Arvena, to nije novo pravilo, za nezaposlena lica je važilo i kod ranijih povlasica za prevoz.
...one su vazile na godinu dana, a nije moralo nista da se dodatno overava, jer su povezani elektronski....dok god si na Birou ovi imaju taj podatak...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Arvena, to nije novo pravilo, za nezaposlena lica je važilo i kod ranijih povlasica za prevoz.
Nisu važile....one su vazile na godinu dana, a nije moralo nista da se dodatno overava, jer su povezani elektronski....dok god si na Birou ovi imaju taj podatak...
Nisu važile.
Znam, ja sam svoju produžavala.
Moguće da su ranije išle na godinu dana, ja sam uhvatila godinu pred uvođenje bus plusa i zagledali su nezaposlenima do kog datuma važi,a to je pisalo na poleđini.

Kad si ti vadila kad ti je već isteklo?
,doslo mi da udjem kroz salter da joj malo popravim frizuru
ooooooooo kako te razumem
i moja je na odmoru..a ovo je vlasnica salona..
kad ustanem sa stolice slepljena mi kosa u korenu, a razlete se krajevi..
ko da sam se sama fenirala..
i bas me isto razdrazi..kad bih ostala minut duze, mislim da bih je ujela..
a mozda je i![]()

,a nije bilo po jusu da je ujedem
..cekaj zar ne postoji neka varijanta da se taj Bus plus kupi na neki duzi period?
..uh kad pomislim sta me sve ceka....

Imaš kategorije kao i dosad, ali za nezaposlene važe samo 6 meseci, i ja moram da produđžim važenje Busplus kartice![]()
Deca, mislim dva od troje.

...hvala Ceki, ima li negde informacija sta je sve potrebno da se dobije ta busplus kartica?
za zaposlene samo licna karta
ja izvadila pre mesec dana, kad sam morala da se vratim na posao

....hvala Jexy ali ja sam na moju veliku zalost ne zaposlena, pa mi treba ta druga informacija, koja se odnosi na nas
nesrecnike koji ne mozemo da nadjemo posao....

potvrda sa biroa da si nezaposlena
i licna karta
http://http://www.busplus.rs/page-dokumentacija-nezaposleni.php