Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.230
Sat vremena sam cekala na zakazani manikir i pedikir....
...doslo mi bilo da lepo ustanem i odem.

...doslo mi bilo da lepo ustanem i odem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kuvaj napolju.
![]()

Стави на врата ону као завесу од вертикалних реса(фронцли).Nema ništa od kuvanja napolju. A ne žalim se na kuvanje, već na to da moram da luftiram kuću, a onda ulaze grozne muvetine.![]()
Ne vredi ih loviti pecaljkom, jer su stalno otvorena vrata od terase i stalno ulaze nove i nove...
Мувало!A pitanje sa slike... mi taj predmet zovemo - muvotres![]()
Покушај с лепком за муве, има га на пијацама.Na temu... danas me je svašta nešto iznerviralo...
Od pedijatra, koja je još i najmanje, preko svekrve, do muža... pa onda opet svekrva
I na kraju sama sebe iznervirah...
Loood dan danas, načistoEvo, skoro pa je prošao, preživesmo svi i to je ono najbitnije... a sutra vozimo novi krug....
da je bar...postar uvek zvoni dva puta![]()

pa sad...kako kadOranž je fina žemska ne bi ona...

Ko vas ne zna...

A tvoj kraj je jedan od tih...Gde n e p ostoji 'komšiluk''...Mislim tako je više manje svuda al više volim periferiju zato sav ološ se nagura u centar......ovi ludaci u komsiluku za malo da se poubijaju, valjda ne smeju tamo gde zive da pisnu, pa dosli ovde da se biju svakodnevno...![]()

A tvoj kraj je jedan od tih...Gde n e p ostoji 'komšiluk''...Mislim tako je više manje svuda al više volim periferiju zato sav ološ se nagura u centar...

Pa kad smo zemlja za to...Neko zarađuje dosta od tih turista što nije loša stvar...Niko nas bwe ne voli.......ne, ovo su turisti, dosli iz Francuske, da ovde izbace svu negativnu energiju, i da se mlate do mile volje jer tamo to ne smeju da rade![]()
Pa kad smo zemlja za to...Neko zarađuje dosta od tih turista što nije loša stvar...Niko nas bwe ne voli....