Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
Rechenica...sachekajte, znate sada su godishnji odmori...shta me bre briga za god.odmore,shto nisu ostavili zamenu...
...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...
A nisam jedina koja je tako prosla kod doticnog!Zivo me zanima koliki mu je procenat od prodaje tih preparata!Dace Bog da te novce potrosi isto onako ko i ja,uzaludno na lecenje svog deteta!

kanarinka breee
btw, ja sam tuka i sama sam kriva i tako mi i treba![]()

Pa,pazi,da mi je radio mozak,te da sam otisla pravo u labaratoriju i odradila bris,detetu bi mi vec bilo bolje!Ovako se cese od kad sam pocela primenjivati njegovu italijansku terapiju!Pedijatar ju je bar pregledala,pitala zena od kad je kakve su promene,koliko se brzo siri,ali je htela misljenje "specijaliste"koji je nije ni pogledao,samo je pitao je l ima macku ili psa.Macku imamo poodavno i uvek sam je imala,i ne poricem mogucnost da je mozda od macke,ali gde se dedose oni recepti iz apoteke za kreme koje farmaceuti prave,a efikasni?Prica mi prijateljica da je prosle godine isto prosla kod tog nazovi lekara sa detetom!Tri terapije joj je promenio,bivalo sve gore,onda ona promeni lekara,napravise joj kremu u apoteci i detetu nesta osip!Ali dzaba,zena vec potrosila i novce i zivce cekajuci po ordinacijama.Najgore od svega sto su godisnji odmori te je izbor lekara sveden na doticnog,a na kraju krajeva odakle da izvadim poverenje iz sebe za posetu nekom sledecem lekaru?
Zato pitam,gde da se lecimo u buduce?Kod baba vracara ili da se lecimo bogojavljenskom vodicom?Jos je i moj problem minoran u odnosu na teske bolesnike ciji zivot zavisi od lekara!
znam ja to matjko, i to na mnogo gorem primeru iskusila nego sto je osip na kozi al ona zadnja recenica ti nije trebala... nije kul![]()
Ne znam kako cu se izvuci iz finansijskog skripca???
Nerviram se, resenja nema.

mislila sam da cu je na kraju ujesti,mozda bi se ubrzala malo
Frizerka,fenirala me sat ipo,moja je na godisnjem,a ova spora ,tegli se ko crevomislila sam da cu je na kraju ujesti,mozda bi se ubrzala malo
![]()