Sta vas je danas iznerviralo

..imala sam kucu i dvoriste i bila okruzena blago receno "ludacima"....kad izadjes i sednes na dvoriste, hteo ne hteo moras da ih vidis,
javis se, odgovoris na mnoga nebulozna pitanja...nisam bas bila odusevljena....sada je situacija drugacija, ako necu ne moram nikom
da kazem ni dobar dan..svoja vrata, svoja terasa, dovoljno visoka da imam svoj mir kad pozelim.....ja sam ipak vise za stan, samo da
je par kvadrata veci, bilo bi idealno...

..imala sam kucu i dvoriste i bila okruzena blago receno "ludacima"....kad izadjes i sednes na dvoriste, hteo ne hteo moras da ih vidis,
javis se, odgovoris na mnoga nebulozna pitanja...nisam bas bila odusevljena....sada je situacija drugacija, ako necu ne moram nikom
da kazem ni dobar dan..svoja vrata, svoja terasa, dovoljno visoka da imam svoj mir kad pozelim.....ja sam ipak vise za stan, samo da
Pa zar nije u zgradi isto samo multuplicirano jer ima više pitača...Ove lepo ako ti one odgovara dvorište podigneš veliku terasu verandu i tamo sediš pijuckaš kafu niko te ne dira...Zgrada em što su ti kola daleko ne možeš često ni da ih vidiš em što imaš 100 ljudi i ispod iznad sebe a zidovi kao od papira em što nikog nep oznaješ prve komšije koji žive pored često ti se i ne javljaju em što si daleko od zemlje u slučaju zemljotresa em kad nosiš bajs ma hiljadu stvari...

Sta me jutros iznerviralo???
Besna sam i da sam samo uhvatila osobu koja je ostavila kuce u hodniku zgrade gde stanujem, letela bi mu glava sa ramena.
Hej, ubacio neko malu kucu u hodnik moje zgrade, pa jos za rastanak joj ostavio pastetu (koja se tokom noci napunila mravima).
I sta sada da radim? Dala sam kuci da jede, ja vec imam jednu kucu koju jedva hranim, verovatno znate koliko mnogo kosta hrana za pse, ja nezaposlena, prijatelj nezaposlen, pa gde cu i ovo jadno kuce da primim? A taj prijatelj me izdrzava i kako sad mogu da trazim od njega da primimo jos jedno kuce??? Jedva i mi izdrzavamo da ne pocrkamo od gladi.
Nije to tako jednostavno,.. treba je odvesti do veta da isprima silne injekcije, treba je ocistiti od parazita, treba joj kupiti povodac... gde da nadjem tolike pare, a kuca je slatka, da ne moze biti sladja. Odmah mi prisla, vidim da je neko izbacio iz kuce.
Ne znam sta da radim. Prosto ne znam.
A zao mi...

Kuvaj napolju.

jedan-predmet-a-tolik.jpg

Мувопич!

Јаооо, ма нису бољи нигде...

Ми ових дана селили неки намештај из једног стана у други, из другог у трећи...
Ко се сели тај се не весели...:sad2:....и нико то не ради из хира и забаве...:confused:
Е сад, селили смо неке ствари из стана у дванаестоспратници која има два лифта...
То је трајало једно три сата... Значи, не константно, али често смо заузимали теретни лифт да бисмо пребацили ствари...али мањи лифт је стално био слободан...
И стојим ја тако у приземљу, чекам да ММ спусти ствари лифтом...кад наизлази једна госпоја сва у цветном ансамблу, хистеришчно притиска дугме једног и другог лифта и одмах почиње да псује:''У пиииичку материну, ко је сад заузео лифт???!!!''
Прикључује јој се једна старија госпођа монологом:''Ето какво је време дошло, некад смо све знали - и ко се сели и ко се усељава! (јест, до сад су сви њој подносили извештај) А сад се сели ко кад хоће, нит знамо ко се исељава ни ко ће се уселити... (ваљда треба прво да добију дозволу од комшилука) Ко зна да ли уопште плаћају рачуне...него оду па оставе неплаћене рачуне и уништен стан....(а шта то њу заболе?)''

