Sta vas je danas iznerviralo

...one su vazile na godinu dana, a nije moralo nista da se dodatno overava, jer su povezani elektronski....dok god si na Birou ovi imaju taj podatak...
Nisu važile.
Znam, ja sam svoju produžavala.
Moguće da su ranije išle na godinu dana, ja sam uhvatila godinu pred uvođenje bus plusa i zagledali su nezaposlenima do kog datuma važi,a to je pisalo na poleđini.

Poslednja izmena:
Auh, kako me je iznervirala.
Znala sam da mi se nece javljati ceo dan. Da me kazni.
Pa nisam ja stvorena samo za cimanje, daj bre razumi vec jednom da se svet ne okrece oko tebe i postuj druge.
Nisam mogla danas da izlazim, znala je to i opet se naljutila.

ooooooooo kako te razumem :roll:
i moja je na odmoru..a ovo je vlasnica salona..
kad ustanem sa stolice slepljena mi kosa u korenu, a razlete se krajevi..:histericna:
ko da sam se sama fenirala..
i bas me isto razdrazi..kad bih ostala minut duze, mislim da bih je ujela..:tiganj:
a mozda je i :pms:

Nisi me dobro razumela:)
Mene je iznervirala sto je spora,a super me isfenirala:),a nije bilo po jusu da je ujedem:zcepanje:

juce,kako sam bila rasejana.posla na pijac,proverim postansko sanduce,i komplet kljuceve ostavim u bravi postanskog sanduceta....
vracam se posle 30min. i ne mogu da udjem u zgradu,vidim nema mi kljuca u torbi,i mozgam gde je...kad udjoh u zgradu,i vidim ga da visi na sanducetu-oladila sam se.
sreca da sam se brzo vratila,i jos veca sreca da niko `strani` nije prolazio...a komsiluk je fala bogu normalan,cim ga niko nije dirao.

Pre jedno dve nedeljice su mi bila ``pokvarena`` ulazna vrata u stan, nisu mogla da se zakljucaju pa sam spavala samo sa navucenom rezom. Jednom sam morala da ostavim kljuceve sa spoljne strane vrata, jer kljuc nisam mogla da izvadim iz brave.
Ali nisam se nesto preterano uznemiravala... naravno, niko nije upao u stan inace bih se vec oglasila.

Malo su mi podigli pritisak likovi koji vole da se hvale na ''sav glas'' iako nisu niš posebno kao da u njima postoji neki crv nsigursnoti koj ih stalno gricka skoro kao da im je to fizička potreba..Oni pokušavaju da hvaljenjem stvarima iz prošlosti naprave sebi neki zid oko ili temelj za sadašnjost i budućnost pa stalno vrte iste priče u očekivnaju da će im slušaoci stalno klimati glavama ko blesavi:lol:

Back