Sta vas je danas iznerviralo

Kuvaj napolju.

jedan-predmet-a-tolik.jpg

Nema ništa od kuvanja napolju. A ne žalim se na kuvanje, već na to da moram da luftiram kuću, a onda ulaze grozne muvetine. :sad2:
Ne vredi ih loviti pecaljkom, jer su stalno otvorena vrata od terase i stalno ulaze nove i nove...

A pitanje sa slike... mi taj predmet zovemo - muvotres :lol:

Na temu... danas me je svašta nešto iznerviralo...
Od pedijatra, koja je još i najmanje, preko svekrve, do muža... pa onda opet svekrva :roll:
I na kraju sama sebe iznervirah...
Loood dan danas, načisto :roll: Evo, skoro pa je prošao, preživesmo svi i to je ono najbitnije... a sutra vozimo novi krug....

Nema ništa od kuvanja napolju. A ne žalim se na kuvanje, već na to da moram da luftiram kuću, a onda ulaze grozne muvetine. :sad2:
Ne vredi ih loviti pecaljkom, jer su stalno otvorena vrata od terase i stalno ulaze nove i nove...
Стави на врата ону као завесу од вертикалних реса(фронцли).
Под утицајем промаје те ресе се стално мичу и муве ретко када уђу у просторију, а не ометају струјање ваздуха.
A pitanje sa slike... mi taj predmet zovemo - muvotres :lol:
Мувало!
Na temu... danas me je svašta nešto iznerviralo...
Od pedijatra, koja je još i najmanje, preko svekrve, do muža... pa onda opet svekrva :roll:
I na kraju sama sebe iznervirah...
Loood dan danas, načisto :roll: Evo, skoro pa je prošao, preživesmo svi i to je ono najbitnije... a sutra vozimo novi krug....
Покушај с лепком за муве, има га на пијацама.
Онај у ролни, као што се некада паковао филм за фото апарат.

Poslednja izmena:
Isto što i u podužem prethodnom periodu - licemrje i dvostruki aršini nekih ljudi.
Kako samo mrzim kada pokušavaju da mi poture rog za sveću, da ne kažem ono drugo, i još me ubedjuju da ja to pogrešno shvatam, nije to tako. :roll: Kako bre nije, kada je iz dana u dan isto i iz dana u dan se uveravam iznova i iznova kakvi su licemeri i kakvi su ljudi uopšte :roll:
A tim pre što, nit' im išta tražim, nit' išta od njih očekujem, ali... iznova se prave i foliraju, rade neke stvari na silu, da ljudi vide kako su oni fiiiniii ( ebali ih ti ljudi i obratno ), a sve preko mojih ledja... a u zadnje vreme i preko ledja moje dece, počesto...
A kad odbijem ono što licemerno nude, onda ja ne valjam opet... :roll:
Kao što već rekoh, što ne mogu da odem negde, u neku pm, daleko od svega.... eh, živote, lutalico...

Tako ti je to snajka.

Al sve to prođe i jednog dana svi odu, a ti ostaneš sa svojim mužem da sediš na klupici i čekaš decu i unučad da dođu.

Ja sam imao jednu, sada pokojnu, strinu koja je mene i moju ženu na dan svadbe uhvatila za ruke i dala savet-komentar kako je lako i da se svi vole kad je izobilje, ali da na kraju sve prođe i ostajemo samo nas dvoje jedno drugom.

Danas posle svih ovih godina po odlasku mnogih srodnika, važnih delova naših života, što u svet ,što na onaj svet, ostajemo zaista samo nas dvoje i čekanje.

Mene danas nije ništa iznerviralo.

Pa kad smo zemlja za to...Neko zarađuje dosta od tih turista što nije loša stvar...Niko nas bwe ne voli....

....bakica je izdala veliku sobu sa upotrebom kupatila, kuhinju im instalirala na velikoj terasi, i njih sedmoro je tu boravilo, doduse samo predvece kasno i nocu,
ostalo vreme su provodili na plazi...i skoro svako vece je po nekom pukao samar minimum....4 tinejdjera, mama, tata i tetka...vratise se danas u "svoju" lepu
Francusku, pa se nadam da bar do sledeceg leta nece biti batina....

....radi se o "nasim romima" koji zive tamo, a letuju ovde, svake godine kod iste bakice, zguraju se, ali ostaju mesec dana...rekla bih celi odmor...
....nemam nameru da mrzim nikog, a ni da zavidim, mada da budem iskrena rado bih se menjala za njihov zivot tamo, ali ne moze...u tako malo
prostora sa 4 tinejdzera nije lako....ali je tata malo vise nervozan i besan, mama razmazila decu preko svake mere, pa ajd' sad...mozda i nisu
toliko negativni koliko su bili skuceni zarad duzeg broja dana na moru, pa su pucali....bar bih ja vise volela da je to u pitanju...i da ceim se vremenom
to sve manje desavati...

Back