Пола сата касније долази комшија са трећег спрата и псује:''Ко је то БАШ ДАНАС нашао да се сели???? БАШ САД кад ја хоћу да донесем бицикл из подрума горе да га поправим, БАШ САД су нашли да заузму теретни лифт!!!!''

(Јесте, гледали смо у пасуљ да упицуљимо се селимо баш у тренутку кад је он наумио да поправља бицикл на трећем спрату...)
:dash::dash::dash:

Poslednja izmena:
Јаооо, ма нису бољи нигде...

Ми ових дана селили неки намештај из једног стана у други, из другог у трећи...
Ко се сели тај се не весели...:sad2:....и нико то не ради из хира и забаве...:confused:
Е сад, селили смо неке ствари из стана у дванаестоспратници која има два лифта...
То је трајало једно три сата... Значи, не константно, али често смо заузимали теретни лифт да бисмо пребацили ствари...али мањи лифт је стално био слободан...
И стојим ја тако у приземљу, чекам да ММ спусти ствари лифтом...кад наизлази једна госпоја сва у цветном ансамблу, хистеришчно притиска дугме једног и другог лифта и одмах почиње да псује:''У пиииичку материну, ко је сад заузео лифт???!!!''
Прикључује јој се једна старија госпођа монологом:''Ето какво је време дошло, некад смо све знали - и ко се сели и ко се усељава! (јест, до сад су сви њој подносили извештај) А сад се сели ко кад хоће, нит знамо ко се исељава ни ко ће се уселити... (ваљда треба прво да добију дозволу од комшилука) Ко зна да ли уопште плаћају рачуне...него оду па оставе неплаћене рачуне и уништен стан....(а шта то њу заболе?)''

Пола сата касније долази комшија са трећег спрата и псује:''Ко је то БАШ ДАНАС нашао да се сели???? БАШ САД кад ја хоћу да донесем бицикл из подрума горе да га поправим, БАШ САД су нашли да заузму теретни лифт!!!!''

(Јесте, гледали смо у пасуљ да упицуљимо се селимо баш у тренутку кад је он наумио да поправља бицикл на трећем спрату...)
:dash::dash::dash:

...uuuhhhh kako te razumem, mi smo jedne godine, davno to bese tako selili iz dva stana plus kuca, u jedan manji, a za ostalo da ne pricam
kako je zavrsilo....nikad svetu ugoditi...najvise me je nerviralo pitanje zasto se selite (da se lude cude:mrgreen:) ljudi su znatizeljni, vecina vise
ni nema svog zivota, vec mu treba "zabava" tog tipa da bi bar jedan celi dana ili nedelju imali o cemu da pricaju u kuci:dash:strasno kakvi
smo postali....

..ahaaa....a ti napanjis muziku, sve otvoreno letnje je doba i kao komsije ne cuju nista, jedino ako od vas
do privih komsija ima kilometar....
Немам ја концертне звучнике па да то помера намештај по кући.
Чују комшије онако, што би се рекло ,,средња жалост", уосталом као и ја њих, тако да то не омета никог.
Ако се неком баш приспава, а за то му треба апсолутна, али баш апсолутна тишина, затвори прозоре и мирна Бачка.

Немам ја концертне звучнике па да то помера намештај по кући.
Чују комшије онако, што би се рекло ,,средња жалост", уосталом као и ја њих, тако да то не омета никог.
Ако се неком баш приспава, а за то му треба апсолутна, али баш апсолутна тишина, затвори прозоре и мирна Бачка.

...pa ok je to, tako i ja pustim u stanu kad mi dodje i isto komsije cuju onako:)

Smrad neki, spolja, neopisivo.
Mama mi kaze da je ovo moje naselje i okolina bila i na vestima zbog toga...
Ne mogu da disem normalno.
Valjda djubre njive gohvnima.
:rotf:
Не иде то баш тако.
Згорели(а само такав се користи)говеђи стајњак није нешто непријатан.
Наравно да није ни парфем, ни колоњска вода, али није страшно.
Свињски је нешто оштријег мириса, али биће да је код тебе нешто горе од стајњака, нису они тако ебитачни.
Осим тога далеко више у стајњаку је простирке(углавном слама) него тих страшних гомана, а имаш и чувену немачку пословицу: Све што смрди буде укусно!

Back