kako detetu da pomognem!Jedino da sutra uradim bris,valjda cu naci tako resenje.Sta ce nam onda lekari ako pacijenti sami moraju traziti resenje!?Mada pedijatra pohvaljujem,ali ona spodoba od lekara ne zasluzuje da da se tako naziva!

Sve više vidim da stvari na koje sam se ranije žalio i na koje se mnogi ovde žale potiču ili od dosade ili od obesti/razmaženosti/arogancije ili iz lenjosti i nespremnosti da se uvati u koštac sa životom...Život je borba rat gotovo moraš dati sebe 100 % kada si u mogućnosti...Ne nekorisno trošiti vreme i energiju na gluposti..

Frizerka,fenirala me sat ipo,moja je na godisnjem,a ova spora ,tegli se ko crevo:dash:mislila sam da cu je na kraju ujesti,mozda bi se ubrzala malo:mrgreen:

ooooooooo kako te razumem :roll:
i moja je na odmoru..a ovo je vlasnica salona..
kad ustanem sa stolice slepljena mi kosa u korenu, a razlete se krajevi..:histericna:
ko da sam se sama fenirala..
i bas me isto razdrazi..kad bih ostala minut duze, mislim da bih je ujela..:tiganj:
a mozda je i :pms:

Back